Csak egy gyors kérdés...

Több
9 éve 3 hónapja #4240 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Kérdés

vonKurz írta:
viszont jóval gyorsabbak, igaz ez idővel elmulik :)

mondjuk a sebesség alapvetően jó dolog, de ha odaérek akkor csak jobb a több ágyu...

Én a kettőt (amerikai-japán) folyamatosan összehasonlítom. Általában váltva megyek velük csatákat.
A japánnal a következő a gondom. ( Az amerikai csatahajókhoz képest ).
- Gyorsabbak, sőt én úgy vettem észre, hogy könnyebben manőverezhetők. ( Ez előny nekik.)
- Távolabbra lőnek, de ez nem előny, mert ritkán találnak, akkora a szórásuk. Tehát így a távoli nem sokat ér.
- 10-13 km-en belül már tűrhető a pontosságuk, itt viszont jön az AP lőszer probléma. Ez közel harcnál is igaz. Mintha az AP lőszerük sörét lenne. Talál, de nem sebez. Mindegy hová célzol. Ha sebez, akkor is minimálisat az amerikai hajókon. Érdekes módon a japán hajókra simán lövi sebzésben és még citadellában is azt, amit az amcsik a japánokra és a többire.
- Amerikai csatahajóval azonos vagy alacsonyabb tierben lévő cirkálót ha nem bénázom max 3 sorozat és vége. Japánnal lelőtte a fél hp-mat én meg lőttem bele 5000 dmg-t. Nem egyszer. ( AP lőszerrel. )
Most pár napja csak HE-t lövök, de arról még korai lenne nyilatkozni, több csata kell hozzá.

Összefoglalva a japán csatahajókból bohócot csináltak az amcsikhoz képest. Tegnap New Mexikoval 2 Fuso volt az ellenfél közelharcban. A fél hp-m megmaradt és végeztem mindkettővel, pedig folyamatosan az oldalam mutattam nekik. Igazán komoly találatuk nem is volt amíg nekem 3 citadellát is sikerül bevinni.

Nos ezért írom hogy a japán csatahajók komoly hátrányban vannak. Ha pedig ezt még a kövi patchnél megfejelik újabb butításokkal a japán hajóknál, akkor azok kuka, ha csak nem akar valaki dühöngve játszani.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #4243 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdés
Japán csatahajó témához: Régebben olvastam, de most nem találom... Van az a bizonyos szabály, hogy a lötávolság 2/3-a alatt és 1/3-a felett, vagyis a kettő között afféle "holt tér" van AP lőszer használata során. Vagyis, ha ebben a sávban tartózkodik az ellenfél, AP lőszerrel minimális kárt lehet neki csak okozni. Érdemes ebben a sávban átváltani inkább HE lőszerre.

Akinek van most rá ideje, nézzen már esetleg utána ennek a dolognak, hátha talál róla bővebb infót is. Ha jól tévedek CBT idején ez ismert és minden csatahajós által használt dolog volt. Nem tudom, mostanában is így van-e.

Esetleg el lehetne menni gyakorló szobába két csatahajóval és tenni pár kísérletet, akinek van mostanában erre ideje.

Több
9 éve 3 hónapja #4246 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

Bard9999 írta:
Összefoglalva a japán csatahajókból bohócot csináltak az amcsikhoz képest. Tegnap New Mexikoval 2 Fuso volt az ellenfél közelharcban. A fél hp-m megmaradt és végeztem mindkettővel, pedig folyamatosan az oldalam mutattam nekik. Igazán komoly találatuk nem is volt amíg nekem 3 citadellát is sikerül bevinni.

ezek szerint ügyesen toltad, bár él bennem a gyanú, hogy ha játékos ül ott nem bot a 2 Fusoban, akkor kifiléztek volna nagyon hamar :)

Kongot kimondottan rühelltem, de Fusot szeretem, ott meg van az a tűzerő, ami szükséges, ugyanakkor 10-12 km-re mióta ellövök olyan messze :D
no, szóval mióta megvan a nagyobbik test, 15-18 km távolság a harci távolságom.
ha 10-12km-re kerülök, akkor a cirkálók vagy egy előugró romboló nagyon csúnyán ki tud filézni mielőtt észbe kapnák...

Több
9 éve 3 hónapja #4247 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Kérdés

vonKurz írta:
ezek szerint ügyesen toltad, bár él bennem a gyanú, hogy ha játékos ül ott nem bot a 2 Fusoban, akkor kifiléztek volna nagyon hamar :)

Természetesen ennek is megvan az esélye. De azt ne feledjük, hogy a játékosok 70%-a meg se közelíti a botok játékát. Tehát arra amit írtál maradt 30% esély. :)
Az előbb ért egy meglepetés. Közelharcba kellett bocsátkoznom 5 km-es távról egy Phoenixel. Már nyugtáztam, hogy rálövök, semmi, ő pedig torpedózni fog. Nos ledöbbentem, ugyanis a Kongoval egyetlen sortűzzel HE-vel kikaptam. Egyre erősebb a meggyőződésem hogy a japcsinál a HE a nyerő, azzal tudtam sebezni az amcsi csatahajókat is.

Több
9 éve 3 hónapja #4282 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Kérdés
Üdv Urak!A random battle felirat alatt néha megjelenik nekem egy kis háromszög,benne egy fel kiáltó jellel.Ez mit jelenthet?A segítséget előre is köszönöm! (kép mellékelve).
Mellékletek:

Több
9 éve 3 hónapja #4286 Írta: Jacktor
Jacktor válaszolt a következő témában: Kérdés
Ismerjük, volt már kérdés, de nem tudtunk rájönni :-)

Oldalmegjelenítési idő: 0.342 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.