Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
9 éve 3 hónapja #4139 Írta: hadtjuk
hadtjuk válaszolt a következő témában: Örömködő
Trucker!
Kösz a felajánlást a Replay-okra, de ha munkahelyen vagyok, akkor maximum rövid videókat tudok megnézni, WOWS híján. Ha meg itthon vagyok, akkor meg inkább játszom, mint replay-okkal foglalkozzam.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #4140 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Örömködő
Egészségedre. Pedig nem árt ha tanul néha az ember. WoT-ban sem ártott meg, ha valaki visszajátszásokat nézett.

No sebaj, akkor most egy csata visszajátszás nélkül.

Ha jól számoltam, 124 ezer sebzés került kiosztásra.

Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Trucker39 által.

Több
9 éve 3 hónapja #4142 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Örömködő
Holnap nem játszok, az a biztos. ;)

Több
9 éve 3 hónapja #4149 Írta: nagyfater
nagyfater válaszolt a következő témában: Örömködő
4 ágat azért kihúztam a teszt szerveren,nem bánnám ha itt is így jönne az xp.
Mellékletek:

Több
9 éve 3 hónapja #4154 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Örömködő

nagyfater írta: 4 ágat azért kihúztam a teszt szerveren,nem bánnám ha itt is így jönne az xp.

és melyiket érdemes ?
Zao vagy de Moines ?
Yamato vagy Montana ?

Több
9 éve 3 hónapja #4156 Írta: Patrik ex
Patrik ex válaszolt a következő témában: Örömködő

ladanyi írta: Bár igazad lenne és tényleg nyugodtan játszható lenne a játék. Olyat szerintem ne írj, hogy 15-20 kmre Te tudsz célozni hacsak nem akarod kinevettetni magad. Megmagyarázhatod, hogy a rövidgatyádat ki tudod térdelni, de én megmondom mi lesz ezzel a játékkal. A játékosszám stagnálni kezd majd esni a repülős szintjére. Az MM a játékosok hiányában még szarabb lesz a játékból meg felejtő. Szóval ha neked jól esik menj hús-vér emberekkel hidd el magadról, hogy ettől mekkora profi leszel, én amíg még játszom elbohóckodom a COOP-ban.

Nem arcoskodásból írtam amit írtam. Ne haragudj. Simán el találom amúgy ha egyenesen megy, ha keringőzik akkor persze felejtős. :silly:

Érdekes témát boncolgattok amúgy, én is gondolkodtam már azon hogy mit hoz a jövő.
400 csata után már van némi rálátásom a dolgokra, persze nem sok ;) , és nehezen hiszem hogy 8-12 éves Pistike el fog vergődni tier 7-8 ig, egyszerűen azért mert sokkal komplexebb játék ez mint a wot. Ez látszik a játékos számon is, nem szoktam mindig figyelni de azt hiszem stagnál ilyen 30 és 38 ezer között. Nekem is van ismerősöm akivel sokat tankoztunk, de mikor próbáltam ide át csábítani,akkor húzta a száját. Tök lassú, fél percig tölt a hajó, nem tudok rendesen lőni, stb... Mondhatom nem jártam sikerrel. Lehet ez a játék is megmarad az egyszerű fanatikusoknak :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.384 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.