- Köszönetek: 125
vcsaba1968 írta: A kollegák ha segitenek
a kedves Nicholas belém ereszt egy torpedot igy csak egy lövés voltam az ellenfélnek.
Itt a Mutsu ereszt belém egy torpedot szintén egy lövés az ellenfélnek.Tulakdonkép igazuk van a faszt kavargok én ott ahol ök torpedoznak.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
sandorati írta:
vcsaba1968 írta: A kollegák ha segitenek
a kedves Nicholas belém ereszt egy torpedot igy csak egy lövés voltam az ellenfélnek.
Itt a Mutsu ereszt belém egy torpedot szintén egy lövés az ellenfélnek.Tulakdonkép igazuk van a faszt kavargok én ott ahol ök torpedoznak.
... igen-igen.... pontosan erről beszéltem pár hozzászólással előbb.... az egész hétvége erről szólt, hogy bukta bukta hátán, mert a csapat semmit !!! nem tudott konkrétan összehozni.... úgy volt szar, ahogy...
hiába lesz hosszú hétvége, meg utána őszi szünet, azt hiszem inkább kötni, vagy makramézni fogok napokon keresztül, az idegrendszerem többet ér, mint az agyhalott bukta csaták...
Ez egy jó kérdés ugye tegnap került be a német vonal de lényegében minden nemzet minden hajó osztályának megvan a maga előnye (a példa csak azért csatahajó mert azt tapasztalom)Pomisz írta: Sziasztok.
Nem rég kezdetm a játékot, még zöldfülű vagyok benne és minden infot innen szedetm össze a játékhoz. A német osztály hajóiból Tier2 megáltam, az ahajó bejött nekem eddig a legjobbam a tegnapi nap 212 találat--4 incapacitaions--5 destroyed--3 set on fire--2 hits to citadela-2 defended base....aszintemen nem kaptam sokat érte de sok kicsi sokra megy nekem 32437 pénz 312 ezüst csillag és 19 arany csillag
Eddig szerencsém volt a hajóval lejátszott mecsek során mindig a győztes oldalon álltam, és álltam a sarat erősebb hajókkal szemben is igaz HP nagyon minimális szinten 200 körül maradt, de túl éltem.
Akinek van tipje, hogy ezt a hajó osztályt érdemes-e fejlesztenem vagy ettől a német bárkáktól tier 10 szinten (ha elérem valaha) ebben a kategóriában más nemzet hajója jobb, azt kérem ossza meg velem, minden tanácsot szívesen veszek..
Köszönöm
és jó játékot.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.