Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #7378 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A fasz kivan végre jo eredmény a New Mexicoval erre

hogy a jo k....................a WG.

Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #7391 Írta: KimiFan
KimiFan válaszolt a következő témában: Dühöngő
Elképesztő, hogy mennyi faszkalap van a játékban.

Egymás után vesztettem a csatákat a sok idióta miatt.

Elindulnak mindenfelé, 12-em 13 irányba, a másik meg, amikor elindul a területet elfoglalni, de abban a pillanatban, hogy látja, az ellenség elkezdte foglalni, megáll, visszafordul, aztán keres egy helyet a semmi közepén és ott megáll.

Arról nem is beszélve amikor csatahajóval vagyok, hiába írom, hogy szerintem jobb lenne együtt maradni, az első találat után, amit elszenved a csapattársam, már fordul is vissza, a cirkálók kurvára nem segítenek semmit, mennek a saját fejük után.

A kedvencem, amikor kivárja, hogy a csatahajóval jól leszedjem az ellenfél HP-jét, közben engem szétlőnek, és utána próbálja kilőni, amelyiknek a legkevesebb életereje maradt, de még ahhoz is hülye, és hárman simán kinyírják.

Hiába van valaki Omaha-val, Cleveland-el, vagy Murmansk-al, nem használják ki ezeknek a hajóknak az adottságait, arra várnak, hogy majdcsak leesik nekik valami, közben az ellenfélnél sokszor fájdalmasan jól használják a hajókat. :(

Több
9 éve 1 hónapja #7393 Írta: Tzimisce
Tzimisce válaszolt a következő témában: Dühöngő
rémálom a mai napom félelmetes ami történik és a kb 5 defeatombol 1 ben hibáztam.

Több
9 éve 1 hónapja #7394 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én az elmúlt 5 nap alatt 3szor töröltem a játékot:) ma mentem 4 kört..4 bukta..menek vissza AW-zni..ja és az rendesen fut medium,high grafikán még az én sz*r gépemen is:)

Több
9 éve 1 hónapja #7398 Írta: Fujipapa
Fujipapa válaszolt a következő témában: Dühöngő
Szia!

Én már a Königsberget nyúzom és most fejlesztettem ki a Nürnberget. Azt holnap kezdem kimaxolni. (A köningel nem ritka a 200 ezres bevétel egy jó kör útán és ezzel a hajóval csak jó köröket lehet menni.) :cheer:

Azt kell, hogy mondjam mindkét hajó szerintem magasan a legjobb az összes hajó közül. Cirkáló ágban van, viszont rendesen Csatahajó taktikával lehet vele játszani!
Egyszerűen BORZASZTÓAN JÓ !!! :cheer:

CSAK AJÁNLANI TUDOM MINDENKINEK!

ui: Vannak 7-8 és prémium hajóim is. De ezzel a két hajóval sokkal nagyobb szórakozás játszani mint bármelyikkel.

Több
9 éve 1 hónapja #7402 Írta: Tzimisce
Tzimisce válaszolt a következő témában: Dühöngő
egyszerűen játszhatatlan a játék...

Oldalmegjelenítési idő: 0.434 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.