Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hete - 9 éve 2 hete #8462 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
És persze önhibáján kívül AFK, na persze. Mint a minap is volt 4 db ....
az is mind az önhibáján kívül mi és csak nálunk!(?)
Csak azért maradt ilyen kevés hajó az ellennél mert volt náluk 2 db csapatgyilkos is ne tévesszen meg senkit a kevés hajó náluk a végén a képen.
Teljesen játszhatatlan 3. csata és megint totál vereség. :(
PAUSEzézom én is a játékot.

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hete geotigris9 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hete #8465 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Érdekes egy nap, annyi biztos.
Vicc, hogy FUsoval valahogy összejön 8k sebzés, bukta (1 kill és nekünk volt 2 összesen!). Majd 70k, bukta, majd 46k-ra győzelem, de a meccs nagy részén nem is volt sebzésem, mindenki mshol, ilt t5 cirkálók és rombolók nagyrészt, amik eltalálása néha művészet, bb-ből votl egy NY valahol máshol, meg egy Kongo, nem sok.

Több
9 éve 2 hete - 9 éve 2 hete #8511 Írta: Grievous
Édes istenem, először a wot húz fel, most egy csata alatt a wows folytatja. Nagatoval mentem, t6-os japán cv természetesen az én stock hajómat torpedózza, bombázza. 3 torpedó és min 1 bomba. 19k sebzés után meghaltam. És bukta. :unsure:
2* 4 géprajból lelőttem 1(?!) gépet.

Mást már biztos, hogy a B testet cserélem le, az a kb 3 csomó nem ér annyit, hogy első legyen.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hete Grievous által.

Több
9 éve 2 hete #8512 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Dühöngő
Amikor a minimál sebzésű Königsberggel csinálok 60+ sebzést, elsüllyesztek 1-2 hajót, lelövök 2-3 repülőt, megkergetem és gyújtogatom a hordozóikat, elfoglalok egy bázist és bukjuk a csatát, na az felbecsülhetetlen érzés. Pedig közepesen gyenge játékos vagyok.

Több
9 éve 2 hete #8515 Írta: Grievous
AZ tényleg jó érzés.

4 csata, 2 bukta, de mind a 4 rettentő pocsék! Max volt 20k sebzésem, jézusom mi folyik ma :S (most csillagoztam a myokot 8400 sebzéssel +10lelőtt repcsivel, top tieresként)

• Boxer
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hete #8518 Írta: Boxer
Boxer válaszolt a következő témában: Dühöngő
Soha nem köpködtem ennyit életemben mint a mostani, "tapasznak" NEM nevezhető akármi óta! Japán ágon játszok t5 hordozóval körönként max 1 hajót süllyesztek, a korábbi 2-3 helyett. (1 vadász, 2 zuhanó és 2 torpedó bomber). A torpedók zöme az első betalált torpedót követően, hatástalanná válnak. Átúsznak a hajó törzsén. :pinch:

Oldalmegjelenítési idő: 0.392 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.