Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 11 hónapja #10127 Írta: Tomc
Tomc válaszolt a következő témában: Dühöngő
Na mondom ...lett egy kis kredit, hozzányúlok a csatahajómhoz....lehet nem kellett volna. Ezt az MM besorolást szeretném megköszönni a WG -nek, ebből is látszik hová halad a játék. És persze továbbra is csak vadul lövöldöztem és osztottam az 1300 as sebzéseket, de mikor én kaptam huhúúú egy lövedék a fél HP -mat levette. GRAT WG. de hogy ebbe pénzt...már a időt is kár belefektetni.
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #10132 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Letöltésnél a game adat letöltésre gondolsz? Más nem menta háttérben. Az írás után Omahaval 19:55-re bedobott... ez már lassan tényleg randomnak érzem én is a betöltési időt.
Lagot itt éreztem az omahas meccs végén, de már mentem csatát korábban 128kb-es nettel, akkor nem volt gond. Most legalább 20 megás netnél ülők B)

Több
8 éve 11 hónapja #10139 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sgt_dog, Szete58, geotigris9

Több
8 éve 11 hónapja #10142 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A WG elmehet a jó k.... anyjába! Ne mondja nekem senki, hogy nincs már az elején eldöntve, melyik csapat nyeri. Zsinorban 4 bukó meccs Karlsruhe-val, és mindegyik meccsen a csata feléig pontban és létszámban is vezetünk, majd fordul a kocka, és onnantól se hajó kilövés, se sebzés. Imperator Nyikolajba 7-8 km-ről 20 találatom volt (AP és repesz vegyesen) 0 sebzéssel! A csapat meg tele idióta bot játékosokkal (csapattárs Wyoming megy ellenfél felé, csak a 2 melső ágyúval tüzel, nem fordulna be, hogy a maradék hátsó 4-et is tudná használni!, pedig 10 km-en belűl volt 2 cv és 1 kevés HP-s BB is......

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #10144 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Tomc írta: Na mondom ...lett egy kis kredit, hozzányúlok a csatahajómhoz....lehet nem kellett volna.

úgy érted arrafelé halad, hogy egyre több tizes hajó lesz, és végre nem csak elvétve van 1-1 darab belőlük ?

mm-ben az a gáz, mikor nyílt pályán kapnak 5-6 rombolót, mi meg 1, max 2-t...
az nagy gond, tényleg, a tizes az tizes, ez van, vegyél te is :)

Benign_Wolf33 7 kill se elég ?

egyet kell értsek tyer82-vel, a játékosok nagyrésze bot, a maradék meg ... - a csatahajó kiváló jószág, mert ritkán lő, és amíg ujratölt ki lehet nézni facebookra...

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja vonKurz által.

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #10145 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Dühöngő

Benign_Wolf33 írta:

Ez már azért durva....többiek?hol voltak?Nagyon szép munka,grat:)Kár hogy a csapatod nem akart nyerni...Milyen véleményed van a Nyikolájról?már szemezgettem vele,ha legközelebb boltba kerül,lehet beruházok:)
szerk. esetleg,ha van visszajátszás,szivesen megnézném:)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja sgt_dog által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.403 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.