Csak egy gyors kérdés...

Több
9 éve 1 hónapja #6630 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdés
Én sem szeretek váltogatni a lőszerek között csatahajóval. Igaz, volt már rá példa, de akkor idő is volt neki készülődni.

Alapból AP lőszer betöltve és akit csak sikerül azzal lövök.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #6631 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Kérdés

Palanova írta: A hivatalos oldalon kint van egy oktató videó a különféle lőszerekről és azok javasolt használatáról.

A videó szerint csatahajókkal 10km felett érdemesebb HE lőszert használni ellenséges csatahajó ellen és csak közelebbről, kb 10 km-ről érdemesebb AP-ra váltani.
Ezzel szemben a mai meccseken T6 BB-vel 17-20 km közötti távokban lőttem szintén T6 BB-kre citadellákat, nem is egyszer.
És most a legutóbbi meccsemen is, ellenfél 18km-ről lődözött HE lőszerrel, én meg válaszként AP-t küldtem. A meccs végén a pályán máshol összefutottunk megint és szintén AP-val ki is végeztem, kb 1/3 HP-ról. Vagy nem volt már javítása, vagy CD-n volt, de végül elsüllyedt.
Felteszem látta a videót és próbálta alkalmazni.
Szintén ma, szintén T6 BB-vel T6 CR ellen 15+ km-ről citadella, AP-val, majd köv salvo el is süllyesztette. Jött is a csalózás egyből.

Na most a kérdés: vagy nekem vagy mázlim és messzire tényleg jobban megéri a HE, hátha felgyújtja és égeti sokáig, vagy jobban megéri az AP az esetleges citadella sebzésekre utazva?

Átfutottam az alapokat mielőtt oda leszek küldve, és nem találtam erre konkrét infót, csak általánosan hogyan kellene működnie de túl nagy az RNG hogy érdemben lehessen rá számítani.

Én már csináltam ezt,de csak azért mert elfelejtettem ap-ra váltani csata elején.Csodálkoztam is mire leesett hogy mi van,hogy milyen szépen repültek az ellenség moduljai...... :) :blush:

Több
9 éve 1 hónapja #6651 Írta: Jacktor
Jacktor válaszolt a következő témában: Kérdés

Phaser írta: Én csatahajóval maximum rombolóra lövök HE-t. Minden másra AP megy minden távolságra. Szerintem hülyeség ez a HE mert ahogy Te is irtad azzal nem nagyon lehet egy másik csatahajónak citadellát lőni. Kigyújtani meg hiába gyújtod ki mert vagy eloltja, vagy benyomja a javitást ami ellensújozza az égést.

Én is így használom. Nem egyszer, nem kétszer lőttem már citadellát 18+ km-ről is akár (a felülről, fedélzet felől becsapódó lövedék miatt).

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6655 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Kérdés
Én is ap-t lövök mindenre csatahajóval, elkerülve az "áttöltés vagy rossz lövedéket lövök nagyvadra, mert az van betöltve" szituációt. Rombolóra lövöm az ap-t a vízvonal elé, legalább annyira hatékony, mintha he-vel verném telibe. És hátat fordítok nekik, a tuningolt másodlagos leaprítja, ha közelebb jön, messziről meg érdemben így nem tud torpedózni. Cv-re pedig egyértelműen ap-t kell lőni csatahajóval, ha nagy ritkán akad olyan szituáció, salvoként garantált az 1 citadella. Szerintem arra bónusz lehet, vagy nem tudom, de 20+ km-ről nekem rendszeresen adja a citadellát olyankor a hajó helyzetétől függetlenül.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Krisztian által.

Több
9 éve 1 hónapja #6657 Írta: Nasgotrah
Nasgotrah válaszolt a következő témában: Kérdés
Személy szerint én is csak AP-t használok csatahajón. Nincs nagy értelme váltogatni mert ahogy azt előttem is megfogalmazták vagy zászlót vagy javítást vagy gyógyulást választ így nagyon értelme nincs kigyújtani.

Ha meg Jactor tanácsát megfogadva rámész a másodlagos fegyverzet fejlesztésre akkor a közeli problémákat elég szépen orvosolják azok az ágyúk is. Tirpitznek meg torpedója is van belharcra :D

De viccet félre téve oktató video ide vagy oda maradj az AP-nál :)

Több
9 éve 1 hónapja #6658 Írta: Jacktor
Jacktor válaszolt a következő témában: Kérdés

Krisztian írta: 20+ km-ről nekem rendszeresen adja a citadellát olyankor a hajó helyzetétől függetlenül.

A távolságból adódó magas becsapódási szög miatt nem kell átütnöd az övpáncélt, hanem csak a fedélzetet.

Oldalmegjelenítési idő: 0.372 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.