Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hónapja #7363 Írta: Tzimisce
Tzimisce válaszolt a következő témában: Dühöngő

Doktoruur írta: Szerintem már nem vészes a Colorado. Nagyon kellett neki az a javítás (kb 1 hónapja..).

Viszont hihetetlen, hogy 13:30-ig 8 csata 6 win. 13:30 és 3 vereség azonnal.... Be is fejeztem. Majd meló után 22:30 környékén. Amikor már a hülye gyerekek sopják az ujjukat az ágyban. Már ha nem félnek a szekrényben lévő mumustól.... :evil:

Az elött volt meg kongozni kezdtem a javítás lassan meg az izumo láthatáron

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #7367 Írta: Pomisz
Pomisz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Akkor amit kapok csataban
Az ezust csillag... azt az adott hajo kapja vagy az gyűlik es abbol lehet a hajokat fejleszteni?
Az arany csillag...az pedig a szabad xp?

Nekem az amerikai Erie hajo kepen kijelzi hogy 18450 akkor az csak az Erie.re tudom kolteni vagy a techtreeben a kovetkezo hajora ....es igy tovabb amig el nem fogy ez az xp
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Pomisz által.

Több
9 éve 1 hónapja #7368 Írta: KimiFan
KimiFan válaszolt a következő témában: Dühöngő

Pomisz írta: Akkor amit kapok csataban
Az ezust csillag... azt az adott hajo kapja vagy az gyűlik es abbol lehet a hajokat fejleszteni?

Nekem az amerikai Erie hajo kepen kijelzi hogy 18450 akkor az csak az Erie.re tudom kolteni vagy a techtreeben a kovetkezo hajora ....es igy tovabb amig el nem fogy ez az xp

Minden csatákért kétfajta XP-t kaphatsz.
Az egyik az ezüst XP, ebből mindig sokkal többet kapsz, ezt csak az adott hajó modulfejlesztésére költheted, illetve a fejlesztési fán a következő eggyel nagyobb hajó megvételére.

Ezért ha kellő mennyiségű ilyen XP-d van, és a hajód moduljai teljesen ki vannak fejlesztve, nem érdemes várni, meg kell venni a következő hajót a fejlesztési fáról, és azzal kell tovább gyűjteni az ezüst XP-ket.

A másik az arany XP, ebből sokkal kevesebbet kapsz. Az arany XP-t bármire el tudod költeni, tehát ha szereztél mondjuk 50000 arany XP-t cirkálókkal, akkor is elköltheted mondjuk a New Mexico csatahajóra.

Mivel az arany XP-ből vagy nevezzük csillagnak, sokkal kevesebbet tudsz összeszedni, ezért azt nem érdemes alacsony Tier szinteken elkölteni.

Én kb. 250 csatát játszottam Co-op és Random, az utóbbiban 46%-os win aránnyal, és még így is csak alig 16000 arany csillagom van.

Több
9 éve 1 hónapja #7369 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Dühöngő

Pomisz írta: Akkor amit kapok csataban

Így van, valamint az Erie-t fejleszted abból elsőnek és utána a következő hajót abból fejleszted ki. És annyi.

Más: Erről beszéltem.... hihetetlen....
Mellékletek:

Több
9 éve 1 hónapja #7374 Írta: Pomisz
Pomisz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Magyarositast erdemes letolteni? Angol nem nagyon megy ...

Illetve neztem a mod.ot de azt csak siman letoltom es a leirasnak megfeleloen bemasolom ahova kell..a modban minden legyen kijelolve?vagy felesleges minden ha igen akkor mit hagyjaj bejelolve hogy elvezetes legyen a jatek.. kora hu zaszlok ilyenekre nincs szükségem

Kov. Az urgolyhos mod ad egy ingyen plusz kikotot a dokkban? Akkor ha igen azt erdemes leszedni? Csak azbures hely miatt akartam

Amit a kesobiekben majd akkarok a kikotoben egy jo hajo..ne prémiumos.... amivel lehet jol farmolni.. illetve tier10 cirkalo..csatahajo es anyahajo erdekel majd..

Kov.
Nemet es orosz agon is megerkezik mind a negy hajo fajta?
Köszönöm

Több
9 éve 1 hónapja #7376 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Akkor érdemes, leszedni, de azt a pár mondatot szerinted te is érted, amit mond a rendszer :)

Semmi se ad + kikötő helyet, ha csak felraksz egy módot. Aranyba kerül a vételük, alapból kapsz 66 helyet emlékeim szerint, ilt most 4 tier1-es hajót. Ha Aislan modpackot használsz, akkor csak ki kell jelölnöd, hogy mit akarsz, utána a telepítő elvégzi a dolgát.

Majd érkeznek azok a hajók, de azért a modellezés, információ gyűjtés, tesztelések biztos nem két napa alatt vannak készen. Ilyen szempontból a brit hajók is jöhetnének, mert 1 darab van belőlük és azért a hadihajó szó hallatán nem utolsó közt jut az ember eszébe brit hajó.
Orosz/pontosabban szovjet csatahajókra leszek kíváncsi, hogy mik lesznek, hisz a flotta pár civileket szállítón kívül nem hiszem ,hogy sok vizet zavart volna Nyugaton, Keleten meg szintúgy.

Oldalmegjelenítési idő: 0.509 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.