- Köszönetek: 445
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Nasgotrah írta: Végre én is beléptem a high Tierbe
Kérdés melyiket tegyem fel modulnak a lőtáv növelőt vagy a fő ágyú töltést gyorsító modult?
Tegnapi aoba csata: csata elején eltalál 2 lövedék, gyulladok, javítás, köv. salvo 2 találat lapát+gyújtás. Oké, akkor végigégek forogva, hátrébb megyek. 2 perc múlva semmi nem talál el, lapát, ezt tudtam javítani. Ellen már menekül, new mexikó 15-ről rámlő, befordulok, pont a hátulját találja el, -20K, kikötő. Ugyanebben a csatában vége fele 7 a 4 ellen maradt, vezetünk, erre a 7-es hordozónk írja, eltalálta 1 szem North karolina lövedék, meghal, nincs detonation üzenet, durván csíterezi az Nc-s gyereket, az írja 1 találat 1 kill, -45K, és semmi detonation nála sem, és nem érti ő sem. Atagonkat 1 salvoból szedik ki, clevlendet 2-ből, fordulás közben. És nyernek. Most erre mit írjak? Köv csatában Murmanskal szerintem minimum 2 salvom rossz helyre lőttem, és mégis felgyújtottam mindenkit aki a környéken volt. Végére lett vagy 15 gyújtásom, csata közben 24 találatnál volt 6, ami ugye akkor 30-ból 6, 20%. Épp a fasza ágyút kaptam arra a csatára, másikban meg selejtes. Nálam is nagyon érik a 2. uninstalálás, teljesen játszhatatlan, mintha kívülről néznék egy youtube videót, mind1 mit csinálok közben.Tomc írta:
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.