Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #4178 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Örömködő
Vereséggel 249K nettó bevétel. Az igaza megvallva csak a saját hibás döntésem miatt lett bukta, az Omaha-ra AP-vel lőttem, pedig HE-t kellett volna, akkor valszeg leég :evil: , a Kongó nem lett volna ellenfél :lol:
Azért basszus, a négy Omaha-ból egyet kikaptam, kettőt meg majdnem lenulláztam, na és persze, a szokás CW vadászat :whistle: egyszerűen ha ellenség, muszáj utálnom ... és kilőnöm ... mesmeg maguknak keresték a bajt, feszt rám vadásztak :angry: 19 lelőtt repülő +2 anyahajó kh... mert basszus még a saját cw-t is én védtem, ismerjük..egy fecske... pedig majdnem ... :silly:
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja GaiusHun által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #4181 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Örömködő
Szép karika
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun

Több
9 éve 3 hónapja #4217 Írta: Patrik ex
Patrik ex válaszolt a következő témában: Örömködő
Sziasztok.

Jöttem én is örömködni egy kicsit. Vagyis csak kérdeznék. Először is, történt velem egy érdekes eset. Tökös amerikai cirkálómmal, ( Pensacola ) épp kerestem az áldozatot mikor előbukkant egy japán cirkáló. 23 ezer hp val. Nos innentől lett érdekes az eset mivel leadtam egy sorozatot az elülső ágyúkkal, az összesen 5 db lövedék. Robbanó volt. Mikor becsapódott körülbellül az első két lövege körül vége is volt szegénynek. Puff. Képzelhetitek dagadt is a mellem a büszekeségtől. Viszont azon gondolkodtam hogyan sikerült ez a csoda, és máskor miért nem jön össze, pedig van hogy 30-40 találatot is kap az ellen cirkálója.

Az én elméletem hogy telibe találtam a lőszer raktárat,plusz esetleg még valami mást is.

Szerintetek? Előfordult már veletek is ilyesmi?

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hónapja #4221 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Örömködő

Patrik ex írta: Sziasztok.

Jöttem én is örömködni egy kicsit. Vagyis csak kérdeznék. Először is, történt velem egy érdekes eset. Tökös amerikai cirkálómmal, ( Pensacola ) épp kerestem az áldozatot mikor előbukkant egy japán cirkáló. 23 ezer hp val. Nos innentől lett érdekes az eset mivel leadtam egy sorozatot az elülső ágyúkkal, az összesen 5 db lövedék. Robbanó volt. Mikor becsapódott körülbellül az első két lövege körül vége is volt szegénynek. Puff. Képzelhetitek dagadt is a mellem a büszekeségtől. Viszont azon gondolkodtam hogyan sikerült ez a csoda, és máskor miért nem jön össze, pedig van hogy 30-40 találatot is kap az ellen cirkálója.

Az én elméletem hogy telibe találtam a lőszer raktárat,plusz esetleg még valami mást is.

Szerintetek? Előfordult már veletek is ilyesmi?

Ketöre is emlékszem egyszer a rmboloval vaktában leadot a lövés a full hp-s Kumára egy találat és vége volt a másik egy torpedo találat a cstahajon 43k sebzés.

Több
9 éve 3 hónapja #4222 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Örömködő
Biztos a kávé miatt... :)
Mellékletek:

Több
9 éve 3 hónapja #4223 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Örömködő
Kár, hogy bukta lett. :( De legalább alakul az Omaha. Köszi Trucker39! :)
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.379 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.