Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hónapja #6728 Írta: KimiFan
KimiFan válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem régóta játszom, szóval nem vagyok egy nagy játékos, de azért az, hogy csapattársat nem lövünk, az alap, igaz véletlenül azért sajnos én is találtam már el csapattársat, mert beúszott közém és az ellenfél hajója közé, és én már lőttem, ez ellen nem hiszem, hogy lehetne bármit is csinálni.

Az a baj, hogy ha mondjuk négyen lövünk egy hajót, akkor csak a vak szerencse dönti el, hogy ki süllyeszti el végül a hajót, de amit írsz én is tapasztalom, sokan csak arra lesnek, hogy mikor adódik a lehetőség.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #6730 Írta: KimiFan
Elképesztő, berakott a rendszer egy olyan csatába, ahol a csapatunkban volt tierII-es hajó, az ellenfélnél a legalacsonyabb osztályú hajó tierIV volt, teljesen egyoldalú küzdelem. :(

Érdemes megnézni, ugyanannyi tierV hajó volt a csatában.
Mellékletek:

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6732 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem is a baráti ágyútűzzel van a fő gond, az ritkán okoz komolyabbat, hanem a torpedók, amit nem indítunk az ellen ellen, ha a csapattárs ott van a közelben, mivel annak elég az ellenfél lövedékei, repülői és torpedói közt lavíroznia, nemhogy még a sajátokat is figyelje (az már egy külön eset, mikor induláskor torpedóznak meg, vagy akkor eregetik a torpedókat, mikor még ellenfél sincs a láthatáron, hanem csak úgy poénból).
Az MM-et meg érdemes lenne elküldeni alapfokú matekra :D
Ranked Battle módban ha van tier VII-esből mondjuk 8, tuti nem 4-4 arányban osztja el, hanem 3:5.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja tyer82 által.

Több
9 éve 1 hónapja #6733 Írta: KimiFan
Igen, ezt már én is megszívtam, hogy a saját csapattársam elkezdett vadul torpedózni, én meg alig tudtam kimanőverezni, közben az ellenfél meg szétlőtt. :(

Több
9 éve 1 hónapja #6735 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Dühöngő
tyer82,-bár én csak a Co-op verzióban játszom,-az egy két random csata után...de itt nincs annyi idióta( van csak nem annyi mint a másik csata módban)...De ahogy említetted,-nekem nem fontos annyira a statisztika...mert hiába iparkodsz ha a társak miatt bukó lesz a csatád,-és lerontja az átlagod...ezen már túl tettem magamat a wot-ban is...és itt sem érdekel...Lényeg nálam az,hogy minden tőlem telhetőt megtegyek...aztán utána kalap-kabát...Csak érdekesség gyanánt itt "tartok" a Co-op verzióval... B)
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6736 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Dühöngő

VIZIKANDÚR írta: tyer82,-bár én csak a Co-op verzióban játszom,-az egy két random csata után...de itt nincs annyi idióta( van csak nem annyi mint a másik csata módban)...De ahogy említetted,-nekem nem fontos annyira a statisztika...mert hiába iparkodsz ha a társak miatt bukó lesz a csatád,-és lerontja az átlagod...ezen már túl tettem magamat a wot-ban is...és itt sem érdekel...Lényeg nálam az,hogy minden tőlem telhetőt megtegyek...aztán utána kalap-kabát...Csak érdekesség gyanánt itt "tartok" a Co-op verzióval... B)

teljesen igazad van...
a WOT után én is egy kis nyugira vágytam, így kezdtem bele a Wows-ba... sokkal jobban is tetszik... :lol:
és a co-op-ban lassabb a haladás, de így minden hétvégére kitűzök egy célt, és próbálom megvalósítani... ami többnyire össze is jön...
és ezzel a "stat-résszel" én is tök jól elvagyok...;

úgy vagyok vele, hogy lassan, de biztosan !!! :)
ui.: tanulni így is lehet a játékban, aztán jöhetnek a nagyobb kihívások ! ;) :whistle:
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja sandorati által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: VIZIKANDÚR

Oldalmegjelenítési idő: 0.493 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.