Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 9 hónapja #1616 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Próbálj alá-fölé lőni, attól függően, hogy merre megy, én is kétszer neki mentem már, lövöldözés közben nehéz erre figyelni.

A játék készítőknek gratula, hogy berakták a botok elleni csatákat, a dühöngést ott le lehet vezetni :D

Ezt a hajót

cserélném erre

Kinek van free xp-je? :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 9 hónapja #1619 Írta: argaies
argaies válaszolt a következő témában: Dühöngő

Grievous írta: Próbálj alá-fölé lőni, attól függően, hogy merre megy, én is kétszer neki mentem már, lövöldözés közben nehéz erre figyelni.

Ez egy bug amit kihasználnak, nem irom le, nem akarom reklámozni. :silly:

Több
9 éve 9 hónapja #1641 Írta: Grievous
Én is voltam párszor a falon, tudom milyen :P

Myogi... 2 bukta, 1 döntetlen, 1 győzelem (döntetlennél harcolnom kellett 2 clevelanddal, elhaltam mögöttem a csapattársak, legalább 10km-en belül nem mindegyik lövés ment mellé...

Győztes csatában lőttem 2 citadellát, 2 BB-nek :D (2x 11.000 damage, yeah
kepfeltoltes.hu/150710/shot-15.07.10_10....kepfeltoltes.hu_.jpg
kepfeltoltes.hu/150710/shot-15.07.10_10....kepfeltoltes.hu_.jpg

Több
9 éve 9 hónapja #1664 Írta: Roul
Roul válaszolt a következő témában: Dühöngő
A robmolókat én is rühellem. Oké az egy dolog hogy én nem tudok velük normálisan játszani, de sztem egy picit eltúlozták a torpedó sebzését vagy nem is tudom....
Elég lenne ha picit figyelnének a fizikára és egy csatahajóra 10fokos szögben érkező torpedónak le kéne "pattannia" Nagyon lázadozni még nem tudok kevés adat híján, úgy hogy nem érdemes a balanszot szidni...egyelőre. De az tény hogy a rombolós torpedók elég durvák. Repcsiké fele annyira sem. Egy jó játékos meg egyenesen lekaszabol mindenkit :D

Több
9 éve 9 hónapja #1675 Írta: Grievous
Pattannia? Mikor robbanóanyag van a fejben, ami ütközésre aktiváélodik? :)

Gondoltam megyek 1-2 csatát, ebből másfél óra lett. Az FPS-em a +30k játékos miatt, vagy mi miatt szépen leesett, és lag is volt (délelőtt nem volt gondom, csak most, délután a wottal se volt semmi probléma)

Több
9 éve 9 hónapja - 9 éve 9 hónapja #1678 Írta: Roul
Roul válaszolt a következő témában: Dühöngő
ma négy olyan meccsem is volt amiben semmit nem lőttem, mert átszökött egy vagy két romboló, mert simán áttudnak szökni és kb egy hitelnek mert mire észreveszem hogy ott van már rég elindította a torpedókat...vicc az egész. Lehet ideje lennem elkezdem játszani ezekkel nyikhaj törpe hajókkal...
vagy elbújni az anyahajók környékén és megvárni amíg vége a csatának és akkor lőhetek is egy-két közelebb érő hajót :)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 9 hónapja Roul által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.429 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.