- Köszönetek: 35
Sztem a south carolina el megy a wyoming tetszett a kawachi borzalmas a myogi szinténGrievous írta: Akkor cirkáló inkább ,mert nem kell fél percet várni két lövegújratöltés közt. Ha eljutsz csatahajóal Kongou-ig és New Yorkig, akkorm ár rendes csatahajóakt kapsz, Myogi felemás véleménye van sokaknak, Wyoming meg elvan ott.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
A coop az a buta csapat társak is tesznek a dolog érdekében .Pomisz írta: Igen azt neztem viseokban.. borzalmas sebzesek vannak... akkor addig cirkalozok es johet karolina gyakorolgatni vele mig bele bem jövök es utana jöhet a nagyobb tier csatahajo....ha ki van maxolva az adott kepesegek mind hajo mind kaputany mennyire job ki a toltesi ido a carolinal..
Masik kérdésem hogy okvastam hogy van gép elleni harc.. azt hol talalom.. mert ahol co op es a random van ott a co op lenne mert ha igen akkor eleg jol nyomja az gép. . Maga akkor a terminator. .....
Még nincs klán rendszerPomisz írta: Köszönöm
Akkor wayoming lesz a proba hajoja...
Igaz vannak olyanok aki rohanak elore es engem lőnek eie hajojukkal es tala akkor elé lovok hogy tudja hogy vagyok ekkor ujabb tűz mikor a hatossak megsorozom 1x 1-2 km belul akkor még o all neki.. arrol nem is beszelve mindenki megy mint a kamikazek... eszetlenul semmi taktika nincs.... de amikor bejott a nemet es orosz hajo ag akkor volt par gyoztes csatam tiet2 nemet hajoval ahol osszelehezett hangolni a támadást es nyertunk ugy hogy a hadunk 3/5 meguszta..de olyan is volt hogy ketten futottunk be elokent a gyozelem vegen... az en szintemen keves a jo taktikazo csapat jatekos..... vagy mindenhol ez a helyzet? S eddig kb 90 csatabol egyszer nem vol magyar katekos.. kellene egy jo csapszelemu magyar klán. . Van ilyen.. ha igen akkor gondolom oda kis szinten..zier2.. be se vesznek.. csak nagyok vannak....
Akkor a co op ellenfelei gepiranyitasu hajok es a csapat tarsak jatekosok
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.