Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6594 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem igaz, hogy nem lehet megtorolni úgy az afk játékosokat, hogy ne érje meg szellemhajókat berakni!!!
Teljesen lehúzzák a játékot!
(Persze lehet vételen [technikai probléma] is az AFK játékos az esetek 1%-n.)
Előző esetben nem valószínű, hogy az 1% -hoz tartoznak.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja geotigris9 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #6598 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én 2 csatámban afk voltam a hibás módok miatt 2-3 napja. 0 xp volt a szorzó is, habár a meccs elejére se dobott be, szóval, nem tudom mi van, ha csata közben lesz afk.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6600 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hogyan cseszük el a biztos gyözelmet nem elég hogy a
hordozo egy szerencsés dobással elsülyeszt de az utolso másodpercben befoglal és nyer.
Ehez jön még egy saját hajo elsülyesztése és egy találat egy másik hajon azaz -50k büntetés. Foto nincs de okulásul a replay fájl.A saját hajok találatai egyik sem az én hibám legalábbis szerintem. copy.com/Os26TJxidLqMdS1H
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja vcsaba1968 által.

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6608 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Salamon szigetek, Omaha, top tier. Szinte az egész meccs 3-5fps-sel toltam le. Mi franc ez?! Elötte levő pályákon nem volt gondom, ennyit esznek a repcsik? (2 hordozó volt mindkét oldalt)
Így fejeztem be a meccset:

Vége:

Gondolom Iso tier4-es volta miatt kapta a több xp-t, vagy többet sebzett, ki tudja, itteni jelentés nem árul semmit :silly:
Minekaze volt 1 torpedós halál, egy bb volt egy torpedós halál (medált tőle kaptam. Többi 2 meg csak lövés. Ok, szentet AP-val szétgyaláztam de na, t5 voltam vagy mi a tosz B)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Grievous által.

Több
9 éve 1 hónapja #6613 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Dühöngő
Na utol érte ezt a hajós játékot is a wot gennyező váladéka...sajnos...két csatahajóból én voltam az egyik...és a s.o.s-re amit küldtem...a 3 cirkáló is negatívumot válaszolt...onnan indultak mellőlem...Bravó...szeretem az ilyen "társakat"...Igazi csapatjátékosok...3 killel zártam nélkülük is...bezzeg a repcsi hordozót amit támadtam..arra bezzeg rámentek ezerrel...naná,hogy kilőtték előlem...Állna a görcs a kezükbe!... :angry: :sick:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6614 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Igen sajnos ugyan az a probléma, mint a WoT-ban. De mit is vársz? A játék ezt sugallja, hogy lopd el a társad elől a Frag-t. A WoT celebek videói mit sugallnak (míg néztem)? Lopd el mások elöl a Frag-t, mert az olyan fasza dolog.

Azzal meg egyik játékos sem foglalkozik, hogy milyen hajó típus van a feneke alatt és azzal mi lenne a dolga. Már láttam olyat is, sajnos nem is keveset, hogy csak 3 féle sebesség fokozatot ismert a játékos. Full előre, full hátra és állj. Az nem akar a csökött agyába bele férnie. hogy a cirkálónak például a köztes fokozatai azért vannak, hogy feltudja venni a csatahajók MELLETT a sebességet és tudja őket kísérni. A teljes sebesség azért kell, hogy ha valahol baj van, legyen esélye oda érni. Illetve - úgy mint a rombolók esetében - a teljes sebességgel végrehajtott kitérő manőverekkel nagyobb az esélye a túlélésre. Ezzel kompenzálja a csatahajó vastag bőrét, illetve milliónyi HP-ját.
Mondjuk aki kísér(ni próbál) ott sem mindegy merről teszi. Ne "belül" kísérjen, mert akkor két tűz közé kerül, hanem "kívül" vagyis a csata hajó ellenféltől távolabbi oldaláról. Nem kell neki feltétlenül kilóméterekre lőnie, mint a csatahajónak. Csak aki közel pofátlankodik annak ossza az észt addig, míg a csatahajó tölt, vagy a végtelenül lassan forduló tornyokkal próbál irányba állni.
Természetesen nagyon fontos szerepe van a légvédelem területén is. Már akkor megérte, hogy a közelben van, ha a torpedós szakaszt szétzavarta.

Majd talán egyszer, ha ebben a játékban is lesz valamiféle csapatjáték, akkor fogunk látni majd szép megmozdulásokat.
Addig, míg úgy vannak összelapátolva a Vér Pistikék egy-egy csatára, sajnos minden marad a régiben.

Pedig nagyon jó csatákat lehet úgy is menni, hogy kísérünk egy-egy fontosabb hajót.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Trucker39 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin, VIZIKANDÚR, Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.435 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.