Technikai problémák

Több
8 éve 11 hónapja #9424 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Technikai problémák

NukaNova írta: Új Crimson Radeon driver is fent, szóval pazar most. :)

Ezzel azért vigyáz (hacsak nem a új bétát raktad fel), mert van benne egy komoly hiba.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #9426 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Ha a ventilátorvezérlés hibára gondoltál, az javítva. De az is csak tuning esetén volt rossz. Van másik hiba is? (Illetve mindig van, de ilyen komoly hiba.)

Több
8 éve 11 hónapja #9428 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Igen arra gondoltam, javítva a béta verzióban van, nem kell tuningolni elég ha csak ismerkedik az ember az új felülettel és betéved oda ahova nem kellene. :)
Én nem tuningolom még a 7850-t de kerestem a beállításokat és elő is jött a hiba, még jó hogy feltűnt és nem megsült a vga-m. :)

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #9451 Írta: NukaNova
NukaNova válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Annyit még hozzáfűznék a témához, hogy az új Crimson driver feltelepítése sem ment túl könnyen. Először nem akart felmenni...kivágott a telepítő a következő üzenettel:

Érzékelő illesztőprogram hiba. Forduljak segítségért az AMD-hez.

A megoldás nálam a DDU azaz a Display Driver Uninstaller szoftver használata volt.
Ez fullra lepucolja a régi driver dolgait. Újratelepítés illetve sima frissítés előtt is érdemes használni, hogy az esetleges összeakadásokat elkerüljük.

Végig gondolva talán több grafikai problémával küszködő emberkének segíthet ez a kis freeware. Egy próbát megér sztem. Takarítsátok le a szoftverrel jelenlegi drivert és dobjátok fel a frisset.

Innen lehet letöltetni a DDU-t: Display Driver Uninstaller

Legújabb verzió: 15.7.0.2
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja NukaNova által.

Több
8 éve 11 hónapja #9998 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Vettem egy vezetékes GAMER billentyűzetet, de ugyanúgy int a vezeték nélkülin, ezen se működik a jobb Ctrl a játékban. Nem adja be a kurzort. Ilyenkor mi a frászkarika van? Tudja valaki?

Több
8 éve 11 hónapja #10031 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Visszaküldtem a bill-t, ugyanis az újratelepítés megoldotta a gondot, Csak vicces lesz ha minden foltnál újra kell telepíteni.

Oldalmegjelenítési idő: 0.251 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.