Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hónapja #7338 Írta: Tzimisce
Tzimisce válaszolt a következő témában: Dühöngő

Grievous írta: Akkor cirkáló inkább ,mert nem kell fél percet várni két lövegújratöltés közt. Ha eljutsz csatahajóal Kongou-ig és New Yorkig, akkorm ár rendes csatahajóakt kapsz, Myogi felemás véleménye van sokaknak, Wyoming meg elvan ott.

Sztem a south carolina el megy a wyoming tetszett a kawachi borzalmas a myogi szintén
Kongo és onnan felfele nagyon tetszik :) Most az Amagit nyúzom.Amcsi vonalon coloradoval nem voltam ki békülve.
A csatahajókkal nagyon meg kell tanulni pontosan lőni mert eazeveszett lassan töltenek de h ha bele jössz félelmetesen lehet vele itrtani.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #7340 Írta: Pomisz
Pomisz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Igen azt neztem viseokban.. borzalmas sebzesek vannak... akkor addig cirkalozok es johet karolina gyakorolgatni vele mig bele bem jövök es utana jöhet a nagyobb tier csatahajo....ha ki van maxolva az adott kepesegek mind hajo mind kaputany mennyire job ki a toltesi ido a carolinal..

Masik kérdésem hogy okvastam hogy van gép elleni harc.. azt hol talalom.. mert ahol co op es a random van ott a co op lenne mert ha igen akkor eleg jol nyomja az gép. . Maga akkor a terminator. .....

Több
9 éve 1 hónapja #7341 Írta: Tzimisce

Pomisz írta: Igen azt neztem viseokban.. borzalmas sebzesek vannak... akkor addig cirkalozok es johet karolina gyakorolgatni vele mig bele bem jövök es utana jöhet a nagyobb tier csatahajo....ha ki van maxolva az adott kepesegek mind hajo mind kaputany mennyire job ki a toltesi ido a carolinal..

Masik kérdésem hogy okvastam hogy van gép elleni harc.. azt hol talalom.. mert ahol co op es a random van ott a co op lenne mert ha igen akkor eleg jol nyomja az gép. . Maga akkor a terminator. .....

A coop az a buta csapat társak is tesznek a dolog érdekében .
A másik kérdésedre olyan 22-27 mp lehet de én azt mondom hogy a wyoming jobb gyakorolni.

Több
9 éve 1 hónapja #7343 Írta: Pomisz
Pomisz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Köszönöm

Akkor wayoming lesz a proba hajoja...

Igaz vannak olyanok aki rohanak elore es engem lőnek eie hajojukkal es tala akkor elé lovok hogy tudja hogy vagyok ekkor ujabb tűz mikor a hatossak megsorozom 1x 1-2 km belul akkor még o all neki.. arrol nem is beszelve mindenki megy mint a kamikazek... eszetlenul semmi taktika nincs.... de amikor bejott a nemet es orosz hajo ag akkor volt par gyoztes csatam tiet2 nemet hajoval ahol osszelehezett hangolni a támadást es nyertunk ugy hogy a hadunk 3/5 meguszta..de olyan is volt hogy ketten futottunk be elokent a gyozelem vegen... az en szintemen keves a jo taktikazo csapat jatekos..... vagy mindenhol ez a helyzet? S eddig kb 90 csatabol egyszer nem vol magyar katekos.. kellene egy jo csapszelemu magyar klán. . Van ilyen.. ha igen akkor gondolom oda kis szinten..zier2.. be se vesznek.. csak nagyok vannak....

Akkor a co op ellenfelei gepiranyitasu hajok es a csapat tarsak jatekosok

Több
9 éve 1 hónapja #7344 Írta: Tzimisce

Pomisz írta: Köszönöm

Akkor wayoming lesz a proba hajoja...

Igaz vannak olyanok aki rohanak elore es engem lőnek eie hajojukkal es tala akkor elé lovok hogy tudja hogy vagyok ekkor ujabb tűz mikor a hatossak megsorozom 1x 1-2 km belul akkor még o all neki.. arrol nem is beszelve mindenki megy mint a kamikazek... eszetlenul semmi taktika nincs.... de amikor bejott a nemet es orosz hajo ag akkor volt par gyoztes csatam tiet2 nemet hajoval ahol osszelehezett hangolni a támadást es nyertunk ugy hogy a hadunk 3/5 meguszta..de olyan is volt hogy ketten futottunk be elokent a gyozelem vegen... az en szintemen keves a jo taktikazo csapat jatekos..... vagy mindenhol ez a helyzet? S eddig kb 90 csatabol egyszer nem vol magyar katekos.. kellene egy jo csapszelemu magyar klán. . Van ilyen.. ha igen akkor gondolom oda kis szinten..zier2.. be se vesznek.. csak nagyok vannak....

Akkor a co op ellenfelei gepiranyitasu hajok es a csapat tarsak jatekosok

Még nincs klán rendszer :)
Azért t6-7 környékén jobb a helyzet mondjuk t8 ban is bele futok olyanokba hogy néha fogom a fejem
De volt olyan is amikor én bénáztam el.

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #7345 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mely nemzet? Jó kérdés. Japánok rendelkeznek torpedókkal, míg amerikaiaknak meg jó a légvédelme. Tier6-ban Clevelandnek nehéz citadellát lőni, de Aobanak elég könnyű a hajó belső kialakítása miatt. Németek csak most jöttek, de talán a lőtáv jelenti náluk a különbséget a többitől, ilt 6km-es torpedó hatótávolság van nekik.

Kawachit és Myogit ne említsd, rossz emlékeim vannak róluk :silly: Habár Myoginál nosztalgiát érzek, Jacktor leírta, hogy csak szindrómám van vele, mert annyira rossz, hogy már pozitívan állok hozzá így utólag :whistle:

Coop csaták leginkább tier2-ig érdemes menni, vagy amíg csak ott lehet menni. A random csatákban (ahol játékos vs játékos, vagy pvp) több xp-t és creditet kapsz még buktában is, mint coopban egy jó győzelem esetén.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Grievous által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.540 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.