Technikai problémák

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11402 Írta: zolacka
zolacka válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Én simán windowst használok az unistallhoz. A vírusírtóm Panda Free ami sz-momra tökéletes és teszteket olvasva sok fizetös konkurenst elfenekelt. Ezenkívül szokásos ABP a felugró kéretlen ablakokra és CC cleaner.

Még annyi ha valaki nem jártas az Antivírus progikban. Nézzetek utána mert rengeteg ilyen progi ami tényleg jó szó sem róla ,de nagyon megfogja a gépet és ezzel megnöveli a pingedet. Fontos megnézni mikor ellenőrzi a hdd-t frissítés ideje mert ha nincs bitang géped az eredményezhet erős laggokat vagy játszani sem tudsz
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja zolacka által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #11403 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Ki mit használ programot erre meg arra célra azt én rábízom mindenkire döntse el ő. Én abból hozok példát amit használok és számomra bevált ezért meg azért.

Több
8 éve 10 hónapja #11404 Írta: zolacka
zolacka válaszolt a következő témában: Technikai problémák

geotigris9 írta: Ki mit használ programot erre meg arra célra azt én rábízom mindenkire döntse el ő. Én abból hozok példát amit használok és számomra bevált ezért meg azért.

Igen nálam is így van :)

• Mesi0
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11415 Írta: Mesi0
Mesi0 válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Üdv, volt egy kis időm utána nézni pár dolognak, amit írtatok a laggolással kapcsolatosan, szóval:
-ugye adott a digi 100mbps kapcsolatom, nincs modem jelenleg meg semmi, a digi bejövő kábelére direktben van bekötve a masina
-programok eltávolítása menü:

Melléklet:

meg csináltam még egy pingtestet is:
Melléklet:

Meg még annyit, hogy az iobit game booster telepítés után két ikont hozott létre az aztalon (game booster 3, switch to gaming mode) . Én az előbbit indítottam, a beállításokon belül kijelöltem a folyamtokban, szükségtelen szolgokban, nem windows szolgokben és egyébben az összes opciót és rányomtam az alkalmazás gombra. Ez után hozzá rendeltem a wows.exe filet, kijelöl és katt a "Gyorsítás és indítás" gombon, a játék fut.

Ezt jól csinálhattam?

Köszi,
M
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Mesi0 által.

Több
8 éve 10 hónapja #11419 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Nvidia videokártyád van?
Mert latom van fent ATI valami is, az egyik felesleg lesz. Vissza nem fogja a gépet, csak szimplán felesleg.

Expert Tool-t nem használok, nem tudom te használod-e. Ha igen akkor használd, de ha nem, akkor az is felesleg.

Ahhoz képest, hogy előtelepített gép, elég tisztának tűnik.

Esetleg az automatikusan a géppel induló programokat lehet letiltani, ami nem kell.
Pl Adobe frissítés ellenőrző, meg hasonlok. Ahhoz CCleaner egyik opcióját használom én, így nem kell minden programot megnyitnom és végignéznem a beállítást mi indul, mi nem, azzal egy helyen latod őket.

A Digi-nek ezen netje nagyon jó, inkább másra gyanakodnék a laggok miatt.

Ha értesz hozza és szeretsz időt tölteni az vírusirtó beállítással, akkor nezd végig őket neked mi tetszik és válassz, majd állítsd be. Ha nem értesz vagy nem szeretsz, akkor én Avast-ot ajánlom neked. Nem eszi meg a teljesítményt és nem kell külön állítgatni, hozzád igazodik a program.
(rosszul beállított vírusirtó/tűzfal is okozhat laggokat)

Több
8 éve 10 hónapja #11422 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Ping tesztet játék közben érdemes még csinálni, de a másik dolog amit érdemes számításba venni, hogy a térképen jelölt két pont között mérte a pinget a játéknak a szervere nem valószínű, hogy ott van.
(Másik dolog néha van, hogy azért is pingelhet a játék nálad/másnál, mert a játékszervernél van valami gubanc, de akkor egyszerre több játékosnál is magas a ping.

Oldalmegjelenítési idő: 0.256 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.