Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 9 hónapja #1742 Írta: Patrik ex
Patrik ex válaszolt a következő témában: Dühöngő

Grievous írta: Pattannia? Mikor robbanóanyag van a fejben, ami ütközésre aktiváélodik? :)

Gondoltam megyek 1-2 csatát, ebből másfél óra lett. Az FPS-em a +30k játékos miatt, vagy mi miatt szépen leesett, és lag is volt (délelőtt nem volt gondom, csak most, délután a wottal se volt semmi probléma)

Pattan igen ;) Persze nem a szó "wotos" értelmében :) Ha jól megnézel egy torpedó felépítést. Különösen a torpedó gyújtó szerkezetét akkor észreveszed hogy van az elején egy aktivátor. Nos ez egy bizonyos szög felett nem érintketik a hajó testével fizikailag. Ez gondolom könnyen elképzelhető. Nem vagyok szakértő , csak egy egyszerű játékos. Mielőtt még megkapom hogy okoskodok :) Nos sem a torpedók sem a repülőből kidobott bombák nagy része nem azon az elven működik hogy neki ér valaminek és robban, ez nem olyan mint egy tom és jerry film ;)
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 9 hónapja - 9 éve 9 hónapja #1743 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Pedig jó lenne :D

Ok, most huzott fel megint a rendszer. Myogi egyik csata:

Kezdem lőni a Hoshot, de befoglal az ellen. Itt vagy nem resetelnek vagy nemtom mi van, ritkán látom, hogy visszamennek resetelni a foglalást.

Másik:

Mi ez a matchmaking?!

A vége:

kepfeltoltes.hu/150712/shot-15.07.12_19....kepfeltoltes.hu_.jpg

Annyi kellett volna a nyeréshez, hogy a 10km-re se levő britre rálövők egyet, mert 100hp-n hagyja a végén a csapattársam! Pontosabban én tudtam előbb löni, utána lőtt ő, DE mind a 6 lövedék mellé megy (a kép a D bázisnál készült, kb mindenki be tudja lőni milyen messze volt). Több 0-ás sebzésem volt, ha azok sebeznek...
13k xp, kell még 15k és eladom ezt.

Szerk: hogy a francban lehet nullát sebezni robbanóval?! Ilt az amcsi torpedós vadászok hány torpedót dobnak le? Tőlem most kb 2 méterre hajítottak le 10db-ot, amitől mindent kaptam.
Szerk2:
Eredmény:
kepfeltoltes.hu/150712/shot-15.07.12_20....kepfeltoltes.hu_.jpg
kepfeltoltes.hu/150712/shot-15.07.12_20....kepfeltoltes.hu_.jpg

kövi csatával együtt 4-5 bukta egy húzamban, köszi.

Az a kövi csata:

Volt az ellennél egy Aurora, volt kb 20k hp-ja, nekem 3k, de mindenki lött. Gondoltam cserélek egy ütközéssel :woohoo: (meghaltam, de inkább ez, mind, hogy kilőjenek, ha már nem lehet artysan megfulladni :whistle:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 9 hónapja Grievous által.

Több
9 éve 9 hónapja #1745 Írta: EddieCivic4g
EddieCivic4g válaszolt a következő témában: Dühöngő
És megjöttek a trollszakaszok. Szóvátettük, még ők voltak felháborodva, csatában meg hátul bujkál, mert mit kezdjen tier 1el tier3-4es hajók ellen... No comment...

Mellékletek:

Több
9 éve 9 hónapja #1746 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én is találkoztam már ilyen szakasszal. Csata végén a tier 1 kapitánykája volt a leghangosabb, hogy milyen fasza csatát ment. valahol a hordozó mögött bújkált. nagyon nem volt időm figyelni, mert az Omaha-val igen keményen kellett osztani az észt, hogy nyerjünk a csatában.

Több
9 éve 9 hónapja #1747 Írta: Panzerheki
Panzerheki válaszolt a következő témában: Dühöngő
Köszi a segítséget, igaz hogy megpróbáltam mindent, de nem akarta az igazságot :)
Jöhetett az újra telepítés..... és így már működik minden. Sztem még nem teljesen tökéletes ez az interface.

Több
9 éve 9 hónapja - 9 éve 9 hónapja #1750 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Dühöngő

PzPuma írta: Két percig tartó csata :

és ez nem egyszeri eset...

Ismerem ezt a triót, CB-ben X-es anyahajóval kikapta a Fubukimat. Esélyem nem volt a 3 raj torpedósa ellen.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 9 hónapja Benign_Wolf33 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.400 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.