Csak egy gyors kérdés...

Több
9 éve 3 hónapja #3984 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

Kisokka írta:

vonKurz írta:
a japánoknál marad a legyező, csak éppen te döntöd el hol dobod.

az amiknál, ha manuálisan dobod, akkor összes is csukja őket párhuzamosra

és ugye mindkettőnél durván szétnyílik, ha vagy vadászgép, vagy egy upgrade cucc, valami fejlesztett AA vagy ilyesmi neve van, bekapcsol, utóbbi T betűvel kapcsolható be 40 mp-re

Némileg durva előny ez így, legyező forma, vagy párhuzamos, egyáltalán nem mindegy.

ha meg tudod közelíteni, akkor jó, meg ha tudod pontosan kiszámolni, akkor is :)
ugyanakkor ha egy romboló tekereg, akkor söréttel jobb lőni mint golyóval :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #3989 Írta: Kisokka
Kisokka válaszolt a következő témában: Kérdés
A legyezővel az a legnagyobb baj, hogy sokkal könnyebb kidodge-olni, így egy romboló is könnyedén megteszi(ha figyel). Rombival valamelyik nap úgy szedtek ki a bugyimból, hogy mindkét oldalamon srégen dobott a koma és szinte egyszerre. Esély nem volt kikerülni. A legyező forma között még talán kievickélhettem volna, mert az minél több utat tesz meg, annál jobban nyílik, viszont ezek szépen haladtak egymás mellett. Ettől persze szép dobás volt, nem számítottam rá, hogy erre készül, mehettem is a partra :cheer:

Több
9 éve 3 hónapja #4002 Írta: Jacktor
Jacktor válaszolt a következő témában: Kérdés
Épp most írtam amott, hogy az amerikai torpedós sokkal jobb mint a japán. Egy darab is hatékonyabb belőle mint a japánból kettő és ez épp a legyező és a repülők száma miatt van így.
Amerikaival a hatból akár 4-5 torpedó is bevihető egy hosszabb BB-nek, míg japánnal a négyből ha kettő bemegy, akkor már nagy az öröm (a legyező miatt több nem is tud belemenni. És japánból hiába van két raj, ha zargatnak közben (fognak) a legyező akkorára nyílik hogy elképesztő. Aztán hogy az épp megmaradt géped torpedója pont eltalálja a hajót, na ahhoz kell mák. Amcsin viszont eleve jóval szűkebb a sáv, illetve párhuzamosan is dobnak, így zargatás közben is jó az esély a találatra.

Több
9 éve 3 hónapja #4008 Írta: Kisokka
Kisokka válaszolt a következő témában: Kérdés

Jacktor írta: Épp most írtam amott, hogy az amerikai torpedós sokkal jobb mint a japán. Egy darab is hatékonyabb belőle mint a japánból kettő és ez épp a legyező és a repülők száma miatt van így.
Amerikaival a hatból akár 4-5 torpedó is bevihető egy hosszabb BB-nek, míg japánnal a négyből ha kettő bemegy, akkor már nagy az öröm (a legyező miatt több nem is tud belemenni. És japánból hiába van két raj, ha zargatnak közben (fognak) a legyező akkorára nyílik hogy elképesztő. Aztán hogy az épp megmaradt géped torpedója pont eltalálja a hajót, na ahhoz kell mák. Amcsin viszont eleve jóval szűkebb a sáv, illetve párhuzamosan is dobnak, így zargatás közben is jó az esély a találatra.

Kamikaze egységekért kiált a balansz :cheer:

Több
9 éve 3 hónapja #4019 Írta: kockavagy
kockavagy válaszolt a következő témában: Kérdés
Mégis mi a frász van ezzel a játékkal?

Csak én érzem úgy, hogy tele van hibákkal a játék? Mármint a hajók mégis hogyan vannak kiegyensúlyozva.

Az mégis mi, hogy a 2. legjobb japán DD a T5-ös Minekaze, de nem csak a szintjén, ha lehetne T9-ig azt használnám, mert ami utána jön csak szenvedés.

Vagy ott van a 2 szerencsétlenség a Kawachi meg a S. Carolina, én nem sokat játszottam velünk (szerencsére), de 3 ilyen ócskavas jött szembe velem, és egyszerűen esélytelenek voltak.

Vagy ott van a légvédelem, 4-5 szintig szinte semmi, 6-os szinten meg bummm, hatalmas ugrás.

És akkor még nem említettem, az alap hajók és a fejlesztett hajók közti különbséget, sorba dobál be T4 mellé T8-at, és a Furutaka nevezetű jelenségről.

Ezeket csak én látom rosszul, vagy ti mit gondoltok?

Több
9 éve 3 hónapja #4020 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdés
Olvastátok?

0.4.0.1 újdonságok

Oldalmegjelenítési idő: 0.356 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.