Csak egy gyors kérdés...

Több
9 éve 3 hónapja #4228 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Kérdés

Patrik ex írta: Sziasztok.

Mostanában mióta meg van a Fuso, néha tanácstalan vagyok közelharcnál, amerikai-japán csatahajóknál. Régebben mindig bevált az a módszerem hogy ap val telibe lövöm a vizvonal körül. Csak hogy most 6-7-8 as szinten ez már nem akar olyan jól működni. Érdemes továbbra is az oldalát lőni, vagy célozzam a felépítményt?

Ezen ne lepődj meg, mert japán. Sajnos amíg amerikaival közelről egy AP sorozat a másik oldalába nagyon kemény veszteségeket képes okozni a másiknak, addig japánnal ugyanez csak simogatás.
AP-val japánnál nálam hiába a 4-5 találat általában 1000-2000 HP veszteséget okoz csak a másiknak. Ezért én már nem is használok a japán csatahajókon AP-t. HE-vel lövök, az legalább működik. Több veszteséget okozok vele, mint amikor AP-vel lövöldöztem. De ez csak a japánra igaz.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #4230 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

Bard9999 írta:

Mostanában mióta meg van a Fuso, néha tanácstalan vagyok közelharcnál, amerikai-japán csatahajóknál. Régebben mindig bevált az a módszerem hogy ap val telibe lövöm a vizvonal körül. Csak hogy most 6-7-8 as szinten ez már nem akar olyan jól működni. Érdemes továbbra is az oldalát lőni, vagy célozzam a felépítményt?

Ezen ne lepődj meg, mert japán. Sajnos amíg amerikaival közelről egy AP sorozat a másik oldalába nagyon kemény veszteségeket képes okozni a másiknak, addig japánnal ugyanez csak simogatás.
AP-val japánnál nálam hiába a 4-5 találat általában 1000-2000 HP veszteséget okoz csak a másiknak. Ezért én már nem is használok a japán csatahajókon AP-t. HE-vel lövök, az legalább működik. Több veszteséget okozok vele, mint amikor AP-vel lövöldöztem. De ez csak a japánra igaz.

japánnak nagyobb a kalibere a hasonló tieres amihoz képest, inkább ott lesz szerintem, hogy kevés ágyúból nehezebb találni.
több csőből egy csak találl magának citadelt is :)

alapvetően anyahajózok, csak duplázgatom a Fusot, illetve a New Yorkot, mindkettő tetszik amúgy, mindegyik nagyon kemény jószág, de citadelt alapvetően oldalt menő hajóra tudok lőni. ha oldalt halad velem közel párhuzamosan, akkor a közepére beadja.

ahhoz, hogy a vízvonalra lőjek... faxom, ahhoz nemistom 3-4 km-re kell legyen nagyjából, ott meg úgyis ráteszem a közepére oszt megy minden irányba :D

Több
9 éve 3 hónapja #4235 Írta: Aymas
Aymas válaszolt a következő témában: Kérdés

HE-vel felépítmény, AP továbbra is vízvonal vagy picivel felette; videókból nekem ez jött le OBT-nél (mert hajókban nem tartok még ott:))

Több
9 éve 3 hónapja #4236 Írta: Smithy87
Smithy87 válaszolt a következő témában: Kérdés
Hali!

Volt eg yfórum thread valamikor régebben FPS droppról. NA szombatról vasárnapra utól ért a nyavaja. Mi lett a megoldása? A gép nem lett gyengébb, elvielg és álltalában röhögve viszi 60 FPS-sel. Ha jól emlékszem volt vasárnapra egy windóz frissítés, az okozhatja talán. Más tapasztalta?

Több
9 éve 3 hónapja #4237 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Kérdés

vonKurz írta:

Bard9999 írta:

japánnak nagyobb a kalibere a hasonló tieres amihoz képest, inkább ott lesz szerintem, hogy kevés ágyúból nehezebb találni.
több csőből egy csak találl magának citadelt is :)

alapvetően anyahajózok, csak duplázgatom a Fusot, illetve a New Yorkot, mindkettő tetszik amúgy, mindegyik nagyon kemény jószág, de citadelt alapvetően oldalt menő hajóra tudok lőni. ha oldalt halad velem közel párhuzamosan, akkor a közepére beadja.

ahhoz, hogy a vízvonalra lőjek... faxom, ahhoz nemistom 3-4 km-re kell legyen nagyjából, ott meg úgyis ráteszem a közepére oszt megy minden irányba :D

Egyáltalán nem arról írtam most, hogy nem lehet velük célba találni, mert ezt már párszor kitárgyaltuk. :)
Én főleg csatahajózom így érzékelem az óriási eltérést ami az amerikai és a japán között van. Az utóbbi egy nagy úszó ócskavas csak. :)

Több
9 éve 3 hónapja #4239 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

Bard9999 írta: Egyáltalán nem arról írtam most, hogy nem lehet velük célba találni, mert ezt már párszor kitárgyaltuk. :)
Én főleg csatahajózom így érzékelem az óriási eltérést ami az amerikai és a japán között van. Az utóbbi egy nagy úszó ócskavas csak. :)

viszont jóval gyorsabbak, igaz ez idővel elmulik :)

mondjuk a sebesség alapvetően jó dolog, de ha odaérek akkor csak jobb a több ágyu...

Oldalmegjelenítési idő: 0.413 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.