Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
9 éve 3 hónapja #4121 Írta: hadtjuk
hadtjuk válaszolt a következő témában: Örömködő
Trucker!
Szerintem mivel WOWS csata körülbelül kétszer annyi időbe telik, mint a WOT-é a hamarfejlődniakarok emberek szerencsére hamar tovább álnak. Fiamnak se jött be. Egyszerűen nem bírja ki, hogy: „Fél percig nem csinálok semmit” Mondta ezt a csatahajózásról… Hordozózásig nem is jutott. De nekem ez nem fáj. Majd, ha jobban értékeli, a stratégiai gondolkozást talán visszatér, de amíg jobbak a reflexei, addig hajtsa a WOT-ot.
Az én elképzelésem szerint körülbelül tizedannyi játékosállománnyal fog futni a WOWS mint a WOT. Hogy ez a WG-nek megéri-e azt nem tudom, azt majd eldönti a bevétel, kiadás. Nekem azért éri meg, mert aki ide eljön, az (hozzám hasonlóan) nyerni akar, nem pedig minél többet bosszantani a másikat. (Bár könnyen mondom, még nem szereztem mega Bogue-t. Mert így első ránézésre számomra egyetlen repülőbeosztás, amit ki fogok próbálni az alapon kívül a kétvadászos. A mostani tudásommal ez a felállás vonz, miközben tudom, hogy ez a legundorítóbb felállás, mert ezzel csak a másik fél repülőit tudom csak leszedni, de a csatára hatást gyakorolni nem tudok.)
Szó, ami szó, az aljanép megmarad a WOT-nak. Emlékszem vagy úgy 100 csatát lejátszottam, mire olyan csapattárssal kerültem egybe WOWS-ba, aki szándékosan rám lőtt. Forgattam is rendesen a fejemet (képernyőt), hogy ki az, aki onnan lő, vagy hogyan… Azt mikor rájöttem, hogy csapattárs az (még egyszer megsorozott), ott ültem döbbenten, hogy ilyen hogy lehetséges… WOT-ba azért ha nem is mindennaposnak számított, de hetente előfordult a szándékos csapattárs lövés…
Szóval én nem akarom, hogy gyülekezzék a játékos állomány. Legfeljebb csak annyira, hogy WG be ne zárja a boltot… Bár szerintem előbb fogja becsukni a repülős részt, mert az a WOWS-nál is rosszabbúl megy… (Én se repülőzöm.) Na, majd ha a WG ott lehúzza a rolót, akkor elkezdhetek vacogni, hogy mi lesz a WOWS-al, de addig élek, mint Marci hevesen.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #4124 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Örömködő
Bogue témához. Neked is meg kell "térned". Az a CV mod 2-vel az igazán veszedelmes jószág. Semmi esetre sem javaslom a vadászfedezetes setup-t, legfeljebb csak abban az esetben, ha valakivel szakaszban vagy (CV-CV) és úgy döntesz, te fedezel. Máskülönben még jövő karácsonykor is azzal a hordozóval szenvedsz.
Az általam említett setup (2 zuhanó bombázó, 1 torpedó bombázó) a leghatékonyabb. Egyre több játékost látok ezzel a felszereléssel.

Annak a hordozónak igazándiból egyetlen baja van, még pedig az hogy lassú. Épp ezért kell gyorsan túllépni rajta. Ha megnézed az utána következőket, már mindegyik majdnem kétszer olyan gyors lesz. Ez azért fontos szerintem, mert tudsz menni a fő támadó csapatban. Nem kell rimánkodni a védelemért. Csak nem kapcsolja ki mindenki a légvédelmét.

Még egy kissé vissza térve a Bogue-re. Ezzel szereztem (épp ma) az első komoly plecsnit (60 ezer sebzés felgyújtásból, és elárasztásból), mindezt úgy, hogy egyetlen torpedó találatom volt.

Valami miatt csak legyintenek gondolatban az ellenfél kapitányai, mikor közeledem feléjük a két bombázóval. Pedig nagyon nem kéne. Találat esetén sebez is, meg fel is gyújt. reflexből elnyomja az átlag rá a javítást, utána meg nézi, hogy jön a második bombázó és mégy egy torpedó vető is. Jó néhány alkalommal voltam szemtanúja, hogy egyetlen bomba találat volt, egyetlen tűz és leégett a hajója, mert elnyomta korábban a javítást.
A torpedó vető szakasz meg félelmetes gyilkos, bár nagyon lassú, de ha sikerül jól pozicionálni, hatból 4 találat van, ami bizony nagyon kemény tud lenni.

Mostanában jobban tetszik az USA hordozó, mint a japán. Igaz a japán gyorsabb, meg rengeteg ez-az van rajta, de gyorsan jön, gyorsan megy típusú támadó. 2-3x annyi kell belőlük mint az amerikai támadásból.

Több
9 éve 3 hónapja #4127 Írta: hadtjuk
hadtjuk válaszolt a következő témában: Örömködő
Tucker!
„Bogue témához. Neked is meg kell "térned".”-hez:
1, Még nem vagyok ott.
2, Nemrégiben leírtam, hogy Hosho-val, hogy vertem el egy Bogue-t. Mert nem vitt vadászt. Egy az egybe voltunk, és megpróbált rám támadni, amit a bombázóinak lehetővé is tettem, de 6 torpedósát az első támadás előtt leszedtem, azt a maradék néggyel meg fel se mert szállni, mert közelébe repültem vadásszal és nemsokára rombolóink lőtték ki. (Sajnos ez a csata is olyan volt, hogy a végén 5 hajónkra jutott egy ellenfélé, és e miatt döntetlen lett. Na, jó, jó, az én bénázásom is kellett hozzá.)
3, Sajnos én nem az az ember vagyok, akit mások véleménye könnyen befolyásol. Így lehet, hogy én is egyszer el fogok jutni a „megtéréshez”, de addig még hosszú buktatókkal teli utat kell bejárnom. Majd ha befejeztem a Bogue-t megírom. Addig is jegeljük az ügyet…

Több
9 éve 3 hónapja #4130 Írta: ladanyi
ladanyi válaszolt a következő témában: Örömködő
Bár igazad lenne és tényleg nyugodtan játszható lenne a játék. Olyat szerintem ne írj, hogy 15-20 kmre Te tudsz célozni hacsak nem akarod kinevettetni magad. Megmagyarázhatod, hogy a rövidgatyádat ki tudod térdelni, de én megmondom mi lesz ezzel a játékkal. A játékosszám stagnálni kezd majd esni a repülős szintjére. Az MM a játékosok hiányában még szarabb lesz a játékból meg felejtő. Szóval ha neked jól esik menj hús-vér emberekkel hidd el magadról, hogy ettől mekkora profi leszel, én amíg még játszom elbohóckodom a COOP-ban.

Több
9 éve 3 hónapja #4131 Írta: Trucker39
Valószinüleg olyan játékos vitte a Bogue-t, aki még nem igazán jött rá mit és hogyan. Annyit már ellesett, hogy más is így használja, de hogy hogyan is kell azt még nem annyira.

Természetesen helyzetfüggő a dolog. Olyankor semmit nem lehet kezdeni, mikor a túl oldal tele van vadásszal. Olyankor rejtegetni kell a hordozót és a gépeknek felszállási tilalom van. Menni a csapattal és ha adódik alkalom, közeli cél formájában, gyors felszállás, támadás és irány vissza. Így átlehet vészelni az ilyen rossz csatákat is.

Amúgy javaslom - ha módodban áll - az általam feltöltött ilyen csaták visszajátszását megnézni. Sajnos még nem tökéletesek a visszajátszások, de sokkal több info van bennük, mintha itt oldalakat írnék.

Több
9 éve 3 hónapja #4136 Írta: Trucker39
:)

Oldalmegjelenítési idő: 0.418 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.