Technikai problémák

• Mesi0
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #11221 Írta: Mesi0
Mesi0 válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Sziasztok! Sajna nem oldódott meg a lag problémám, egy két jó köröm volt tegnap délután és azóta újra élvezhetetlen...esetleg lenne még valami ötletetek?
köszi!
M

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #11223 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Ha lag, akkor a gépeden lévő kliens és a szerver közötti kapcsolat nem megfelelő.

Pár alapvető kérdést nem árt tisztázni:

- melyik szerveren vagy és honnan játszol? (láttunk már itt fura dolgokat)
- Interneted milyen szolgáltatónál van?
- más, hasonló jellegű játékoknál tapasztalsz-e hasonló jelenségeket?
- meg pingelted-e már a szervert, hogy lásd, hol van az útvonalon a probléma? (majd a szakértők megmondják, hogyan kell és melyik szervert)
- hogyan kapcsolódsz az internetre? (router, stb.) próbáltad-e már ezeket az eszközöket átmenetileg a rendszerből kiiktatni, azokat megkerülve, direkt módon kapcsolódni az internetre?
- használsz-e internet ping javító segédprogramot (Cfosspeed, stb.) az megfelelően be van-e állítva?
- Mikor töredékmentesítetted a merevlemezed (már ha arról játszol)?

Most így hirtelen ennyi jutott eszembe. Célszerű lenne ezekre a kérdésekre itt a fórumon választ kapni, hogy láthassuk, hol is a probléma.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Mesi0

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11234 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Év elején csinálgattam egy két képet ingame, és hogy jók legyenek felhúztam a grafikát...

Előtte(települési beállítáok, lényegében high, képem van róla) voltak lagjaim: A hajóm megállt, de a hullámanimáció folyt tovább, és a lag-mutato a fenti sarokban bejelezte a megszokott 20-50 ms helyett a 120-34684523 közötti értéket... gondoltam, ok. ennyit bír a gép.

Felhúzott graffal (very high, minden szorzó maxon) nem jött elő ez a probléma, viszont olyat tapasztaltam, hogy a hajó amire lövök, mozgásában meg-meg nyúlik: nem ki/be -állásosan áll meg, hanem mintha gumiszalaggal rángatnák.

Visszaállított ( alap High ) mellett az alap lagjaim erősebbek, és sűrűbben is jönnek.

[[A merevlemezem töredezettségge ez alatt állandó volt lényegében, de szerintem jelenlegi állapota lehetséges, hogy valamilyen szinten okozója az én lagjaimnak: egy kis része a japán mappáknak messze került a többitől.., de lehet, hogy ez a játék is olyan, mint az ArmA 3, ami nagyon igényli a társebességeket (háttér és ram), vagy tényleg van pár textúra, ami elbújt még lassabb helyekre esetleg a nagyobb méretű textúrák előnyösebb helyen vannak...
(épp HDD rendezésben vagyok... majd kiderül, hogy mennyit dob az ABC sorrend,de már az sokat dobott a betöltési sebességen, hogy 2 nagy kupacban van a játék, ezenken belül egymást érik a fájlok. Kb 5% ami a kívül eső japán mappák száma..)]]

Most ránéztem: a 236.300 MB adatomból a particion a játék 21.000 valamennyi, pach telepítőkkel, visszajátszásokkal, képekke... De
A 295.300 fájlből a játék mappája tartalmaz 194.800-at... Széép...
És ezeket lesz majd jó sorba rakni....
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja ledgeri által.

Több
8 éve 10 hónapja #11254 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Én azt vettem észre, hogy a játék olyan beállításokkal megy stabilan ahogy beállította magát.
Nekem beállította telepítésnél High értékre. Én ezen tudtam felfelé állítani: FXAA medium, Anisotrope érték 8x. És stabil. 52-62 fps között ingadozik HA ingadozik.
Próbáltam az APUmat húzni 867MHz-röl 900-ra 920-ra. A max érték nagyobb lett. 71 fps volt a legmagasabb, viszont 17 lett a legalacsonyabb. Tele lett durva framrate droppokkal.
Szerintem a játék érzékeli a hardvert, majd a referencia könyvtárból kikeresi a beállítandó értékeket és azon nem enged változtatni érdemben. Ugyanis mikor vissza vettem a grafikát Medium vagy Low beállításra nem lett több fps vagy stabilabb. Söt ugyanúgy nagy ingadozást eredményezett. 17 és 58 között masszív laggokkal.

• Mesi0
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #11273 Írta: Mesi0
Mesi0 válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Kedves Trucker39!

-az eu-s szerverről és BP-ről
-100 mbps/DIGI először rooterról de utánna direktben is rákötöttem - eredménytelenül
-más játékkal nem, ez miatt vettem csak a gépet
-még nem pingeltem a szervert, megköszönném egy szakértő segítségét:)
-ping javítóval még nem próbálkoztam, abban is jól jönne a help
-nem töredékmentesítettem- egy hetes a gép, semmi más nincs rajta, netezésre se használtam, csak erre a játékra vettem:)

röviden ennyi...
Köszi,
M

Több
8 éve 10 hónapja #11283 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Továbbra is úgy gondolom, hogy valahol az internet kapcsolódással lehet a probléma. Jelenleg nincs ötletem a dologgal kapcsolatosan.

Esetleg még annyi, hogy az Official fórumra kellene megírni a problémát, hátha ott tudnak segíteni.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Mesi0

Oldalmegjelenítési idő: 0.266 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.