Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hete #8147 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nagyon úgy látom, ha az accon rajta van a szopóág, bármit tehetsz, csak néző vagy a játékban, nem ér semmit. A cv-k repülő századai totál randomban mennek, mikor mit sikerül elérniük. Ha japo vadásszal támadom amcsi torpedó és bomba vetőit, a század felét legalább leszedik, fordított helyzetben persze nem ez van. Teljesen mindegy, milyen felállásban megyek, ha úgy adja a játék az 1 japán vadász századdal is szépen aprítom az ellent, ha meg nem adja be, akkor a 3 század is kevés, pillanatok alatt ledarálják....
De ugyan ez igaz a többi hajóra is. Van olyan időszak BB-vel, mikor meccsenként legalább 2 citadella is van és sebez rendesen, máskor meg hába van 40-50 találatom is, alig sebez (sokszor a lövésenkénti átlag sebzés 500-800 Hp, ami siralmas)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hete #8149 Írta: cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tegnap egy T8as Amerikai BB oneshotolta a T7es amerikai CA-mat, 17 km-ről, úgy, hogy közben kanyarodtam is mikor láttam hogy jön az áldás. Konkrétan bekapott a hajóm 9 lövést, sebességcsökkenés és kanyar közben.
Eddig talán ha két meccsen sikerült T7es BB-vel hasonlót lőni, 3 hónap alatt, 12km-ről, T5ös cirkálóknak.
A találati rendszerrel sem stimmel valami. T7es BB-mre rálő egy T7es CA, a salvo elmegy a hajóorr előtt, és közben kiírja 1980dmg benyelve. Akkor vagy ne mutassa hogy elment az összes lövés a hajóorr előtt, vagy ne kapjak a hajóorromba majd 2k dmg-et, oda ahol elméletileg nincsen semmi hajó sérülés szempontjából létfontosságú elem.
Tehát a nagy bőszen reklámozott sebzésmodell kezd kicsit sántítani. Ahogy a sok ellenfél oldalára merőlegesen rálőtt AP is alig sebez valamit, holott a gépházból kellene ementálit csinálnia a promo-oktató animációk szerint. Vagy én néztem be valamit azokon az animációkon vagy a játék nem úgy viselkedik ahogy azokon mutatva van.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hete #8152 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Csak egy kérdés : Te soha nem löttél ki semmit egy sorozattal?

Több
9 éve 3 hete - 9 éve 3 hete #8154 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Dühöngő

Palanova írta: Tegnap egy T8as Amerikai BB oneshotolta a T7es amerikai CA-mat, 17 km-ről, úgy, hogy közben kanyarodtam is mikor láttam hogy jön az áldás. Konkrétan bekapott a hajóm 9 lövést, sebességcsökkenés és kanyar közben.
Eddig talán ha két meccsen sikerült T7es BB-vel hasonlót lőni, 3 hónap alatt, 12km-ről, T5ös cirkálóknak.
A találati rendszerrel sem stimmel valami. T7es BB-mre rálő egy T7es CA, a salvo elmegy a hajóorr előtt, és közben kiírja 1980dmg benyelve. Akkor vagy ne mutassa hogy elment az összes lövés a hajóorr előtt, vagy ne kapjak a hajóorromba majd 2k dmg-et, oda ahol elméletileg nincsen semmi hajó sérülés szempontjából létfontosságú elem.
Tehát a nagy bőszen reklámozott sebzésmodell kezd kicsit sántítani. Ahogy a sok ellenfél oldalára merőlegesen rálőtt AP is alig sebez valamit, holott a gépházból kellene ementálit csinálnia a promo-oktató animációk szerint. Vagy én néztem be valamit azokon az animációkon vagy a játék nem úgy viselkedik ahogy azokon mutatva van.

Akkor az nem én voltam, mert én 4x2-es löveggel szedtem ki így a pepsit 17-18km-ről. :) Egyébként én imádom, ha kanyarodik a cirkáló. Ha rossz szögben megy nekem rosszabb. Kanyarodás, főleg, ha nagy kört csinál az jobban fekszik. Lassul és kiszámítható a kanyar. ;)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hete Doktoruur által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hete #8155 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Dühöngő
Úgy hogy merőlegesen áll, mert a becsapódásig oda fordult, és 2/3 Hp-ról nem. Meg más sem, ebben biztos vagyok.

Több
9 éve 3 hete #8156 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A kezdeti időkben, mikor még csak nyílt béta verzióban volt a játék, a BB-kel is sokkal jobb sebzéseket, találatokat lehetett elérni. Főleg, ha CA-t lőttem, de mostanában semmi, alig sebzek 1000 Hp-kat, hiába találja el akár 3-4 lövedékem is.
Nayg távolságra BB-vel mostanság ritkán tudok jókat lőni, hiába küldöm fel a repülőt, látom a célt, megy 1 lövés a távolság stb. felmérésre, aztán mire lőném a többit, eltűnik a hajó. Keresek új célt, ellövöm magam, akkor megint látható az előzőleg lőni kívánt (és úgy tűnik el, hogy hegy stb. akadály nem kerül közénk időközben).
A láthatósági rendszernek is ugyan azok a hibái itt is, mint a wot-ban. Volt hogy ellenfél rombolójának közelében ott voltak a mieink is és 17 km-ről láttam a rombolót, máskor meg 5-10 km-ren belül (ha nincs füstben), csak fel-fel villan, mikor lő, nem tudom rendesen becélozni...

Oldalmegjelenítési idő: 0.392 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.