- Köszönetek: 468
Nyugi Csaba, majd belejössz! Egyébként az a baj veled, ami velemi is volt korábban. Többféle hajót húztam és bizony nem volt egyszerű. Amióta csak csatahajózok, sokkal jobb lettem vele. (milyen voltam előtte mi...? ) A Nagato nem rossz hajó, csak rá kell érezni.vcsaba1968 írta: röhej ez a Nagato
2 csata 6 találat 6k sebzés . 8Km-röl nem találja el az Atalntát Wg meg ne engem szopasson.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
167K Az Izumoig . xDKimiFan írta: Totálisan dühítő lett a játék. Az egy dolog, amit írtok, hogy az MM szépen előre eldönti, hogy ki nyer és ki veszít, már képernyőmentést sem csinálok róla, mert annyira mindennapos a dolog.
De az, még dühítőbb, hogy kreténekkel van tele az egész játék.
A legjobb az volt, amikor már rég kivégzett srác folyamatosan írt, már csak ketten voltunk csatahajóval, ellenfélnél meg három csatahajó meg négy cirkáló lőtt minket folyamatosan, és akkor ott ugat, hogy milyen szarok vagyunk, és hogy top hajókkal nem vagyunk képesek ketten megnyerni. Baszki, a New York azért minden, csak nem top hajó, és Fuso-val szemben már édeskevés. Ahogy a német cirkálók nyomják az emberre a sortüzet, nem igazán tud mit tenni, várja a sorsát, főleg ekkora túlerővel szemben.
Másik csatában írom, hogy szerintem jobb lenne, ha 2-3 csatahajó és 3-4 cirkáló együtt maradna. A válasz rá, hogy feljegyezte és mindenki megy más irányba, megint ketten maradtunk csatahajóval, megint mi maradtunk életben a végéig, de ha a többiek mind elhullanak, mert hülye faszok, akkor lehetetlen nyerni.
Tényleg hihetetlen, hogy retardáltak gyülekezete van a játékban, és még minimálisan sem képesek felfogni, hogy azzal lehet nyerni, ha viszonylag együtt maradva egy-két csapatra osztva megyünk, de úgy, hogy ha kell, akkor visszaérjen valaki a saját bázisra, hogy ne tudják foglalni.
De nem, aztán én vagyok a szar, aki nem tud játszani, mert egy csatahajóval nem tudok 4-5 hajót egy lövéssel elpusztítani, és veszítjük a csatát.
Így ráadásul a büdös életbe nem tudom megszerezni a New Mexico-t, mert a 35000 XP-t, ami még hiányzik hozzá vesztes csatákkal az vagy 50 csatát jelenten.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.