Csak egy gyors kérdés...

Több
9 éve 3 hónapja #3977 Írta: Kisokka
Kisokka válaszolt a következő témában: Kérdés
És azt hogy éred el, hogy egyenesen dobja a torpikat, ne szélrózsa alakban?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #3978 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdés
Nem dobja teljesen egyenesen. Amire te gondolsz az szerintem a manuális dobás. Ilyenkor majdnem teljesen párhuzamosan dobják le a a torpedókat a gépek. Sajnos nagyon könnyű megzavarni őket. Ellenséges vadász (CV vagy cirkáló vadásza) megzavarja és pánikba esnek. Jóval nagyobb területen szórják el a csomagot.

Magát a manuális célzást ALT gomb használatával lehet elérni. A hordozós cikkben ez is le van írva.

Több
9 éve 3 hónapja #3980 Írta: Kisokka
Ismerem a manuális dobást, nem arról van szó. Nálam nyílik a dobási sáv, mint a Rumcájsz puska, nála meg egyenes sávban érkeznek a vízbe, egymás mellett haladnak a torpedók. Ami feljebb van videó, a srác is majdnem dob egy olyat, aztán átvált egyenesre, na ezt hogy? Nekem nem nagyobb területen esnek a torpedók, mindig ugyanaz a nyílt forma. De az is lehet, hogy Hoshonál ez van, nem tudom.

Több
9 éve 3 hónapja #3981 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

hadtjuk írta: Krisztián videójához csatlakozva hordozó irányítással lenne két kérdésem, és bár biztos mondtátok már:
Hogy lehet egyszerre több gépet is kijelölni?
A torpedóvetőkre egyszerűen rá tudom akasztani a vadászokat?

shift+szakasz, osszefoghatod akar az osszeset, de sajnos nem marad meg, azert lenyegesen jobb mint ha nem lenne :)

Több
9 éve 3 hónapja #3982 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

Kisokka írta: Ismerem a manuális dobást, nem arról van szó. Nálam nyílik a dobási sáv, mint a Rumcájsz puska, nála meg egyenes sávban érkeznek a vízbe, egymás mellett haladnak a torpedók. Ami feljebb van videó, a srác is majdnem dob egy olyat, aztán átvált egyenesre, na ezt hogy? Nekem nem nagyobb területen esnek a torpedók, mindig ugyanaz a nyílt forma. De az is lehet, hogy Hoshonál ez van, nem tudom.

a japánoknál marad a legyező, csak éppen te döntöd el hol dobod.

az amiknál, ha manuálisan dobod, akkor összes is csukja őket párhuzamosra

és ugye mindkettőnél durván szétnyílik, ha vagy vadászgép, vagy egy upgrade cucc, valami fejlesztett AA vagy ilyesmi neve van, bekapcsol, utóbbi T betűvel kapcsolható be 40 mp-re

Több
9 éve 3 hónapja #3983 Írta: Kisokka

vonKurz írta:
a japánoknál marad a legyező, csak éppen te döntöd el hol dobod.

az amiknál, ha manuálisan dobod, akkor összes is csukja őket párhuzamosra

és ugye mindkettőnél durván szétnyílik, ha vagy vadászgép, vagy egy upgrade cucc, valami fejlesztett AA vagy ilyesmi neve van, bekapcsol, utóbbi T betűvel kapcsolható be 40 mp-re

Némileg durva előny ez így, legyező forma, vagy párhuzamos, egyáltalán nem mindegy.

Oldalmegjelenítési idő: 0.367 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.