Csak egy gyors kérdés...

Több
9 éve 3 hónapja #4103 Írta: hadtjuk
hadtjuk válaszolt a következő témában: Kérdés
Honnan derül az ki, hogy melyik hajón milyen repülőgép van? És melyik az, amit már irányítani is lehet a hordozós gépek kivételével (azokat felismerem). Mert mind ha, nem soroltátok volna fel az őszeset, csak azt, amit nem lehet irányítani.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #4104 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Kérdés

hadtjuk írta: Honnan derül az ki, hogy melyik hajón milyen repülőgép van? És melyik az, amit már irányítani is lehet a hordozós gépek kivételével (azokat felismerem). Mert mind ha, nem soroltátok volna fel az őszeset, csak azt, amit nem lehet irányítani.

Azért, mert nincs több.

Van amit irányítani lehet. Ezek a hordozók gépei. Torpedós, bombázó, vadász.

Van amit nem lehet irányítani, csak felküldöd és végzi a dolgát.
Ezek a cirkálók és csatahajók felderítő és vadászgépei.
Ezeknél a vadász nem fog felderíteni, ( úgy működik ahogy előttem már ezt leírták ) és a spotter nem fog vadászni más gépekre. Inkább tűzvezető az is.

Több fajta gép nincs a játékban egyenlőre.

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #4105 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

hadtjuk írta: Honnan derül az ki, hogy melyik hajón milyen repülőgép van? És melyik az, amit már irányítani is lehet a hordozós gépek kivételével (azokat felismerem). Mert mind ha, nem soroltátok volna fel az őszeset, csak azt, amit nem lehet irányítani.

ahol van hangar capacity, ott van repulo

minden cirkálón vadászgép van

amerikai csatahajókon 7+, azaz Coloradotól felfele is vadászgép

Myogi/Kongo/Fuso, felderítő gép, ez alapesetben +20% lőtávot jelent

7+ Nagato, szerintem rajta is már vadászgép, de ebben nem vagyok biztos

utolsó Montana/Yamato 6 ill 7 gép van, ami nagyon sok, nem tud elfogyni, külön poén lenne ha ők kettesével lőnek fel őket, mert amugy nem látom értelmét...

amúgy minden vadászgép/felderítő gép is tud spotolni, össze vissza csalinkáznak, meg automatikusan támadnak, olyan helyen van értelme kimondottan spot célra fellőni őket, ahol a sziget másik oldalán 3-4km-re van valaki

vagy azon a nagy szigeten, nemtom mi a térkép neve, ahol 4 bázis van, és egy csatorna a központi nagy sziget közepén...
ott ha a kanyargós csatornában araszolgatok középen előre, kimondottan jólesik a cirkáló vadászgépe spotolni...
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja vonKurz által.

Több
9 éve 3 hónapja #4106 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdés
Szerintem mindet felsoroltuk.

Vegyük át még egyszer őket:

- felderítő gép: Bizonyos csatahajók felszereléséhez tartozik. Nem irányíthatóak, lőtávolságot növelnek.

- katapult vadászgép: Bizonyos cirkálók felszereléséhez tartozik. Nem irányíthatóak, automatikusan megtámadják, megzavarják a hajónkat támadó gépeket.

- vadászgépek: Hordozó felszereléséhez tartozik. Irányíthatóak, szakaszban támadnak (4+1,6+1) ellenséges repülőgépeket. Lőszer kifogy belőlük, de üzem anyag nem.

- zuhanóbombázók: Hordozó felszereléséhez tartozik. Irányíthatóak, szakaszban támadnak (4+1,6+1) ellenséges hajókat. Egyetlen bombát szállítanak, hátrafelé géppuska védi őket (valamennyire)

- torpedóbombázók: Hordozó felszereléséhez tartozik. Irányíthatóak, szakaszban támadnak (4+1,6+1) ellenséges hajókat. Egyetlen torpedót szállítanak.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: BAGETT

Több
9 éve 3 hónapja #4108 Írta: hadtjuk
hadtjuk válaszolt a következő témában: Kérdés
Elnézést. Akkor én tévedtem. Azt hittem, hogy van olyan cirkálóról/csatahajóról felküldhető repülőgép, amit irányítani lehet.

Jut eszembe: Cirkálóról/csatahajóról felküldhető a vadász és a felderítő jelzése mi a kistérképen? Feltételezésem szerint a vadászé lehet a kis célkereszt (karika négy égtájvonással), és a felderítőé a kis célkör (karikában kis tömött kör)?

Több
9 éve 3 hónapja #4109 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Kérdés

vonKurz írta:
minden cirkálón vadászgép van

Nem mindegyiken, van amelyiken spotter van. Murmanks.

A vadászgépeket teszteltük. Tudtuk, hogy az enemy a sziget mögött van, így felküldtük a vadászokat 3-an is. Nem mutatták, hogy ott van, pedig ott repkedtek. Akkor láttuk csak meg, amikor egy cirkálónk odaért. De némi igazság van abban amit írtál, ugyanis ha a hajó rálő a vadászra akkor viszont már mutatja.

Oldalmegjelenítési idő: 0.356 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.