Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #1581 Írta: Kisokka
Kisokka válaszolt a következő témában: Dühöngő

GunnersHun írta: Tegnap meglett a Wyoming egy kört mentem vele, mert úgy el vették a kedvem azzal a szar rombolókkal. Nem elég, hogy 5 km-ről látom meg, de még alig bírom eltalálni is, ha meg eltalálom lövök bele 810-et. És akkor még a torpedókról nem is beszéltem amiből egy tucat érkezett rám amiket 2 km-ről veszek észre, és térjél ki. De akkor még jön a másik romboló, és még közben szinte minden harmadik sorozata felgyújt vagy kritikusat sebez.
Ha már alig találom el de eltalálom és már vagy 3-4 lövedékem bemegy akkor tépje már szét azt a kis sz@rt.

Csatahajóval sose menj olyan részre, ahol az ellenség és közted nincs egy hajó se, mert a legkönnyebb célpont leszel a rombolóknak(meg kb mindennek, ami a vízen úszik, vagy levegőben repül).
Ha van közted és az ellen között az oldaladon legalább egy cirkáló, akkor már nyugodtabb lehetsz, mert onnan nem sűrűn fognak torpikat küldeni. Ha elfogytak a rombik még akkor se lehetsz biztos abban, hogy megúsztad. Mert bár a cirkálóknak könnyű közelről citadel-t lőni(ha közel kerülsz hozzá), abban azért biztos lehetsz, hogy rádküld eközben pár torpedót, érdemes sokszor irányt váltani, sebességet csökkenteni, vagy növelni.
Elég bosszantó tud lenni a torpedóspam, de könnyebb őket kikerülni, mint az elején gondoltam, ennek ellenére azért be tud ütni, ha későn reagálok rá. Jobb mindig számolni vele.

A rombikat meg sose lődd AP-val, időpocsékolás. Ha tudod, hogy a közelben valahol egy romboló les rád, inkább válts át HE-re(már amennyiben foglalkozni akarsz vele). Elég könnyen halnak tőle, az AP meg minimális sebzéssel keresztülmegy rajta.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 4 hónapja Kisokka által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 4 hónapja #1583 Írta: Kisokka

Jacktor írta: Akkor ideje a Dicaprio gyereket vízbe lökni az orról :evil:

Ma úgy tűnik lerúgtam onnan, mert megint 6.2 volt a határ. Értem én, hogy lag volt, de több csatán keresztül? Másban ez nem tűnt fel, oda mentek a lövések, ahová akartam(ez jó vicc volt), ugyanúgy mozogtak a hajók, ahogy kell.
Repülők nem spotoltak, annak 2.5 km a határ, ha jól figyeltem(meg azt másképpen is jelzi).
Nem lehet, hogy van erre skill, amivel korábban észre lehet venni az ellent?

Több
9 éve 4 hónapja #1586 Írta: GunnersHun
GunnersHun válaszolt a következő témában: Dühöngő

Kisokka írta:

GunnersHun írta: Tegnap meglett a Wyoming egy kört mentem vele, mert úgy el vették a kedvem azzal a szar rombolókkal. Nem elég, hogy 5 km-ről látom meg, de még alig bírom eltalálni is, ha meg eltalálom lövök bele 810-et. És akkor még a torpedókról nem is beszéltem amiből egy tucat érkezett rám amiket 2 km-ről veszek észre, és térjél ki. De akkor még jön a másik romboló, és még közben szinte minden harmadik sorozata felgyújt vagy kritikusat sebez.
Ha már alig találom el de eltalálom és már vagy 3-4 lövedékem bemegy akkor tépje már szét azt a kis sz@rt.

Csatahajóval sose menj olyan részre, ahol az ellenség és közted nincs egy hajó se, mert a legkönnyebb célpont leszel a rombolóknak(meg kb mindennek, ami a vízen úszik, vagy levegőben repül).
Ha van közted és az ellen között az oldaladon legalább egy cirkáló, akkor már nyugodtabb lehetsz, mert onnan nem sűrűn fognak torpikat küldeni. Ha elfogytak a rombik még akkor se lehetsz biztos abban, hogy megúsztad. Mert bár a cirkálóknak könnyű közelről citadel-t lőni(ha közel kerülsz hozzá), abban azért biztos lehetsz, hogy rádküld eközben pár torpedót, érdemes sokszor irányt váltani, sebességet csökkenteni, vagy növelni.
Elég bosszantó tud lenni a torpedóspam, de könnyebb őket kikerülni, mint az elején gondoltam, ennek ellenére azért be tud ütni, ha későn reagálok rá. Jobb mindig számolni vele.

A rombikat meg sose lődd AP-val, időpocsékolás. Ha tudod, hogy a közelben valahol egy romboló les rád, inkább válts át HE-re(már amennyiben foglalkozni akarsz vele). Elég könnyen halnak tőle, az AP meg minimális sebzéssel keresztülmegy rajta.

AP volt betöltve egy South Carolina miatt. Nem az volt a baj, hogy rossz helyre mentem, a rombolók jöttek ki nyílt területre. Volt még mellettem 2 cirkáló de szépen leelőztek és ugye a rombolók szépen kikerülték őket.
Attól még ez nem jó rendszer. A rombolók lövegeinek a HE sebzését csatahajóra csökkenteni kell, meg legalább kevesebb ideig égjen.

Több
9 éve 4 hónapja #1588 Írta: Kisokka
Szerintem a legnagyobb gond a csatahajóknál a töltési idő. Értem én, hogy nagy kaliber, meg ilyenek, de egy Myogival mi a retket csináljak, ha csak 3 lövege van, az is veszett pontatlan? Ha el is találok vele valamit, sokszor sebzek kb. egy ezrest, aztán fél percig nézem ahogy jön a sortűz az ellentől.
A rombolók ellen akkor vagy teljesen meglőve, ha egy cirkáló sincs a környéken, akkor oboa. Béta a játék még, fognak változni dolgok.

Több
9 éve 4 hónapja #1592 Írta: GunnersHun
GunnersHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ez az egyik osztály a másik ellen való logikai felépítést már a wotban is elrontották, hogy az arty a kempelők ellenszere. :dry:

Kisokka írta: Szerintem a legnagyobb gond a csatahajóknál a töltési idő. Értem én, hogy nagy kaliber, meg ilyenek, de egy Myogival mi a retket csináljak, ha csak 3 lövege van, az is veszett pontatlan? Ha el is találok vele valamit, sokszor sebzek kb. egy ezrest, aztán fél percig nézem ahogy jön a sortűz az ellentől.
A rombolók ellen akkor vagy teljesen meglőve, ha egy cirkáló sincs a környéken, akkor oboa. Béta a játék még, fognak változni dolgok.

Több
9 éve 4 hónapja #1612 Írta: argaies
argaies válaszolt a következő témában: Dühöngő
Egyre többen játsszák, hogy nekimennek a pálya szélének és nem lehet őket eltalálni. :(

Oldalmegjelenítési idő: 0.378 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.