Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hónapja #7346 Írta: Pomisz
Pomisz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Igen a csata hevében az ember belefuthat ilyenekben... de nem akkor amikor meg el se indultunk a kezdo helyről es az elso az indulas előtt egy ket baratu golyó a hajoba.. elsonek szoltam..irtam.. nem volt semmi hatasa nem is azoltak vissza.. jogy bocsi vagy valami.. de mar a 3.nál mar elegem lett hogy ugy kell csataba mennem hogy minuszos a HP.m... itt mar kapott egy 6 adagot amelyből 4 be is csusszant... ekkor mar irta hogy ezt most miert.. eb irtam neki mert nem en vagyok at ellens3g es a szep azo nem hasznal akkor marad ez es ha folytatja akkor en lovom ki..ha ugyesebb vagyok... par napja sok az ilyen jatekos aki ossze vissza jatszik..eszetlenul

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #7347 Írta: Pomisz
Köszönöm

Es ha nem futja prémium hajora akkor is a wayoming maradjon

Es elfelejtem a co op csatakat mar.. mert kell a penz es az xp a jobb hajokra

• cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #7350 Írta: cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Szerintem nem kell ennyire rohanni. T5 viszonylag gyorsan elérhető. Ha teheted, addig tartalékold a Free Xp-ket, (arany csillagok).

Emellé vedd figyelembe, hogy véges a kikötőhelyek száma, így ha nem bővíted eléggé kevés hajót tudsz rendszeresen futtatni. Amúgy meg érdemes kipróbálni mindegyiket, nem kell kizárni az anyahajókat, lehet velük is jó csatákat menni. Ahogy rombolókkal is. Csak totál más játékélmény, mint egy cirkáló vagy csatahajó.

Prémium hajókkal nem foglalkozok jelenleg. Ha venni is fogok, a T8+ at inkább, bár a Murmanskkal szemeztem, végül Omahánál maradtam. Azzal a T7es szenvedések után felüdülés T5ös csatákat menni.

És hogy legyen kis dühöngés: Colorado az borzalmas, igaz még csak az alap van meg, de már elment a kedvem tőle. Hatalmas szórás, 30 másodperces cigiszünetek, amíg újratölt.
Csapattárs romboló a második sorból torpedóz, utána sipákol hogy mindenki figyeljen a torpedóira.
Csapattárs japán cirkáló szintén második sorból torpedóz és csodálkozik hogy saját csapattárs nem tud kitérni előle, majd elkezdtek szájkaratézni hogy kinek az édes anyukáját, meg ki reportol kit miért. Játszani nem tud, de a chaten a globálba írogatja hogy mindenki reportolja xyz-t.Én sem tudok játszani, de nem is reklámozom a globálban.

Kis örömködés: tegnap sikerült egy élvezetes T7es csatát menni, egy cirkálót vesztettünk csak, az ellenfelet meg bedaráltuk.

Több
9 éve 1 hónapja #7351 Írta: Pomisz
Köszönöm. . Szemezgetem anyahajoval is hohy kiprobalom hog milyen de sporolgatok a csillagokkal...Rendben 2780 arany csillagom van..... akkor az ezust csillagokert tudok hajot fejleszteni... mert ezeket nem lattom csak az aranyakat... gondolom ezek az ezustok nem egyeznek meg a kikotoben lévő hajonal jelzetz csillagokkal....hol keresem hogy mennIm van es mennyibol tudok gazdalkodni....

Osszesen mennyi szabad kikoto all rendelkezesre

Köszönöm

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #7353 Írta: Tzimisce
Tzimisce válaszolt a következő témában: Dühöngő

Pomisz írta: Köszönöm. . Szemezgetem anyahajoval is hohy kiprobalom hog milyen de sporolgatok a csillagokkal...Rendben 2780 arany csillagom van..... akkor az ezust csillagokert tudok hajot fejleszteni... mert ezeket nem lattom csak az aranyakat... gondolom ezek az ezustok nem egyeznek meg a kikotoben lévő hajonal jelzetz csillagokkal....hol keresem hogy mennIm van es mennyibol tudok gazdalkodni....

Osszesen mennyi szabad kikoto all rendelkezesre

Köszönöm

Írja az utolsó hajód után hogy mennyi áll még rendelkezésre
Az ezüst csillagot csak az adotthajóra az aranyat bármelyikre tudod költeni.
@ Palanova én a Coloradomból vettem meg az Amagit .
1 darab citadellát nem tudtam lőni vele feltéve ha el találtam xd
De el jön még az az idő amikor a montana és a yamato egymás mellet áll :)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Tzimisce által.

Több
9 éve 1 hónapja #7362 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Dühöngő
Szerintem már nem vészes a Colorado. Nagyon kellett neki az a javítás (kb 1 hónapja..).

Viszont hihetetlen, hogy 13:30-ig 8 csata 6 win. 13:30 és 3 vereség azonnal.... Be is fejeztem. Majd meló után 22:30 környékén. Amikor már a hülye gyerekek sopják az ujjukat az ágyban. Már ha nem félnek a szekrényben lévő mumustól.... :evil:

Oldalmegjelenítési idő: 0.484 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.