Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 9 hónapja #1716 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő

Kageoni írta: Hogy működik az hogy ha valaki nekem jön?
Mentem Wyomingal, 90% HP-m megvolt, nekem jött egy Myogi 10% HPval és mind a ketten elsüllyedtünk.

Tapasztalat: eddig 2 ütközésem volt ellennel: egyik cirkáló-cirkálóval, mindketten elsüllyedtünk. Másik mikor Myogival nekem jött talán egy romboló. Én alig szenvedtem el valamit (vagy nem tom, de fent maradtam). Lehet, hogy a rendszer figyeli, hogy milyen típusú hajók ütköznek (azért ennyire logikus lehet a rendszer, ha egyéb dolgokat nem veszünk figyelembe az ütközéssel kapcsolatban)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 9 hónapja #1721 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Dühöngő
Két percig tartó csata :

és ez nem egyszeri eset...

Több
9 éve 9 hónapja #1725 Írta: Roul
Roul válaszolt a következő témában: Dühöngő
3-3? :ohmy:

Több
9 éve 9 hónapja - 9 éve 9 hónapja #1730 Írta: Jacktor
Jacktor válaszolt a következő témában: Dühöngő
Wyoming replay . Az utolsó hajójukat 1005 foglalási pontjuknál sikerült kilőnöm, de persze bukta lett, mivel a foglalás hamarabb megtörtént :)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 9 hónapja Jacktor által.

Több
9 éve 9 hónapja #1737 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Felemás délelőtti hajókázás volt. Myogi egyből győzelem, Kuma nem, Watakaze meg...

South Carolina meg másik dolog.

kepfeltoltes.hu/150712/shot-15.07.12_11....kepfeltoltes.hu_.jpg
kepfeltoltes.hu/150712/shot-15.07.12_11....kepfeltoltes.hu_.jpg

A végén 3 hajó ellen maradtam, ebből Kawachi és St Louise nem sok hp-n volt (miközben nekem volt 5k), de ellen SC-jének volt 19k hp-ja... Egy hibát tudok felhozni a meccsen amit tudtam volna változtatni: a meccs elején ellőttem egy hp töltött, mert a meccs végének hittem, de nem sokat töltött volna vissza, csak 2 citadellával lett volna esélyem a győzelembe, de nem mindig sikerül eltalálni a hajó közepét.

Több
9 éve 9 hónapja #1741 Írta: Patrik ex
Patrik ex válaszolt a következő témában: Dühöngő

Krisztian írta: Elég sokat játszottam silent hunter 3-al (rengeteg), ez zavar engem is eléggé. Itt mind1 milyen szögben talál a torpedó, robban. Remélem ezt orvosolják, +-15 fok a 90 foktól max, amikor még indít a gyújtó töltet. Vagy alá lövöd, és gyújt a mágneses, ergo kettétörik a hajó, de ugye ezek itt nem nagyon vannak. Tudom, ez árkád, de így azért vicces az egész. Amúgy páran sírnak, hogy hamar élesedik a torpedó, az konkrétan 300 m volt a 2. vh-ban. Alig 1 hajóhossz, picit még szerintem itt alul is van modellezve.Ez van.

Akkor nem csak engem zavar ez a dolog hanem téged is :) kb 100 óra silent hunter, és vagy 1000 kilőtt torpedó után nagyon idegesitő ez a dolog.

Oldalmegjelenítési idő: 0.388 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.