Technikai problémák

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11284 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Technikai problémák

Mesi0 írta: Kedves Trucker39!

-az eu-s szerverről és BP-ről
-100 mbps/DIGI először rooterról de utánna direktben is rákötöttem - eredménytelenül
-más játékkal nem, ez miatt vettem csak a gépet
-még nem pingeltem a szervert, megköszönném egy szakértő segítségét:)
-ping javítóval még nem próbálkoztam, abban is jól jönne a help
-nem töredékmentesítettem- egy hetes a gép, semmi más nincs rajta, netezésre se használtam, csak erre a játékra vettem:)

röviden ennyi...
Köszi,
M

Ez játékfüggésre enged következtetni ... vagy leendő függésre. :lol:

Szerk.: Mint írtad rákötötted közvetlenül a router-re mivel nem szimplán csak modemed van nem zárhatjuk így ki 100% -osan, hogy nem használja még valami a netet.

Próbálj meg belépni a router menüjében ott lesz olyan opció ami kiírja mi van rá fölcsatlakozva. (nem vagyok biztos, hogy meg tudod tenni lévén a szolgáltató eszköze)

Nekem volt olyan wifis Modem/router amin a külsején volt egy egyszerű "wifi-on/off" kapcsoló és azzal egész egyszerűen ki/be volt kapcsolva a wifi tetszés szerint szóval akkor 100% én használtam csak a sávszélességet kábelesen rácsatlakozva.
Tehát ha van rajta ilyen kapcsoló akkor nincs nehéz dolgod. Vagy legvégső esetben azt is csak a menüben tudod kikapcsolni csak amibe ugyebár be kell lépni.

Egyébként meg nem feltétlenül a letöltés lesz a probléma, ha nem esetleges feltöltés kapcsán ugyan is minimális (nálam nem kell fél megabyte feltöltés sem és a ping az egekben van 10 Megás a net mellet ,de ez a 10 csak a letöltési sebesség)

[Tesom volt itthon (amúgy külföldön van általában) a lényeg az hogy okos telefonja frissítette magát éjszaka amitől állati nagy pingek voltak játéknál szóval akkor a routeren ki kelet kapcsolnom a wifit ki kapcsolás után helyre jött a ping játéknál.]

Érdemes megnézni tesztoldalon a letöltési/feltöltési sebességet /PING -t mérni, de ha ott jók is az erdmények attól még játékban lehet nagy a ping. (tapasztalat)
pl. : ping mérése: www.pingtest.net/

Szóval ha 100% megbizonyosodtunk, hogy csak a mi gépünk használj a netet és még mindig magas játékban a ping még mindig lehet, hogy valami program a bűnös gépen és az használja a netet. Valami szoftverrel kellene monitorozni a hálózati forgalmat ami mindent lát. (Én a komplett vírusvédelmi programban szoktam e-féléket megnézni, ott részletesen lehet látni mi használja a netet letöltési / feltöltési sebesség stb. A neve meg a reklám helye.: :lol: "COMODO Internet Security Premium" .. példának (Már több éve használom bevált, nagyon jó vírusvédelmi program.) De találni erre célra más programot is.

Az a gyanúm nekem is, hogy valahol itt kell keresni a probléma forrását még mindig nálad. ;)

szerk.:(Jó tanács, ha tesztelgeted játék alatt a pinget azt CO-OP csatában eseleg a gyakorlóban tedd, hogy ne csesz ki nagyon a csapttal meg magaddal sem.)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja geotigris9 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #11288 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Végül is ez egy jó játék, aki szereti az ilyen komótosabb játékmenetet és az igencsak nagy méretű acél szerkezeteket.

Sok javítani való lenne még rajta, de ettől eltekintve, függőséget is okozhat. ;)

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11290 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Tisztelt urak használ valaki Teamp Speak 3 -t okos telefonon ?

Nem vagyok otthon témában (karácsonyra kaptam egy- e féle csudát) szóval raktam rá fel ts3-t meg találtam hozzá magyarítást, de csak nem jövök rá hogyan lehetne a magyartanítást ráobszerválni.

magyarítás link: addons.teamspeak.com/directory/addon/Tra...rEaT-and-aron87.html

Ha valaki nagyon járatos a témában nem venném zokon ha ide írna nekem valami okosságot. :P
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja geotigris9 által.

• Mesi0
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #11307 Írta: Mesi0
Mesi0 válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Kedves Trucker39 és geotigris9!

Köszönöm a tanácsokat, a probléma megoldva látszik. A gépet úgy hoztam el, hogy telepítve volt. Nem vettem eddig észre, de tetettek rá vírusirtót, valami norton antivírust. Ezt lelőttem, valamint itt a korábbi kommentekben olvastam az iobit game boosterről, amit felraktam. Tegnap este mentem vagy 6-7 kört lagmentesen, egy akadás sem volt. Nem volt időm még kitesztelni, hogy a két komponens megváltoztatása közül mi hozta meg az áttörést, de úgy tűnik ok a dolog...:)
Még egy kérdés: ha a gépet csak játszani használom, gáz lehet a vírusirtó hiánya?

Köszi még egyszer a segédletet:)
K.

Több
8 éve 10 hónapja #11309 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Azért nem árt ha van virusirtó a gépen, csak olyant tegyél rá ami nem zabálja fel a fél gépet. Én pl az ingyenes AVG-t használom.
www.avg.hu/
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Több
8 éve 10 hónapja #11337 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Szívesen. Elébb-utóbb csak lesz abból számítógép. Lehet menni irtani az ellen csónakjait. Sajátokat nem bántsd, ha nem muszáj.

Oldalmegjelenítési idő: 0.254 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.