Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hónapja #6615 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Dühöngő
Trucker39,-Igy ahogy mondod uram!..Nálad a pont!.. ;)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #6616 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem tidom szoktál e csatahajozni de az álltalad leirt kisérö pozicio a legrosszab amit el tudok képzelni. Ha a hajom mögött helyezkedsz el korlátozod a mozásomat és engem rettentöen zavar is ha ott van egy hajo.Szabatosan fogalmazva Kurvára szar helyen vagy :lol: . Ugyanis ha el akorok fordulni feléd nem tudok mert belédfordulok és összeakadunk. Ha kisérni akarsz egy csatahajot akor inkább félhajonyit lenaradva kicsit beljebb legyél,ott nem zavarsz a lövésnél ,fordulásnál és te is szabadon tevékenykedhetsz.Lehet hogy nem jo de nekem ez a meglátásom,

• cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #6617 Írta: cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Jó eséllyel amíg nem fogja láthatóan jutalmazni a játék, addig nem lesz igazi csapatjáték. Gondolok itt arra hogy cirkálóval AA biztosítása akár BB-nek, akár CV-nek, vagy DD-vel előremenni célpontot felderíteni, vagy dominion módban 2-3 ellenfelet elcsalni.
Ma megkaptam hogy semmit nem csináltam az egyik meccsen. Csak a CV-t kísértem, akit egy raj támadt meg és 4 gépet le is szedett a cirkálóm. És ennyi volt a meccsen a tevékenységem. Csapattársaktól kaptam a hideget meleget hogy noob meg egyebek, a játék a végén meg megdobott 500xp-vel...így ne csodálkozzunk ha nem akaródzik a "csapatjáték".

Több
9 éve 1 hónapja #6618 Írta: VIZIKANDÚR
vcsaba1968,-szerintem Trucker 39-arra gondolt,hogy nem közvetlenül melletted hanem bizonyos oldaltartással a te takarásodban,-és nem egy szük helyen hanem tágas szabad mozgásra alkalmas területen...Amit te emlitettél az is igazság,-engem is zavar ha nagyon közelemben halad mert ahogy írtad,-gátol a mozgásomban...Volt rá esetem sajnos az ilyenre...szépen összeakadtunk akkor mikor össztűzet adtak rám a csatahajók és egy cirkáló...szépen kiszúrt velem ezáltal...kaptam az áldást rendesen...de megúsztam..a élet-halálharcot...Volt amikor nem.. :sick:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6619 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Igaz, hogy nem jutalmazza sajnos a játék a légvédelmet, azért is írtam, hogy majd ha csapat lesz, ahol "államérdek" a légvédelem is.

A csatahajó kísérésnél meg hol írtam azt hogy közel kell lenni hozzá? Ha már cirkálót visz valaki, csak el olvassa a légvédelem hatótávolságát és azt figyelembe véve kísér bárkit is. A MELLETT alatt most nem azt kell érteni, hogy a két hajó össze ér.
Igen szoktam csatahajózni is, bár csak kisebbek vannak. Kísérni is szoktam cirkálóval. Talán még osztottam is meg itt visszajátszást.
Aki kísér - benne van a szóban - egyúttal figyeli annak a mozgását is, akit kísér. Köteléket máshogyan nem nagyon lehet fenn tartani. Ha fordul a védendő hajó, evidens, hogy vele fordulok. Neki nem kell figyelni a kísérő hajóra. Az az én dolgom.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Trucker39 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968, Szete58

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6622 Írta: VIZIKANDÚR
Most nem rég "éltem át" egy ilyen dolgot 5 repcsit szedtem le kik bőszen támadtak és szórták a torpedóikat rám...Na mondom magamban itt a végzetem...lomha KONGO-mal volt amikor sikerült kitérnem de többször is telibe vágtak...persze semmi segítség mert a raj a pálya másik végében séta hajókázott a szigetek közt...Lesérülve megálltam,hogy ne süllyedjek el..és állva lődöztem az ellent ki a célkeresztembe került...Bezzeg ez már nem tetszett a többieknek hogy ácsingózok...írogattak szépen...Válaszom is ehhez mérhető volt... :lol:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja VIZIKANDÚR által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.390 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.