Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #7477 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Már a csata elején írtam nem kicsi túlerő! És tudtam akármit is csinál a csapat a játék eldöntötte ki nyerhet és ki nem! NA EZ A DÜHITTŐ!
És lám tényleg semmi, de semmi esélyünk nem volt!
Persze így "tisztességes mindenkivel" pl. 3/1 pram. hajó! És vélelemül sem rakta volna át a másikat hozzánk, hogy valamelyest kiegyenlített legyen és legyen a 0% több esély lehozni a csatát! :woohoo:
És persze szépen betámadtak az anyahajók egyszerre még lefordulni sem volt esélyem nem hogy túlélni ****** top tieres anyahajós kiszedett, semmit ,de semmit nem tudtam lőni a csatában..

4/2 top tiers hajó stb. ......................................................................................................
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja geotigris9 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #7478 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Sajnos én is egyre többször figyelem meg, hogy az MM sokszor jobban kedvez egyik csapatnak az összeállításnál (érdekes matematika, hogy ha van pl. 6-8-as tierben 8 db 8-as, azt előszeretettel osztja szét 3:5 arányban- mégha a típusok alapján egyenlően el is lehetne osztani). Sokszor látszik, hogy az össz tier-t tekintve egyik csapat nagy túlerőben van (akár 4-5 tier eltérés is lehet).
A hotspot pálya meg az egyik legjobb ilyen téren, ha pl. VI-os csatahajóval, cv-vel megyek, tuti full VII-es, VIII-as a csata (csak az okát nem értem....)

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #7481 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Dühöngő

tyer82 írta: Sajnos én is egyre többször figyelem meg, hogy az MM sokszor jobban kedvez egyik csapatnak az összeállításnál (érdekes matematika, hogy ha van pl. 6-8-as tierben 8 db 8-as, azt előszeretettel osztja szét 3:5 arányban- mégha a típusok alapján egyenlően el is lehetne osztani). Sokszor látszik, hogy az össz tier-t tekintve egyik csapat nagy túlerőben van (akár 4-5 tier eltérés is lehet).
A hotspot pálya meg az egyik legjobb ilyen téren, ha pl. VI-os csatahajóval, cv-vel megyek, tuti full VII-es, VIII-as a csata (csak az okát nem értem....)

... ahogy én is írtam nem is olyan régen, minden egyes patch kiadása "húzza" magával a teljes játék-elcseszés élményét... alig lett "nem teszt-üzemű" a wows, máris rohamosan, fékevesztetten szarabb lesz, mint a WOT... így kell teljesen profin, maximális hozzáértéssel elk@rni a játék-élményt... nesze neked balance...

nekem az volt a mélypont, amikor Cleveland "csata" gomb után ez volt a lista;
(felülről lefelé)
- 2 Tirpitz
- 4 Atago
- én a Cleveland-el
- és egy stock-Aoba (játék közben írta a srác, tudjuk előre milyen gyorsan fog hősi halált halni)

és hogy egészen stilszerű legyek; kezd az egész a híg fos tengerévé válni... ;)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja sandorati által.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #7482 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ilyenekkel rak össze

ott hagynal egyedül persze a hordozo csak engem támad meg mindenki engem lö.Ha nem világos 5 voltak 1 ellen és veszitenek mert pontot nem kell foglalni.
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja vcsaba1968 által.

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #7485 Írta: Tzimisce
Tzimisce válaszolt a következő témában: Dühöngő
Szakaszozni kell mert egyedül játszhatatlan az egész.
Legalább 1-el kevesebb fogyatékos .
A random playerekkel még rankedben sem lehet össze játszani.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Tzimisce által.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #7486 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
röhej ez a Nagato

2 csata 6 találat 6k sebzés . 8Km-röl nem találja el az Atalntát Wg meg ne engem szopasson.
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja vcsaba1968 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.466 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.