Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 4 hónapja #1530 Írta: Turan11
Turan11 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Sith7 írta: Valamit hegesztenek, nem nálad lesz a hiba

Köszi a választ :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 4 hónapja #1531 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Már megy :)

Myogi: kb 10 km-en belül volt egy Pensacola, fennakadva a határon, 4 sorozatot lőttem rá (24 ágyú=24 találat), ebből az utolsó 4 talált... Előtte a Furutakán mellettem felgyújtott (hátsó ágyúi még mellettem voltak, előtte oltottam el egy tüzet).

De a leosztás érdekes volt: Nekünk tier6-os amcsi hordozó, Fuso és Sims volt, többi alsóbb szintű, ellennek hordozója nem volt, meg 6-os BB sem. Gondolom, míg nincsen elég hajó tierenként, így marad ez a leosztás.

Több
9 éve 4 hónapja #1536 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Elég gyenge torpedó romboló játékos vagyok, de ez az eredmény azért kiveri a biztosítékot. Hogy a fenébe lehet egy japán rombolóval 0 (nulla!) pontot elérni?

Amúgy az egész csapat rendkívül jól volt össze válogatva. Csupa olyan játékos volt nálunk, aki előző életében birka volt és azóta is csak annyit tud, hogy megyünk az elől haladó után. A hordozók, egy romboló, meg jómagam kivételével mindenki balra le a sarokba. Mire az első sorozatomat lőttem az ellenség cirkálójába, tőlünk már öt hajó el volt süllyedve. Értem én hogy meleg van, meg front, de akkor is. :angry:

Több
9 éve 4 hónapja #1538 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ha úgy játszik a dd-s, mint clever, akkor könnyen: csak torpedót használ, ágyút nem. Kép alapján nem volt találata :)

Sajna a myogi csatám nyertes volt :/
AMúgy annak csapat összeállítása:

Magasabb tierben is ennyire változatos? (wotban csak az osztály eltéréseket szoktam meg, nem a tier eltéréseket)

Egy kis gyalázat:
gondoltam megyek botok ellen a bb-vel, első kör:

Volt egy dd, aki befoglalt, mellette egy afk cirkálónk. De miért nem lötte senki? BB-vel nem fogom tudni eltalálni.
De a 2. kört nyertük:
kepfeltoltes.hu/150708/shot-15.07.08_14....kepfeltoltes.hu_.jpg
Nekem jött a dd bot, max sebességen :evil:

Több
9 éve 4 hónapja #1540 Írta: Kisokka
Kisokka válaszolt a következő témában: Dühöngő
Valamit pöcköltek a láthatósági rendszeren? Eddig Isokaze-t 6.2-ről vették észre, ma már 6.4-ről. Nem kéne az ilyesmit bejelenteni a WG-nek?

Több
9 éve 4 hónapja #1542 Írta: GunnersHun
GunnersHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
A WG? Nerfet? Bejelenteni? :D Áhhh azt már a WoT-ban megtanultam, hogy mindig szó nélkül nerfelik a járműveket, vagy erősítik.

Kisokka írta: Valamit pöcköltek a láthatósági rendszeren? Eddig Isokaze-t 6.2-ről vették észre, ma már 6.4-ről. Nem kéne az ilyesmit bejelenteni a WG-nek?

Oldalmegjelenítési idő: 0.435 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.