Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
9 éve 3 hónapja #4113 Írta: kockavagy
kockavagy válaszolt a következő témában: Örömködő
Ja bocs az lemaradt :D Wyoming

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #4114 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Örömködő

solinari írta:
és egy Hiryu :)

[/spoiler]
Emelem egy bogue non fighter setuppal.
[/quote]

tartom egy Shokakuval :)
Mellékletek:

Több
9 éve 3 hónapja #4116 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Örömködő
Én csak ilyet tudok. Igaz, ez Tier V. :cheer:

Azt hiszem, ez az első Witherer medálom.

Replay

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #4117 Írta: Patrik ex
Patrik ex válaszolt a következő témában: Örömködő
.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Patrik ex által.

Több
9 éve 3 hónapja #4118 Írta: Patrik ex
Patrik ex válaszolt a következő témában: Örömködő

ladanyi írta: Magam is randomban mentem és itt olvastam a coop csatákról. Alapvetően a coop lényegesen jobb! Hogy miért? Randomban összehozott az esetek zömében birka csapattól én nem láttam sok tanulni valót. Nyilván a coop botjai sem fognak tanítani, de kitapasztalhatom a hajók mozgását, sebességét, hogy hova érdemes lőni. Az MM kiegyensúlyozotabb, azt hiszem nyugodt szívvel állíthatom kiegyenlített. Randomban még nem sikerült olyan csatába besorsolódnom (10 esetből talán 2x) ahol ez elmondható lett volna. Nincs abban semmi élvezet meg tanulnivaló, amikor az ellen hajóinak 2/3-a messzebb lő mint Te. Percekig manőverezni amíg végre lőtávolba tudsz érni (természetesen félroncsá lőve), ez az agyaggalamb efektus. A random óriási hátránya a szemét MM. És amíg ez így lesz a coop csata adja az igazi játék
élvezetét.

Nyugodtan gyakorolgass amennyit csak akarsz. Biztos dagad a melled mikor kilősz 3 MI hajót ;) Végülis az sem könnyű, ( egyeseknek ). Olyan kijelentést viszont nem tennék hogy ez adja a játék élvezhető részét. Persze annak igen aki nem boldogul igazi emberek ellen, nyafogni lehet, jaj: Rossz a sorsolás, rossza a hajó ( ez a kedvencem ) ,hülyék a csapattársak, szemembe sütött a nap, gépzsíros volt a mutató ujjam nem tudtam időben lőni. Kifogás mindig van.

Nyugodtan lehet játszani, rendesen. Én speciel nagyon élvezem, akkor is élvezem mikor veszítek, mert mikor veszítek és ránézek az eredmény táblára tudom hogy a maximumot adtam, hús vér emberek ellen, és nem a géppel szarakodtam. Már bocsánat a csúnya kifejezésért!

Egy WOT után ez egy korrekt játék, itt az ügyesség számít, célozni tudni kell, 15-20 kilométernél is, figyelni a térképet,mikor hol mennyien jönnek, kit tudok kilőni,esetleg lekötni míg oda ér az erősítés, forgolódni kell mert ugye nem mindegy honnan találnak el. Arany lőszer nincsen ( hála az égnek ) úgyhogy azt mondom örüljetek hogy van mivel rendesen játszani, ha meg nem tetszik akkor lehet a szabadban homokozni,füvet nyírni, kergetni a csajokat vizes vödörrel, tudom még nincs húsvét ! :)

Több
9 éve 3 hónapja #4119 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Örömködő
Érdekes módon, nem nagyon gyülekszik a játékos állomány. Úgy tűnik, ez a kicsit lassabb (nyugodtabbat akartam írni, de azután rájöttem hülyeség lenne), nagyobb előretervezést igénylő játékmenet valahogy nem vonzza annyira a játékosokat, mint a gyors, tankos játék.

Valaki írta korábban, hogy a WoWs-ban nem lehet olyat csinálni, hogy " Na leülök, pár gyors menetre" mert ebben egyszerűen nincs olyan.

Remélem, azért idővel még több hajózást kedvelő, hatalmas acél monstrumokért rajongó játékos lesz.

Oldalmegjelenítési idő: 0.441 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.