Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
9 éve 3 hónapja #4159 Írta: ladanyi
ladanyi válaszolt a következő témában: Örömködő
Én nem tudom hány csatát játszottam már (azt tudom mennyit fogok még) de én mondom Neked 37 évesen nem vagyok egy idegbeteg de ez a játék tényleg csak fanatikusoknak való. Nem is tudom, hogy foglaljam össze talán a semmirevaló szemét a legtalálóbb szóösszetétel. Eljutottam a tervezettig, megvan az OMAHA de túl sok pont kihúzni Coopban a random meg egy köpést nem ér. Tehát eljött az idő, hogy én is a távozók sorát bővítsem. Kár érte, hogy a repülős szintjére süllyed a játék. Értem, hogy azt nem eröltették hiszen labdába se rúgott a WT repülőse mellett, de ebben lehetett volna jövő. De így sajnos minden beleölt perc pocséklás. Hát sok sikert az elszántaknak! Uninstal-kuka.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #4161 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Örömködő

ladanyi írta: Én nem tudom hány csatát játszottam már (azt tudom mennyit fogok még) de én mondom Neked 37 évesen nem vagyok egy idegbeteg de ez a játék tényleg csak fanatikusoknak való. Nem is tudom, hogy foglaljam össze talán a semmirevaló szemét a legtalálóbb szóösszetétel. Eljutottam a tervezettig, megvan az OMAHA de túl sok pont kihúzni Coopban a random meg egy köpést nem ér. Tehát eljött az idő, hogy én is a távozók sorát bővítsem. Kár érte, hogy a repülős szintjére süllyed a játék. Értem, hogy azt nem eröltették hiszen labdába se rúgott a WT repülőse mellett, de ebben lehetett volna jövő. De így sajnos minden beleölt perc pocséklás. Hát sok sikert az elszántaknak! Uninstal-kuka.

szia, ha most gonosz akarnák lenni biztos hozzátenném nem kár érted, hiszen randomot nem játszottál, akkor viszont max szerver erőforrást vettél el mást hasznod nem nagyon volt :)

de mivel nem akarok gonosz lenni, ezért azt mondom, nem csoda, hogy meguntad a botgyilkolást.
14 botos meccsem volt, most jön a meglepetés, 100% győzelemmel. 14 meccsen előfordult, hogy 1 játékos halt meg, olyan is hogy 3, de olyan, hogy közelébe kerültek volna az izgalomnak, hogy esélyuk lett volna mittomén már foglaltak de visszalotuk, no olyan nem volt...

úsznak úsznak, meghalnak, kész

mivel még nem láttál medált, bot ellen nincs, most mutatok kettőt is

a high caliber azt jelenti, hogy minimum 4 hajót sebeztem, 30% össz hp veszteséggel
a 2 liquidator meg azt, hogy 2 hajó is flooding sebzést kapott, a saját hp 40%-nal tobbet...

egyébként megtod nézni könnyedén mennyit mentél, lehet meg is nézem :D
mi a nicked ?
Mellékletek:

Több
9 éve 3 hónapja #4168 Írta: nagyfater
nagyfater válaszolt a következő témában: Örömködő

vonKurz írta:

nagyfater írta: 4 ágat azért kihúztam a teszt szerveren,nem bánnám ha itt is így jönne az xp.

és melyiket érdemes ?
Zao vagy de Moines ?
Yamato vagy Montana ?

Nos kérdésedre egyszerűsített válasz csatahajó Montana.
Cirkáló Zao.
Kicsit bővebben csatahajók nem tudok kiemelni egy hajót sem erősödő ágyuk erősödő test.Tier 8-tól felfelé feljtősé válik a bemérő lövés aztán küldjük a többit.A hajók lőtávja itt már lefedi a térképek 3/4 ed részét tehát bárki bárhonnan lőhet,ráadásul max lőtávra leadott lövés fél percig repül ennyi idő alatt már újra tölthetsz.Tehát gyors bemérés ösz tűz külső nézet,figyelni ki állt rád folyamatos irány váltások ágyú nézett egyenes vonalú hajókázás öngyilkosságnak felel meg.Az amcsi csatahajók jelentően erősebbek tűz erőben kb 1/3,jobb állóképesség,rendkívül erős légvédelem (erre példa Montána erősített légvédelem bekapcsolva vadász a levegőben 3 bombázó raj jött egymás után egy se élte túl és nem tudtak egy bombát se ledobni,persze ha egyszerre jöttek volna biztos más a helyzet).Egyedüli hátrány a lassúság bázis foglalásnál vagy védelemnél számíthat.
A japó csatahajók számomra egyértelmű csalódás puhák, gyengébb ágyúk,ráadásul lassú lövedékek,valószínű a hosszabb test miatt több lövést begyűjtenek.Egyedüli előny a sebesség.Hozzáteszem ez személyes vélemény nem szentírás.
Amcsi cirkálók kellemesen játszhatók semmi rendkívüli amit észleltem a He lőszer nem nagyon gyújt tier 8 felett javasolt Ap lőszer használata.Egyedül a Cleveland igényel a megszokottól eltérő játék stílust itt a lövedékek szputnyik kresztezések lehetnek földkörüli pályára állnak aztán csapódnak be.
A japán oldal hasonló de nálam egyértelműen ők a nyerők a 8-10 db 8-10 km hatótávú torpedók miatt.Itt jegyezném meg hogy a közel harccal vigyázni kell a tízes csatahajók másodlagos fegyverei általában 152mm ágyúk és már 10 km hatótávon dolgoznak meglepően jól.A japánoknál a Mogamit szeretném kiemelni érzésem szerint jelenleg a játék legjobb hajója.Murmansk médin japán lehetne ráírva,igaz csak 155mm es ágyúkkal van megáldva de olyan össztüzet ad hogy több esetben tízes csatahajó lett az áldozatom.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Trucker39, Sith7, Szete58

Több
9 éve 3 hónapja #4169 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Örömködő
Nem nagy szám a végeredmény de keményen megküzdöttem érte. :)
1vs2 CV, rám találtak + egy romboló is de túléltem valahogy. (+nem volt vadászom)
Kaptam is magamét hogy bot majd hacker vagyok, egyes játékosokat komolyan nem értek néha...

Mellékletek:

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #4170 Írta: sumák
sumák válaszolt a következő témában: Örömködő
Sziasztok!

Ma reggeli 1-ső csatám,7-kill ;)

kepfeltoltes.hu/view/150816/shot-15.08.1...kepfeltoltes.hu_.jpg
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja sumák által.

Több
9 éve 3 hónapja #4173 Írta: EddieCivic4g
EddieCivic4g válaszolt a következő témában: Örömködő
Ez jó kör volt, szinte el sem engedtem a bal egérgombot :woohoo:

Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.396 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.