Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6711 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Bal alsó sor "válasz". De nincs jelentősége hova írod mert, ha közvetlenül a hozzászólás "válasz" jobb oldalt lent kattintasz nem csatolja a nevet csak, ha "idézetbe" van rakva!

Vagy "Forum" fent és "új téma", ha erre írányult a kérdésed esetleg. ;)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja geotigris9 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6712 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A Wg nagyon jót tett ezekkel a 2x-es szorzókkal, 2 hete még 50 %-os winrat-em volt, mára már alulról súrolom a 48%-ot... Zuiho-val 5 meccs zsinórban bukta, ebből 3-ból 3 perc után ki is léptem, miután az első támadó hullámom úgy szedték ki, hogy 1 torpedót, bombát sem tudtam ledobni. Értem én, bukni is kell meccseket, de zsinórban 5-10 meccs 12:0, 12:2-es arányokban?! Anno a Wot-ban is ez volt, mikor játszottam, de hogy mindjárt a játék elején itt is...
Mindig úgy állok neki, hogy nem húzom fel magam, de ez kb. tart az első 1-2 meccsig, aztán lépek is ki. Egyre inkább nem a szórakozásról, kikapcsolódásról szól ez a játék...
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja tyer82 által.

Több
9 éve 1 hónapja #6715 Írta: KimiFan
KimiFan válaszolt a következő témában: Dühöngő
Köszönöm a választ, az előbbire gondoltam

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6724 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tele van a tököm a sok szemétláda, [moderálva] rohadékkal... :angry: :angry: :angry:
percekem keresztül lövöm, csipegetem a hp-t a hajókról, és a leguccsó pillanatban, amikor 1 rohadt lövés kell a halálához, valami vasárnapi .. leszedi előlem...
sok-sok magánüzit küldtem már nekik, hogy .. meg a lopkodásuk miatt... :whistle:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Jacktor által.

Több
9 éve 1 hónapja #6725 Írta: KimiFan
KimiFan válaszolt a következő témában: Dühöngő
Komolyan hihetetlen, hogy egyes csapattársak szemrebbenés nélkül a sajátjaikat lövik, mint legutóbb engem.

A másik, hogy azt sem értem, hogy hogyan lehetséges, hogy mindig ugyanolyan bénákkal rak össze a gép, hogy 4 hajó előnyből is simán kikap a csapat. Ezekkel az elvesztett csatákkal a statisztika csak romlik ezerrel. :(

Több
9 éve 1 hónapja #6726 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az a baj, hogy a WG xp rendszere is a frag lopást támogatja. Nemegyszer volt, mikor lenoob-oztam a csapatot, mire visszírtak, hogy én írok ilyet, 0 killel (persze top xp szerző voltam csatahajóval). Na most egy csatában, ki tesz többet, egy hajó 5-6 kill-el és 20-30 000 sebzéssel, vagy 0 killel, de 80-90 000 sebzéssel? Egyszerű skalpvadászok az ilyenek, és ezzel villognak csak (persze 1-2000 HP-s hajókat gyorstüzelő cirkálókkal és rombolókkal könnyű leszedni).
A csapattárs sebbzésre sokkal drasztikusabb bűntetés kellene. Nemegyszer volt, hogy kilőttek engem is torpedókkal és amit kompenzálásként kaptam kreditet, még javítás töredékét sem fedezi...

Oldalmegjelenítési idő: 0.441 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.