Csak egy gyors kérdés...

Több
7 éve 7 hónapja #43341 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Kérdés

James Onedin írta:

Mcarthur73 írta: általános ,hogy újabban a HE hatékonyabb a BB-nél vagy helyzetfüggő?
naiv kérdés tudom,de benyomásokról érdeklődöm..
igazából,minden megközelítés érdekel,mert fejlődni akarok és mindenki véleménye érdekel

Póbálgasd.Ne foglalkozz azzal hogy mit írnak a többiek.Nemrég nekem is azt írta az ellenfél hogy szégyen hogy he lőszert használok.1 tierrel nagyobb volt szögben támadt,mégis süllyedt..Az eredmény engem igazolt.....Ha ap-val lövök rá szinte nem is sebeztem volna...

Pontosan ahogy mondod!....Van amikor a HE lőszer jobb választás mint a páncéltörő...hatékonyabb gyújtani az ellent mint próbálkozni (sokszor nem sok eredménnyel)...a páncéltörővel.. ;)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 7 hónapja #43351 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
Nekem volt olyan Bismarckkal, hogy Yamato ellenében, közelharcban 1-2 kmről, a tatja mögé hajózva, de még oldalról, vizvonalra-vizvonal alá célozva 4 citadellát ütöttem. szóval megvan az APnek is a létjogosultsága :P
A következő felhasználók mondtak köszönetet: VIZIKANDÚR

Több
7 éve 7 hónapja #43356 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

Mcarthur73 írta: általános ,hogy újabban a HE hatékonyabb a BB-nél vagy helyzetfüggő?
igazából,minden megközelítés érdekel,mert fejlődni akarok és mindenki véleménye érdekel

ez AP-val lett volna 3k nagyjából...

alapvetően csatahajóra/cirkálóra AP-val, rombira HE-vel kell lőni.

majd belejössz B) én az elején minden cirkálóra He-t lőtem, kimondottan hiba.
a Colorado/Nagatoval fixen AP-val, és csak feljebb, 9-10 tierben tértem vissza He-re, elsősorban Yamatoval, mert annak túl nagy a kalibere, 20km felett ha eltalállok is valamit, akkor 99% overpen.
aztán 15km alatt vissza AP-ra, 10km alatt egyébként szerintem jobb az AP mindenre bárhogyan is áll, max nem lövöm egyből el magam, hanem várok kicsit, had forduljon kijebb...

ja, és Fusoval is lehet simán 7-8k-s He sorozatokat leadni egyébként - főleg messziről egy Bayerre nagyon pici a kalibere...
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Mcarthur73, leopardusz

Több
7 éve 7 hónapja #43363 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés

Jelenleg kiforrott taktikám: figyelni kell hogy ki ég, van 20-35 másodperced felmérni a terepet, és ha az égő épp oltott akkor csak a pre-load-ot átrakni HE-re, aztán ha He van betöltve, a 2. gyújtós salvo öl.. de az alapértelmezett AP.
Ez Missourival, Bismarkkal működik. többit kevesebbet játszom.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: VIZIKANDÚR, Jaszon

Több
7 éve 7 hónapja #43387 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
Lesz valami leárazás 4 napon belül? Annyi nap múlva jár le a 10%-os kuponom, nem tudom mire kéne felhasználni...

Több
7 éve 7 hónapja #43388 Írta: Rallyefan81
Rallyefan81 válaszolt a következő témában: Kérdés

BigaC írta: Lesz valami leárazás 4 napon belül? Annyi nap múlva jár le a 10%-os kuponom, nem tudom mire kéne felhasználni...

Dubloon? Abból vehetsz prémnapot, és akkor aktiválod , amikor ráérsz.

Oldalmegjelenítési idő: 0.341 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.