Csak egy gyors kérdés...

Több
9 éve 3 hónapja #4090 Írta: BAGETT
BAGETT válaszolt a következő témában: Kérdés
Nem hiszem gstark, ott van helyette a HE. Szerintem a WOT-ban is megbánták, hogy bevezették. A "pay for win" nem tesz jót a "free to play"-nek. Részben ezért is lett ott is kreditért beszerezhető. Helyette valami extra bevétel biztos tervben van már náluk. HA tippelnem kellene akkor vagy bevezetnek valamit, amit meg kell venni, de nem nagyon lehet minden csatában használni saját zsebből az ára miatt, vagy idővel csak simán csökkennek majd a bevételek és növekednek a kiadások. Meglátjuk...

Viszont nekem is lenne egy kérdésem. Lehet a cirkálók felderítő repülőgépeit valahogy irányítani, vagy az arra van kárhoztatva hogy a hajó körül 20 méterrel körözzön és lehetőleg ne derítsen fel semmit?
A következő felhasználók mondtak köszönetet: gstark

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #4091 Írta: Fanka
Fanka válaszolt a következő témában: Kérdés
A felderítőt és a katapult vadászt nem tudod irányítani.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: BAGETT

Több
9 éve 3 hónapja #4092 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdés
Igazából olyan nagyon nem is baj, hogy nem lehet őket irányítani. Boldog-boldogtalan repkedne velük a térkép túl oldalára. Meg folyamatosan a rombolók tetejére akasztanák őket (kisírná a nép, hogy legyen ilyen lehetőség is).

Szerintem teljesen jól működik mind a kettő.

A katapult vadász elindítva köröz a levegőben és ha ellenséges gép a közeledbe megy, megzavarja. Kérdezz meg egy hordozó kapitányt, milyen idegesítő dolog a megzavarás. Természetesen mindig odaér az aktuális támadó szakaszhoz és megtámadja őket. Hidd el nekem, nagyon jól működik. Azonnal szakaszt vált, amikor már elfelé (csomag nélkül) megy a szakasz és azt támadja, amelyiknek még van torpedója, bombája és a hajód felé közeledik.

A felderítő vadász meg teljesen mindegy, milyen irányban repül. Igazándiból nem is felderítés a feladata, hanem tűzvezetés. Ezt a feladatot tökéletesen ellátja. Egyrészt megnövekedik a hajó lőtávolsága, másrészt részben szatelit nézetre vált a tűzvezető rendszer (irányzék). Így már szigetek fölött is könnyebb pontosabb lövéseket leadni.

Nem is kell szerintem ennek a két gépnek a működését túl bonyolítani, hiszen a játékosok nagy részének szerintem még most sincs fogalmuk róla, ezek a gépek hogyan is működnek.

Több
9 éve 3 hónapja #4094 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Kérdés
kiegészíteném a következőket:
A cirkálókról indított vadászgép nem végez felderítést (cirkálók), a felderítő pedig nem fog vadászként tevékenykedni (csatahajók-max. önvédelem).

Több
9 éve 3 hónapja #4099 Írta: gstark
gstark válaszolt a következő témában: Kérdés
Köszi a választ! Remélem nem lesz, most tényleg csak a hajó adottságain, és a játékos ügyességén múlik (meg persze az MMM-en), hogy mit ér el egy adott csatában. WoT-ban az volt a legnagyobb gond, amikor sima kreditért elérhető lett a prémium lőszer. Ezt az opciót amúgy simán kivehetnék. :)

Több
9 éve 3 hónapja #4101 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdés
Ha kicsit is komolyan foglalkoznának a játékosok élményfaktorával akkor:

- Nagyon gyorsan bevezetnék a ranged játékmódot, de nem választhatóra, hanem élesben
- Ha már bevezetik,ne csak a hajósra,hanem a repülős,tankos,guminyulas játékra is
- Ezzel egy időben legyen a tankos, repülős, guminyulas játékban is PVE mód
- A ranged játékmódban kapcsolódjék ki végérvényesen a random +-25% találati beállítás

Már ennyivel is elégedett lennék.

Oldalmegjelenítési idő: 0.446 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.