- Köszönetek: 35
Az elött volt meg kongozni kezdtem a javítás lassan meg az izumo láthatáronDoktoruur írta: Szerintem már nem vészes a Colorado. Nagyon kellett neki az a javítás (kb 1 hónapja..).
Viszont hihetetlen, hogy 13:30-ig 8 csata 6 win. 13:30 és 3 vereség azonnal.... Be is fejeztem. Majd meló után 22:30 környékén. Amikor már a hülye gyerekek sopják az ujjukat az ágyban. Már ha nem félnek a szekrényben lévő mumustól....
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Pomisz írta: Akkor amit kapok csataban
Az ezust csillag... azt az adott hajo kapja vagy az gyűlik es abbol lehet a hajokat fejleszteni?
Az arany csillag...az pedig a szabad xp?
Nekem az amerikai Erie hajo kepen kijelzi hogy 18450 akkor az csak az Erie.re tudom kolteni vagy a techtreeben a kovetkezo hajora ....es igy tovabb amig el nem fogy ez az xp
Pomisz írta: Akkor amit kapok csataban
Az ezust csillag... azt az adott hajo kapja vagy az gyűlik es abbol lehet a hajokat fejleszteni?
Az arany csillag...az pedig a szabad xp?
Nekem az amerikai Erie hajo kepen kijelzi hogy 18450 akkor az csak az Erie.re tudom kolteni vagy a techtreeben a kovetkezo hajora ....es igy tovabb amig el nem fogy ez az xp
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.