Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
9 éve 3 hónapja #4011 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Örömködő
Szombat délutántól vasárnap délutánig (jó pár óra) kislányom accountjában játszottam, felvittem a 8-as szintig, legyen festése is 1-1 hajón...
Igazság szerint - próbaképpen - ki akartam farmolászni a Furutaka-t, már csak meg kell vennem, és vihetem csatába...

Az előzőekhez szeretném csak azt mondani, hogy co-op, vagy random igen-igen eltérő, mert felváltva mentem 1-1 meccset itt is-ott is...

Ha valaki igazán fejlődni, megtanulni szeretne játszani, az csakis random. Co-op-ban szinte csak az az élvezet, hogy az ágyúk képesek célra tüzelni, és elsüllyed az ellen...

de amikor az a kis briganti visszalő, és még 3-4 hajó is cirkál körülötte vérszomjasan, na az már kihívás...

És ahogy előttem sokkal ügyesebbek már elmondták; ha töketlen baromarcú csapat jön össze, és vesztes is a csata, még abból is lehet okulni, tapasztalatokat leszűrni...
Ez co-op meccsen elképzelhetetlen, de legalábbis minimális...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #4026 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Örömködő

Jacktor írta: PvP-ben. Gyönyörűen a BB-ktől pár km-rel beljebb hajókáznak. Egyszerűen képtelenség olyan szöget találni ahonnan normálisan le lehet dobni az anyagot. Pláne hogy közben zaklat a vadász is és a CA vadász is (utóbbi különösen idegesítő).
De majd ahogy javasolták kipróbálom a fullos támadó setupot (3-3 TB-DB), taroljon a mennyiség (csak nem volt még 720k-m rá), bár a 7-es hordozón még nincs olyan sok tartalék repülő...

7-8 az mndegy, 72 repülő, az 3 fullos hullam 100%veszteséggel

általában az van, hogy elmegyek az ellenséges CV-ért, az mind ott marad az utolsó szemig

a következő mire el tud indulni, elég jól szétszakadnak, és folyamatosan egyre kevesebb lesz a %-s veszteség, elsősorban magányosan haladó csatahajó a célpont egyébként, azt oldalbalőni hasznos és jó dolog :)

Több
9 éve 3 hónapja #4034 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Örömködő

sandorati írta: Az előzőekhez szeretném csak azt mondani, hogy co-op, vagy random igen-igen eltérő, mert felváltva mentem 1-1 meccset itt is-ott is...

Ha valaki igazán fejlődni, megtanulni szeretne játszani, az csakis random. Co-op-ban szinte csak az az élvezet, hogy az ágyúk képesek célra tüzelni, és elsüllyed az ellen...

de amikor az a kis briganti visszalő, és még 3-4 hajó is cirkál körülötte vérszomjasan, na az már kihívás...

És ahogy előttem sokkal ügyesebbek már elmondták; ha töketlen baromarcú csapat jön össze, és vesztes is a csata, még abból is lehet okulni, tapasztalatokat leszűrni...
Ez co-op meccsen elképzelhetetlen, de legalábbis minimális...

Tudod az írásod olvasva elgondolkodtam.
1. A coop-ban semmi élvezet azaz csak minimális
2. A baromarcuakkal ( ahogy Te fogalmaztál ) egy csapatban vívott vesztes csata is jó, mert lehet belőle okulni.

Nem nyújtom tovább, megpróbáltam 2 mondatban összegezni a lényeget. :)

No természetesen ezt nem vitatom, hiszen tiszteletben tartom a véleményetek ( mivel többen is osztják ezt ).

Viszont ezek után megfogalmazódott bennem pár kérdés.
1. Ha ez így van, akkor minek a dühöngő? :)
2. Ha ennyire szórakoztató ez akkor mik azok a néha már nyomdafestéket nem tűrő bejegyzések a csatákról és a társakról randomban, a dühöngő topikban? :)
3. Vajon miért akarják jó páran abbahagyni és törölni a játékot a random csaták után, ahelyett, hogy szórakoznának és okulnának a vesztes csatákból?
4. Miért szidjátok az MM-et ha ennyire oké minden?

Vagy talán mégsem ennyire rózsaszín a világ és a random? :)
Le lelehet nézni azokat akik csak coop csatákat játszanak, legalábbis egyenlőre amíg a random egy határ ..... Mert szerintem az. De ők legalább valóban szórakoznak, nem dühöngenek infarktus közeli állapotban a dühöngőben és nem akarják törölni a játékot. Valszeg az statisztika sem érdekli őket. :)

Ők tudják azt, amit sokan nem. Ez egy játék. Addig és úgy játszd, hogy szórakoztasson, mert ha már nem szórakoztat akkor nem játék és abba kell hagyni. :)

Több
9 éve 3 hónapja #4037 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Örömködő
Szerintem nem olyan bonyolult a kérdés. PVP-ben jobbak, izgalmasabbak a csaták. Mégiscsak élő - néha még gondolkodásra is képes - csapattársakkal, ellenfelekkel játszik az ember. Miért kell a dühöngő? Mert van úgy, hogy a csapattársak nem gondolkodnak, vagy a Random isten ellened fogadott, és ha belegebedsz, akkor sem fog a csapatod nyerni. Az ilyen dolgok "feldolgozósában" segít a dühöngő, kiírja magából mindenki, a mérge elpárolog és megy egy másik csatát, ami vagy jobb, vagy rosszabb az előbbinél.

Több
9 éve 3 hónapja #4041 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Örömködő

Trucker39 írta: Szerintem nem olyan bonyolult a kérdés. PVP-ben jobbak, izgalmasabbak a csaták. Mégiscsak élő - néha még gondolkodásra is képes - csapattársakkal, ellenfelekkel játszik az ember. Miért kell a dühöngő? Mert van úgy, hogy a csapattársak nem gondolkodnak, vagy a Random isten ellened fogadott, és ha belegebedsz, akkor sem fog a csapatod nyerni. Az ilyen dolgok "feldolgozósában" segít a dühöngő, kiírja magából mindenki, a mérge elpárolog és megy egy másik csatát, ami vagy jobb, vagy rosszabb az előbbinél.

No, az írásod után mentem 2 kört randomban. Mindkettő bukta, a második nem is akárhogy.
Íme az " PVP-ben jobbak, izgalmasabbak a csaták. Mégiscsak élő - néha még gondolkodásra is képes - csapattársakkal, ellenfelekkel játszik az ember." csaták 1 példája.
Eredmény 1:15 A 3 perc után már csak 2-en voltunk. Én ezeket nem tartom izgalmasnak, ami pedig a gondolkodást illeti, nos ennél még a botok is okosabbak és jobban játszanak. :)

Több
9 éve 3 hónapja #4044 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Örömködő
A hozzászólásom második részét is tessék figyelembe venni.

Oldalmegjelenítési idő: 0.346 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.