Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 9 hónapja #1556 Írta: Kisokka
Kisokka válaszolt a következő témában: Dühöngő
Szerintem ő kapott valami überkivételt és azt se hinném, hogy valaki képes lenne egyben feldobni 300ezer Forintnyi összeget egy online játékra(aminek semmi értelme nincs). Vagy valami tesztszeró.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 9 hónapja #1558 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Amcsi szerver, múltkor elsejei videó volt fent, és tudtommal akkor már megvolt a wipe.

Talán admin, de WT-vel is van fent videó, így kétséges.

Több
9 éve 9 hónapja #1559 Írta: Jacktor
Jacktor válaszolt a következő témában: Dühöngő

Kisokka írta: Szerintem ő kapott valami überkivételt és azt se hinném, hogy valaki képes lenne egyben feldobni 300ezer Forintnyi összeget egy online játékra(aminek semmi értelme nincs). Vagy valami tesztszeró.

Simán. Helsinki az már nyugat. Ha meg még CC (Community Contributor) is, akkor meg a WG-től kapja a cuccot ezerrel.

Több
9 éve 9 hónapja #1573 Írta: GunnersHun
GunnersHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tegnap meglett a Wyoming egy kört mentem vele, mert úgy el vették a kedvem azzal a szar rombolókkal. Nem elég, hogy 5 km-ről látom meg, de még alig bírom eltalálni is, ha meg eltalálom lövök bele 810-et. És akkor még a torpedókról nem is beszéltem amiből egy tucat érkezett rám amiket 2 km-ről veszek észre, és térjél ki. De akkor még jön a másik romboló, és még közben szinte minden harmadik sorozata felgyújt vagy kritikusat sebez.
Ha már alig találom el de eltalálom és már vagy 3-4 lövedékem bemegy akkor tépje már szét azt a kis sz@rt.

Több
9 éve 9 hónapja #1574 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Skill megvan, hogy hamarabb meglásd a torpedókat?

Érdekes, felraktam a skineket, majd csata betöltéskor hiba hangot dobott a gép és megállt a játék. MIndent levettem, resmods helyett az egyik hajó skinjét beraktam a resbe (mentés volt), és működött O.o Kuma, Myogi csillagozás ment el érte, de ha sikerül, akkor mindegy lesz (botok ellen mentem, valahogy ott tudok sebezni :D )

Több
9 éve 9 hónapja #1575 Írta: GunnersHun
GunnersHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
Még nincs, még egy pont kellene a kapitányra.

Grievous írta: Skill megvan, hogy hamarabb meglásd a torpedókat?

Érdekes, felraktam a skineket, majd csata betöltéskor hiba hangot dobott a gép és megállt a játék. MIndent levettem, resmods helyett az egyik hajó skinjét beraktam a resbe (mentés volt), és működött O.o Kuma, Myogi csillagozás ment el érte, de ha sikerül, akkor mindegy lesz (botok ellen mentem, valahogy ott tudok sebezni :D )

Oldalmegjelenítési idő: 0.384 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.