- Köszönetek: 159
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Palanova írta: Tegnap egy T8as Amerikai BB oneshotolta a T7es amerikai CA-mat, 17 km-ről, úgy, hogy közben kanyarodtam is mikor láttam hogy jön az áldás. Konkrétan bekapott a hajóm 9 lövést, sebességcsökkenés és kanyar közben.
Eddig talán ha két meccsen sikerült T7es BB-vel hasonlót lőni, 3 hónap alatt, 12km-ről, T5ös cirkálóknak.
A találati rendszerrel sem stimmel valami. T7es BB-mre rálő egy T7es CA, a salvo elmegy a hajóorr előtt, és közben kiírja 1980dmg benyelve. Akkor vagy ne mutassa hogy elment az összes lövés a hajóorr előtt, vagy ne kapjak a hajóorromba majd 2k dmg-et, oda ahol elméletileg nincsen semmi hajó sérülés szempontjából létfontosságú elem.
Tehát a nagy bőszen reklámozott sebzésmodell kezd kicsit sántítani. Ahogy a sok ellenfél oldalára merőlegesen rálőtt AP is alig sebez valamit, holott a gépházból kellene ementálit csinálnia a promo-oktató animációk szerint. Vagy én néztem be valamit azokon az animációkon vagy a játék nem úgy viselkedik ahogy azokon mutatva van.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.