Mesi0 írta: Kedves Trucker39!
-az eu-s szerverről és BP-ről
-100 mbps/DIGI először rooterról de utánna direktben is rákötöttem - eredménytelenül
-más játékkal nem, ez miatt vettem csak a gépet
-még nem pingeltem a szervert, megköszönném egy szakértő segítségét:)
-ping javítóval még nem próbálkoztam, abban is jól jönne a help
-nem töredékmentesítettem- egy hetes a gép, semmi más nincs rajta, netezésre se használtam, csak erre a játékra vettem:)
röviden ennyi...
Köszi,
M
Ez játékfüggésre enged következtetni ... vagy leendő függésre.
Szerk.: Mint írtad rákötötted közvetlenül a router-re mivel nem szimplán csak modemed van nem zárhatjuk így ki 100% -osan, hogy nem használja még valami a netet.
Próbálj meg belépni a router menüjében ott lesz olyan opció ami kiírja mi van rá fölcsatlakozva. (nem vagyok biztos, hogy meg tudod tenni lévén a szolgáltató eszköze)
Nekem volt olyan wifis Modem/router amin a külsején volt egy egyszerű "wifi-on/off" kapcsoló és azzal egész egyszerűen ki/be volt kapcsolva a wifi tetszés szerint szóval akkor 100% én használtam csak a sávszélességet kábelesen rácsatlakozva.
Tehát ha van rajta ilyen kapcsoló akkor nincs nehéz dolgod. Vagy legvégső esetben azt is csak a menüben tudod kikapcsolni csak amibe ugyebár be kell lépni.
Egyébként meg nem feltétlenül a letöltés lesz a probléma, ha nem esetleges feltöltés kapcsán ugyan is minimális (nálam nem kell fél megabyte feltöltés sem és a ping az egekben van 10 Megás a net mellet ,de ez a 10 csak a letöltési sebesség)
[Tesom volt itthon (amúgy külföldön van általában) a lényeg az hogy okos telefonja frissítette magát éjszaka amitől állati nagy pingek voltak játéknál szóval akkor a routeren ki kelet kapcsolnom a wifit ki kapcsolás után helyre jött a ping játéknál.]
Érdemes megnézni tesztoldalon a letöltési/feltöltési sebességet /PING -t mérni, de ha ott jók is az erdmények attól még játékban lehet nagy a ping. (tapasztalat)
pl. : ping mérése:
www.pingtest.net/
Szóval ha 100% megbizonyosodtunk, hogy csak a mi gépünk használj a netet és még mindig magas játékban a ping még mindig lehet, hogy valami program a bűnös gépen és az használja a netet. Valami szoftverrel kellene monitorozni a hálózati forgalmat ami mindent lát. (Én a komplett vírusvédelmi programban szoktam e-féléket megnézni, ott részletesen lehet látni mi használja a netet letöltési / feltöltési sebesség stb. A neve meg a reklám helye.:
"COMODO Internet Security Premium" .. példának (Már több éve használom bevált, nagyon jó vírusvédelmi program.) De találni erre célra más programot is.
Az a gyanúm nekem is, hogy valahol itt kell keresni a probléma forrását még mindig nálad.
szerk.:(Jó tanács, ha tesztelgeted játék alatt a pinget azt CO-OP csatában eseleg a gyakorlóban tedd, hogy ne csesz ki nagyon a csapttal meg magaddal sem.)