- Köszönetek: 68
Pontosan ahogy mondod!....Van amikor a HE lőszer jobb választás mint a páncéltörő...hatékonyabb gyújtani az ellent mint próbálkozni (sokszor nem sok eredménnyel)...a páncéltörővel..James Onedin írta:
Póbálgasd.Ne foglalkozz azzal hogy mit írnak a többiek.Nemrég nekem is azt írta az ellenfél hogy szégyen hogy he lőszert használok.1 tierrel nagyobb volt szögben támadt,mégis süllyedt..Az eredmény engem igazolt.....Ha ap-val lövök rá szinte nem is sebeztem volna...Mcarthur73 írta: általános ,hogy újabban a HE hatékonyabb a BB-nél vagy helyzetfüggő?
naiv kérdés tudom,de benyomásokról érdeklődöm..
igazából,minden megközelítés érdekel,mert fejlődni akarok és mindenki véleménye érdekel
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Mcarthur73 írta: általános ,hogy újabban a HE hatékonyabb a BB-nél vagy helyzetfüggő?
igazából,minden megközelítés érdekel,mert fejlődni akarok és mindenki véleménye érdekel
Jelenleg kiforrott taktikám: figyelni kell hogy ki ég, van 20-35 másodperced felmérni a terepet, és ha az égő épp oltott akkor csak a pre-load-ot átrakni HE-re, aztán ha He van betöltve, a 2. gyújtós salvo öl.. de az alapértelmezett AP.Mcarthur73 írta: általános ,hogy újabban a HE hatékonyabb a BB-nél vagy helyzetfüggő?
BigaC írta: Lesz valami leárazás 4 napon belül? Annyi nap múlva jár le a 10%-os kuponom, nem tudom mire kéne felhasználni...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.