Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
9 éve 3 hónapja #4047 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Örömködő

Trucker39 írta: A hozzászólásom második részét is tessék figyelembe venni.

Természetesen figyelembe vettem, de akkor most külön is reagálok rá.
Vannak, akik vagy nem akarnak dühöngeni, vagy nem engedhetik meg maguknak. ( Én például az utóbbiba tartozom, nem azért szedek vérnyomás csökkentőt, hogy a játékkal meg infarktust kapjak. )
Ezek 2 dolgot tehetnek. Vagy nem játszanak, vagy Coopoznak. Amire viszont rá akartam világítani az a következő. Azért mert ők coppoznak, még nem kevesebbek senki másnál és nem biztos, hogy rosszabb játékosok.
Egyszerűen csak el akarják kerülni azt, hogy a dühöngőt igénybe kelljen venni néhány nyugtató kíséretében, vagy netán el kelljen menni új klavit venni.
Nálam pl.
17 csata
4 győzelem
3 döntetlen
10 vereség

Ez engem egyáltalán nem szórakoztatott, de nem is dühöngtem miatta. Egyszerűen tudomásul vettem, hogy a random MM egy összehányt kalap x..rhatár. Lehet, hogy ha majd kilép a béta fázisból akkor jobb lesz. Meglátjuk. De jelenleg ennyi a véleményem róla, dühöngés nélkül és inkább játszom a pár ember által lenézett coop csatákat. :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #4052 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Örömködő
A random csata jobban fejleszt, amint látod a win rate-m, igenis rendelkezel azzal a képességgel, hogy befolyásold egy csata kimenetelét. A coop bizonyos tekintetben kiismerhető, bár meg kell vallanom az átlag random játékos is :), azonban ettől függetlenül tele van kiismerhetetlenségi tényezőkkel.
Például, egy emberi játékos olyan akcióba kezd, amely normál esetben nem történne meg, azaz vakmerően kockáztat. Nálam a Nicolas esetében sokszor egyszerűen nem hiszik el, hogy nekik rontok, és idegesek lesznek, ahogyan egy romboló száguld feléjük :), hibáznak, és már mennek is a torpedók :evil:

Emellett a random fejleszti a taktikai képességed, mivel folyamatosan helyzetértékelésre késztet, nem csak vad pufogtatásra.

Több
9 éve 3 hónapja #4054 Írta: ladanyi
ladanyi válaszolt a következő témában: Örömködő
Magam is randomban mentem és itt olvastam a coop csatákról. Alapvetően a coop lényegesen jobb! Hogy miért? Randomban összehozott az esetek zömében birka csapattól én nem láttam sok tanulni valót. Nyilván a coop botjai sem fognak tanítani, de kitapasztalhatom a hajók mozgását, sebességét, hogy hova érdemes lőni. Az MM kiegyensúlyozotabb, azt hiszem nyugodt szívvel állíthatom kiegyenlített. Randomban még nem sikerült olyan csatába besorsolódnom (10 esetből talán 2x) ahol ez elmondható lett volna. Nincs abban semmi élvezet meg tanulnivaló, amikor az ellen hajóinak 2/3-a messzebb lő mint Te. Percekig manőverezni amíg végre lőtávolba tudsz érni (természetesen félroncsá lőve), ez az agyaggalamb efektus. A random óriási hátránya a szemét MM. És amíg ez így lesz a coop csata adja az igazi játék élvezetét.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Bard9999, sandorati

Több
9 éve 3 hónapja #4057 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Örömködő

Bard9999 írta:

sandorati írta: Az előzőekhez szeretném csak azt mondani, hogy co-op, vagy random igen-igen eltérő, mert felváltva mentem 1-1 meccset itt is-ott is...

Ha valaki igazán fejlődni, megtanulni szeretne játszani, az csakis random. Co-op-ban szinte csak az az élvezet, hogy az ágyúk képesek célra tüzelni, és elsüllyed az ellen...

de amikor az a kis briganti visszalő, és még 3-4 hajó is cirkál körülötte vérszomjasan, na az már kihívás...

És ahogy előttem sokkal ügyesebbek már elmondták; ha töketlen baromarcú csapat jön össze, és vesztes is a csata, még abból is lehet okulni, tapasztalatokat leszűrni...
Ez co-op meccsen elképzelhetetlen, de legalábbis minimális...

Tudod az írásod olvasva elgondolkodtam.
1. A coop-ban semmi élvezet azaz csak minimális
2. A baromarcuakkal ( ahogy Te fogalmaztál ) egy csapatban vívott vesztes csata is jó, mert lehet belőle okulni.

Nem nyújtom tovább, megpróbáltam 2 mondatban összegezni a lényeget. :)

No természetesen ezt nem vitatom, hiszen tiszteletben tartom a véleményetek ( mivel többen is osztják ezt ).

... egy pindurit "átértelmezted" amit ki szerettem volna fejezni a soraimmal, de igaz, így is fel lehet fogni... ;) :)

Több
9 éve 3 hónapja #4058 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Örömködő
Zászlót kicsit "lassabban" lehet szerezni Coop csatában. ;)

Több
9 éve 3 hónapja #4064 Írta: nagyfater
nagyfater válaszolt a következő témában: Örömködő
Nem az eredmény nagy, ne aszt nézzétek.Erre szitura mondtam én valamelyik hozzászólásban hogy a csatahajók jelenleg a leg mostoháb helyzetben vannak.A nagató belém vert egy marha nagyot míg mással foglalkoztam nem tudta hogy nem szabad kötekedni egy murmankszal ezután egy az egybe lejátszottam vele sebezni nem nagyon tudtam de a félpercenkénti gyújtás megtette a magáét.Azért durva hogy egy 5 ös cirkáló ki tud fektetni egy 7 es csatahajót.
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.355 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.