Csak egy gyors kérdés...

Több
9 éve 3 hónapja #4151 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés
El lehet azt adni, csak a felszerelés elveszik - azt tudnád 50 aranyért áttenni egy másik hajóra.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #4160 Írta: Icbear59
Icbear59 válaszolt a következő témában: Kérdés
Tudja-e valaki hogy miert nem latszik játék közben két oldalt a két csapat játékosa(i)?
Legalább is nálam, de pár napja minden OK volt...

Több
9 éve 3 hónapja #4163 Írta: CserZ
CserZ válaszolt a következő témában: Kérdés

Icbear59 írta: Tudja-e valaki hogy miert nem latszik játék közben két oldalt a két csapat játékosa(i)?
Legalább is nálam, de pár napja minden OK volt...

A beállításoknál az utolsó fülben tudod állítani (Settings/Controlls/Display Team Panels).

Több
9 éve 3 hónapja #4164 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

Nasgotrah írta: Sziasztok,

olyan krédésem lenne hogy eladnék egy hajót de vannak rajta mountolva cuccok és ez miatt nem engedi eladni. Kiírja hogy 50 gold hogy leszedje róla a mountokat. Ilyenkor mit lehet csinálni?

alapesetben goldert tudod levenni, de pl a 125k-ba kerülő cuccra pl értelmetlen 1 goldot is költeni, szerintem :)

tehát át lehet állítani, a "demount" feliratra rákatt, és átállítod "sell"
ilyenkor fele áron adja el mint vetted, szal amit 500k-rt vettél, azért kapsz 250k-t...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
9 éve 3 hónapja #4218 Írta: Patrik ex
Patrik ex válaszolt a következő témában: Kérdés
Sziasztok.

Mostanában mióta meg van a Fuso, néha tanácstalan vagyok közelharcnál, amerikai-japán csatahajóknál. Régebben mindig bevált az a módszerem hogy ap val telibe lövöm a vizvonal körül. Csak hogy most 6-7-8 as szinten ez már nem akar olyan jól működni. Érdemes továbbra is az oldalát lőni, vagy célozzam a felépítményt?

Több
9 éve 3 hónapja #4227 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Kérdés
Patrik ex,-szia! Bár nekem nincs egyelőre 6-7-8 as hajóm,(majd ha lesz német ág)..De szerintem,nem nagy eltévelyedés lenne a felépítményt lőnéd,mert a lövegtornyokat és a parancsnoki tornyot és egyébb fontos szerkezeteket rombolod,-netán gyújtogatod,-biztos nem fog örülni neki az ellenfeled... :lol: Ezeknél már nem véletlenül van ekkora tűzerő...borítsd el ólomzáporral
amennyire csak tudod...és akkor az marad,hogy te vagy ő...közép út nincs!... ;)

Oldalmegjelenítési idő: 0.384 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.