- Köszönetek: 19
Nincs valami tiltott modod?Dreeler írta: Segítséget,tanácsot kérnék! Az 5.3.0 frissítés óta nem rak csatába a játék csak gondolkodik a besorolási képernyőn,majd indul a csata és hallom a lövéseket is,de be nem dob a játékba. A végén,ha kivárom persze kiadja az értékelést,majd vissza a kikötőbe. Mit tegyek már nagyon játszanék?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
...pasz..Dreeler írta: Innen az oldalról tettem csak fel modot,de mindig újra kellett raknom ugyebár és eddig nem csinált ilyet. Frissítés után nem is raktam még fel modot egyből játszottam vagyis csak akartam volna
Töröld a res mods 0.5.3.1 mappa tartalmát,és ha kell mod próbálkozz másikkal.Dreeler írta: Segítséget,tanácsot kérnék! Az 5.3.0 frissítés óta nem rak csatába a játék csak gondolkodik a besorolási képernyőn,majd indul a csata és hallom a lövéseket is,de be nem dob a játékba. A végén,ha kivárom persze kiadja az értékelést,majd vissza a kikötőbe. Mit tegyek már nagyon játszanék?
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.