Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 4 hónapja #1802 Írta: Carlson777
Carlson777 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Napizás lehetett volna.....

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #1808 Írta: Jacktor
Jacktor válaszolt a következő témában: Dühöngő

Grievous írta: :S Next time
OP: Kongou-val egy 19km.re lévő Tenyruu-ra löttem (alig mozgott) HE-vel, citadella, 7k damage.... (csatát 11 találattal zártam, egy kis rombi ledarált, madj fullos Kongou kilőtt.

Most láttam először rózsaszín hajót, gondoltam, hogy wotosk ék, de írták is.

A rózsaszín hajó olyan mint a wotban a kék, azaz teamkiller ;-)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 4 hónapja Jacktor által.

Több
9 éve 4 hónapja #1810 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Úgy tényleg rosszabb :S

Myogi egyik csata:
kepfeltoltes.hu/150713/shot-15.07.13_18....kepfeltoltes.hu_.jpg
kepfeltoltes.hu/150713/shot-15.07.13_18....kepfeltoltes.hu_.jpg
Szinte minden lövés mellé ment...

Kongou-val mentem 4 kört, hát...:

Úgy próbáltam menni vele, mint az eddigi bb-kkel. Első csata: 11 találat, majd megtorpedóztak és jött egy fullos Kongou, csillagozás, 1100 xp így, de alapból kb 700, ami a mezőny közepére volt elég, megint.
Második:
Milyen tier kiosztás ez?!

kepfeltoltes.hu/150713/shot-15.07.13_19....kepfeltoltes.hu_.jpg
Előbb kaptam találatot a másik oldalról, minthogy a lőtávomba került volna az adott hajó. Örülök, hogy a végén sikerült egyáltalán sebeznem, valamint, hogy előtte, 2 torpedós géprajt éppen túléltem.

3. meccs:

kepfeltoltes.hu/150713/shot-15.07.13_20....kepfeltoltes.hu_.jpg
Leállok harcolni a másik, fullos kongouval, hallom, hogy torpedók közelednek (3k xp kell még, hogy a kapitány skilljei müködjenek), látom, hogy saját, és elsüllyesztett. A mi kis Rambo cirkálónk halála előtt kilőtte a torpedóit, csakhogy én a bb-vel halálforgásba kezdtünk, az én oldalalom volt támogatás, így nem is lett volna gond, halálom után szinte rögtön meghalt.

4. meccs:

Egy meccs 20 perces, igaz? Mert 7 perc után se volt találatom, max 1, ami nem sebzett. Végén beálltam capelni, 60 pont bejött.

Eddig a Kongou számomra: jellegzetes hajónak tartom a Kantai Collection és az Arpeggio of Blue Steel (mind a 4 Kongou hajóra gondolok), de így alapként, aktív skillek nélkül lassú hajó, wotos tier rendszer nélkül lehet, hogy szívatós lesz majd. Furcsa, hogy ugyanaz az ágyú van ezen, mint a Myogin, töltésidő 32sec most.

Érdemes 500k-ért felrakni a toronyforgást segítő eszközt, vagy felesleges?

Több
9 éve 4 hónapja #1811 Írta: Grievous

Jacktor írta:

Grievous írta: :S Next time
OP: Kongou-val egy 19km.re lévő Tenyruu-ra löttem (alig mozgott) HE-vel, citadella, 7k damage.... (csatát 11 találattal zártam, egy kis rombi ledarált, madj fullos Kongou kilőtt.

Most láttam először rózsaszín hajót, gondoltam, hogy wotosk ék, de írták is.

A rózsaszín hajó olyan mint a wotban a kék, azaz teamkiller ;-)

Csatában is közölték, gondoltam rá, hogy valami ilyesmi lehet, de mikor leírták, úgy tiszta volt, csak hozzászoktam a kékhez. Wowp-ban i lehet a szín, lila? :D

Több
9 éve 4 hónapja #1840 Írta: Grievous
Huh, Kumával az elmúlt napokban nincs semmilyen szerencsém. Csapateloszlás, esetleges sebzés kiosztás, torpedózás. Valahogy most nehezebb. Ma is mentem eddig 2 buktát, emg egy döntetlent, utolsó buktában 23 találatra kaptam 99xp-t :S

Kongou se jobb, de most már tudok skilleket használni. Ki kéne húznom a motort, de a test valamiért jobban kellene (talán AA miatt)

Több
9 éve 4 hónapja #1843 Írta: EddieCivic4g
EddieCivic4g válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hogy is lehet bekapcsolni a replayt? Tudom, hogy le van írva, csak hirtelen nem találom. Pedig most jól jött volna, a meglepetésből felocsúdva rácsaptam a printscreenre, hogy legalább valami nyoma maradjon a történetnek. Menekülök a csatahajók elől, erre bal oldalon felbukkan 2 raj torpedóvető. Elkezdek fordulni, hátha megúszom. 1. adag telibekap, marad 542 hp-m, nézem a 2. adagot, jó, már párhuzamosan megyünk, megúsztam. Erre szétválnak a torpedók, és oldalról telibeb.sz. Ezt így hogy?

Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.402 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.