Csak egy gyors kérdés...

Több
9 éve 1 hónapja #6572 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Nocsak, mit találtam :blush:

14km-es lőtáv, 4*3 305mm ágyúk. Eloszlás meg kettő előre néz, kettő hátra, mindegyik középső vonalban van elhelyezve.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #6576 Írta: marcus
marcus válaszolt a következő témában: Kérdés

Grievous írta: Nocsak, mit találtam :blush:

14km-es lőtáv, 4*3 305mm ágyúk. Eloszlás meg kettő előre néz, kettő hátra, mindegyik középső vonalban van elhelyezve.

Szia!
Ezt holt találtad?Mert nálam nem mutat ennyi nemzetet,meg hajót sem a szovjeteknél.

Több
9 éve 1 hónapja #6580 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdés
MOD keresés topic-ban írtam róla délelőtt. Megfelelő MOD telepítése után máris láthatóak.

Több
9 éve 1 hónapja #6591 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Tech tree-t bővítő mód. Minden olyan hajót láthatsz a tech tree-ben utána, ami benne van a játék adataiban, de te nem láthatód (CBT-s prémek, a pár kis időre berakott prém, + Kitakami, aki senkinek sincs, tudtommal)

• cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6628 Írta: cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13 válaszolt a következő témában: Kérdés
A hivatalos oldalon kint van egy oktató videó a különféle lőszerekről és azok javasolt használatáról.

A videó szerint csatahajókkal 10km felett érdemesebb HE lőszert használni ellenséges csatahajó ellen és csak közelebbről, kb 10 km-ről érdemesebb AP-ra váltani.
Ezzel szemben a mai meccseken T6 BB-vel 17-20 km közötti távokban lőttem szintén T6 BB-kre citadellákat, nem is egyszer.
És most a legutóbbi meccsemen is, ellenfél 18km-ről lődözött HE lőszerrel, én meg válaszként AP-t küldtem. A meccs végén a pályán máshol összefutottunk megint és szintén AP-val ki is végeztem, kb 1/3 HP-ról. Vagy nem volt már javítása, vagy CD-n volt, de végül elsüllyedt.
Felteszem látta a videót és próbálta alkalmazni.
Szintén ma, szintén T6 BB-vel T6 CR ellen 15+ km-ről citadella, AP-val, majd köv salvo el is süllyesztette. Jött is a csalózás egyből.

Na most a kérdés: vagy nekem vagy mázlim és messzire tényleg jobban megéri a HE, hátha felgyújtja és égeti sokáig, vagy jobban megéri az AP az esetleges citadella sebzésekre utazva?

Átfutottam az alapokat mielőtt oda leszek küldve, és nem találtam erre konkrét infót, csak általánosan hogyan kellene működnie de túl nagy az RNG hogy érdemben lehessen rá számítani.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13 által.

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6629 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Kérdés
Én csatahajóval maximum rombolóra lövök HE-t. Minden másra AP megy minden távolságra. Szerintem hülyeség ez a HE mert ahogy Te is irtad azzal nem nagyon lehet egy másik csatahajónak citadellát lőni. Kigyújtani meg hiába gyújtod ki mert vagy eloltja, vagy benyomja a javitást ami ellensújozza az égést.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Phaser által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.455 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.