Trucker!
Szerintem mivel WOWS csata körülbelül kétszer annyi időbe telik, mint a WOT-é a hamarfejlődniakarok emberek szerencsére hamar tovább álnak. Fiamnak se jött be. Egyszerűen nem bírja ki, hogy: „Fél percig nem csinálok semmit” Mondta ezt a csatahajózásról… Hordozózásig nem is jutott. De nekem ez nem fáj. Majd, ha jobban értékeli, a stratégiai gondolkozást talán visszatér, de amíg jobbak a reflexei, addig hajtsa a WOT-ot.
Az én elképzelésem szerint körülbelül tizedannyi játékosállománnyal fog futni a WOWS mint a WOT. Hogy ez a WG-nek megéri-e azt nem tudom, azt majd eldönti a bevétel, kiadás. Nekem azért éri meg, mert aki ide eljön, az (hozzám hasonlóan) nyerni akar, nem pedig minél többet bosszantani a másikat. (Bár könnyen mondom, még nem szereztem mega Bogue-t. Mert így első ránézésre számomra egyetlen repülőbeosztás, amit ki fogok próbálni az alapon kívül a kétvadászos. A mostani tudásommal ez a felállás vonz, miközben tudom, hogy ez a legundorítóbb felállás, mert ezzel csak a másik fél repülőit tudom csak leszedni, de a csatára hatást gyakorolni nem tudok.)
Szó, ami szó, az aljanép megmarad a WOT-nak. Emlékszem vagy úgy 100 csatát lejátszottam, mire olyan csapattárssal kerültem egybe WOWS-ba, aki szándékosan rám lőtt. Forgattam is rendesen a fejemet (képernyőt), hogy ki az, aki onnan lő, vagy hogyan… Azt mikor rájöttem, hogy csapattárs az (még egyszer megsorozott), ott ültem döbbenten, hogy ilyen hogy lehetséges… WOT-ba azért ha nem is mindennaposnak számított, de hetente előfordult a szándékos csapattárs lövés…
Szóval én nem akarom, hogy gyülekezzék a játékos állomány. Legfeljebb csak annyira, hogy WG be ne zárja a boltot… Bár szerintem előbb fogja becsukni a repülős részt, mert az a WOWS-nál is rosszabbúl megy… (Én se repülőzöm.) Na, majd ha a WG ott lehúzza a rolót, akkor elkezdhetek vacogni, hogy mi lesz a WOWS-al, de addig élek, mint Marci hevesen.