Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 9 hónapja #1703 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mi van ma? Első csatákban az FPS szépen ugrált fel-alá, így vége felé már jobb volt. Myogi és Wakatake csilalgozás nem votl gond, de South C. és Kuma :sick:

(van átfedés a két kép csatajelentéseiben)
Emellett most mentem egy buktát az amcsival, megint. SC másodlagos ágyúi dísznek vannak? 1km-re se volt egy cirkáló és nem lötték.

Szép medál
kepfeltoltes.hu/150711/shot-15.07.11_10....kepfeltoltes.hu_.jpg

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 9 hónapja #1705 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Dühöngő
Elég sokat játszottam silent hunter 3-al (rengeteg), ez zavar engem is eléggé. Itt mind1 milyen szögben talál a torpedó, robban. Remélem ezt orvosolják, +-15 fok a 90 foktól max, amikor még indít a gyújtó töltet. Vagy alá lövöd, és gyújt a mágneses, ergo kettétörik a hajó, de ugye ezek itt nem nagyon vannak. Tudom, ez árkád, de így azért vicces az egész. Amúgy páran sírnak, hogy hamar élesedik a torpedó, az konkrétan 300 m volt a 2. vh-ban. Alig 1 hajóhossz, picit még szerintem itt alul is van modellezve.Ez van.

Több
9 éve 9 hónapja #1709 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Kuma és SC csillagozás rögtön meglett.... Szép. Myogival most mentem egy kört, 2 Kuma szétszedett, össze vissza mentek a lövedékek, pár másodperc telt el aközött, hogy felgyújtottak és a között, hogy jelezte volna a rendszer (csak hp csökkenés láttam).

Most jöhet a wot agybaj

Több
9 éve 9 hónapja #1711 Írta: Kageoni
Kageoni válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hogy működik az hogy ha valaki nekem jön?
Mentem Wyomingal, 90% HP-m megvolt, nekem jött egy Myogi 10% HPval és mind a ketten elsüllyedtünk.

Több
9 éve 9 hónapja #1714 Írta: Roul
Roul válaszolt a következő témában: Dühöngő
ez engem is érdekelne. Gondolom Te keresztbe álltál és úgy nagyobb a sebzés vagy nemtom. én már éltem túl ütközést legázoltam egy ellent, de aztá alig maradt hp-m és flood-om volt szóval tengerfenék....

Több
9 éve 9 hónapja #1715 Írta: HUN_Bear
HUN_Bear válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem tudom mi ezzel a bajotok...

Azért profi csapattal voltam.

Oldalmegjelenítési idő: 0.535 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.