Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #10959 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
MM
szerk.: Nem tudom hogyan engedheti meg a játék, hogy az egyik oldalt két anyahajós legyen így már el van döntve a csata végeredménye előre.. :angry:
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja geotigris9 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #10960 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Fujipapa írta:

geotigris9 írta: www.wows.hu/index.php/forum/off-topik/22-duhongo#10933
És a vég eredmény a König első lett nálunk ...

... a hegybújó meg hátulról.

Én ez ilyen embereket akik 0-35 pont közt érnek el rögtön leszavazom a játék végén!!! Ajánlom mindenkinek.
Pont erre találták ki a Karma intézményét. Jobb klikk a nevén és már mehet is a szavazás!
Előbb utóbb majd kiforrja magát ez a Karma dolog is és meglesznek az eredmények!!

Sajnos itt már rég kifogytam nem tudtam már reportolni...
szerk.: Az ellennél meg AFK volt szerintem a König. szép..
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja geotigris9 által.

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #10961 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tier 8-as csata, tier 6-al :

Szóval sokszor tényleg nem értem ki hogy éri el, a tirpitz játékosoknál (tisztelet a kivételnek !) nem is csodálkozok.
Bár dühöngeni csak a csapattársak miat van okom, egy sortűzből azért kikaptam egy kicsi hp-s mogamit és egy full hp-s myokot, aki úgy gondolta hogy lassan vége a csatának és kivégez :cheer: de utána ő aimbotozta szerény személyem mikor (szerintem) 10km-ről 4 citadelához (nekem)nem kell aimbot...

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja PzPuma által.

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #10962 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Dühöngő

AtuqShaman írta:

vcsaba1968 írta: Valaki azért elmagyarázhatná,hogy lövöm vissza a foglalást találat nélkül

Úgy, hogy az találat volt.
Csak a sima találatokat jelzi találattal ha jól tudom. Ha citadella, akkor azt csak citadellával.
Vagy, fény derült a WG turpisságára, hogy dőlnek el a meccsek előre.

Üdv!

Ebben a szituban az történt, hogy eltalálni eltaláltad a célpontot, csak egyik találat sem ütötte át a páncélját. Ezért, csak a foglalási pont jelző jött fel.
Amit te vártál, a szürke/kék ikon ugyan ott, az csak akkor jön fel, ha valamelyik találat át is üti a páncélt, és sebzést is okoz. (Még ha csak 1020 HP-t is)
A sárga, citadellasérülést jelző pedig, ha a találat átütötte a citadellát is. (de ezt ti is tudjátok... :P )

Azt, hogy hány lövedék találta el a célpontot, a találat után, a célpont felett felugró szám mutatja.
Az is elképzelhető, hogy ez a szám nem látszik a visszajátszásnál, de ez a visszajátszás alfa/béta mivoltából következik, az eredeti meccsen mutatta, csak valószínűleg a csata hevében/havában nem figyelted.

PzPuma írta: ...
de utána ő aimbotozta szerény személyem mikor (szerintem) 10km-ről 4 citadelához (nekem)nem kell aimbot...

Neked nem! De neki igen... :evil: :woohoo: :sick:

A harmadik képet látva, az ragadta meg a figyelmem, hogy milyen koszos lett a hajód és, hogy jó lenne lemosni.
De aztán a csatolt képen láttam, hogy a mecs végén azért te is megtetted, és megmerítetted a drágát... :P ;) :lol:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja zstorok75 által.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #10969 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az összes Visahuszár elmehet a picsába a Tirpitzével Atgojával Kutuzovával egyött.Apénzért vet elönyükkel azt hiszik ök a baszszájba de egymást messzire elkerülik.(Akinek nem inge nem veszi magára)

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #10974 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Azért az röhej hogy 378 lövedékböl 32 talál :sick:

Oldalmegjelenítési idő: 0.508 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.