Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hete #8160 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Dühöngő
3 csata, 3 vereség, t5-el 2 t7, 1 t6. Mára ennyi, még 1 próbát teszek majd, utána megy a tankos után ez is, élvezhetetlen szar.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hete #8162 Írta: cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Igen, néha fura hogy "látom" a célt 15km-re, egyszer csak eltűnik előlem, mert a DD-nk éppen eltávolodott tőle annyira hogy a spotjából kiesett. Ilyenkor lehet elmenni keresgélni új célpontot.
Lehet jobb megoldás lenne ha ilyenkro egy szellemkép mutatná az utolsó ismert helyét az ellenfél hajójának amihez lehetne viszonyítani, semmint egyből célvesztés.
Persze ekkor meg lehet ugrana a látótávon túlróli lövöldözés, amit előszeretettel csinálnak a kapitányok.
De szerencsére legalább a térkép határon való szörfözésnek nemsokára vége lesz.

Több
9 éve 3 hete #8166 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mai első csatám MM-je, és utána volt még 2 hasonló leosztás. A 3.-nál ki is léptem, mára hanyagolom is.
Mellékletek:

Több
9 éve 3 hete - 9 éve 3 hete #8167 Írta: Fujipapa
Fujipapa válaszolt a következő témában: Dühöngő

tyer82 írta: Mai első csatám MM-je, és utána volt még 2 hasonló leosztás. A 3.-nál ki is léptem, mára hanyagolom is.

Én szakasztott ugyanezt kaptam annyi különbséggel, hogy Én egy Yorck-al próbáltam helyt állni. Szerinted, meddig tartott??? :unsure:

Be is zártam a játékot, majd holnap! Talán?! :huh:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hete Fujipapa által.

Több
9 éve 3 hete - 9 éve 3 hete #8169 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Dühöngő

tyer82 írta: A kezdeti időkben, mikor még csak nyílt béta verzióban volt a játék, a BB-kel is sokkal jobb sebzéseket, találatokat lehetett elérni. Főleg, ha CA-t lőttem, de mostanában semmi, alig sebzek 1000 Hp-kat, hiába találja el akár 3-4 lövedékem is.
Nayg távolságra BB-vel mostanság ritkán tudok jókat lőni, hiába küldöm fel a repülőt, látom a célt, megy 1 lövés a távolság stb. felmérésre, aztán mire lőném a többit, eltűnik a hajó. Keresek új célt, ellövöm magam, akkor megint látható az előzőleg lőni kívánt (és úgy tűnik el, hogy hegy stb. akadály nem kerül közénk időközben).
A láthatósági rendszernek is ugyan azok a hibái itt is, mint a wot-ban. Volt hogy ellenfél rombolójának közelében ott voltak a mieink is és 17 km-ről láttam a rombolót, máskor meg 5-10 km-ren belül (ha nincs füstben), csak fel-fel villan, mikor lő, nem tudom rendesen becélozni...

Vagy csak olvass utánna..
Ha egy tetszőleges csapattársad spotol valakit, azt te is látod -akár 17km-ről is-, ha csak te vagy ott, akkor csak magadnak tudsz spotolni. Egy romboló 6-8 (tipusa/nemzete válogatja) km-ről látszik, ha mondjuk 6km-en belül van, látod ha messzebb nem látod. Ha lő akkor "romlik" az álcája, nő az észlelési távolsága, vagyis felvillan. Ha nem lő és csak követ akkor csak spotol, hogy akik 17km-re vannak azok is tudjanak lőni.. Mivel végig ottvan valahol, topedózni is fog. Tőle jönnek a semmiből előbukkanó torpedók. Ha megnézed milyen írányból jöttek, lehet következtetni, hogy hol van. Nyilván lőni nem tudsz majd rá, de könnyebben kikerülheted a következő adagot..

A BB felderítője meg leginkább csak a lőtávot növeli. Ha megnézed össze-vissza repked és túlságosan messze sem megy el tőled. Ha szerencséd van spotolni is tud, de kb egy kezemen megtudom számolni, hogy hányszor járt sikerrel..
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hete Get200 által.

Több
9 éve 3 hete - 9 éve 3 hete #8172 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Dühöngő
Szakadt volna az anyjába a feje annak ki ezt a fostalicskát betette ebbe játékba!..Karlsruhe egy betegágy!...16 xp-ket osztogat..akármit is csinálsz....Szarrá lőnek vígan,egy kisebb hajó is..míg te foshatod rá a lövéseket...szinte mintha csak köpködnéd!...Ilyen szar teknőt?!..még a wot-ból sem emlékszem ilyen hitvány ócska szarra...pedig ott is volt jócskán!... :sick: :angry:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hete VIZIKANDÚR által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Justice

Oldalmegjelenítési idő: 0.428 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.