Csak egy gyors kérdés...

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #3892 Írta: nagyfater
nagyfater válaszolt a következő témában: Kérdés

Jacktor írta: Hogy segítsünk is valamit...

Köszönöm a válaszokat az írást már olvastam ez előtt is de nem lettem okosabb tőle.Valószínű én vagyok csökkent értelmű medvebocs de még mindig nem értem hogy vált autó célzás és manuális között.Van mikor rákattintok az ellenséges hajóra szépen viszi a kört vele együtt sőt még a dobás irányát is folyamatosan a hajó mozgásának függvényében változtatja ami nekem tökéletesen meg is felelne ha nem késne le állandóan mindig mögé megy a torpedó.A másik meg amikor lerakom a kört a térképen és alt gomb nyomására tudom a dobás irányt állítani,csakhogy ha látom hogy a kör nem lesz jó helyen át kel helyezni a beállított dobás irányt azonnal elfelejti és abból az irányból akar dobni ahonnan érkezem újra állítani meg már nincs idő.A másik játék videókon láttam hogy a játékos odaküldi egy helyre a torpedóst úgy hogy kettőt kattint a térképen és az ott vár köröz míg van ideje vele foglalkozni én kattintok akár százat is odamegy nem köröz hanem ledobja a torpedókat mintha kötelező lenne.Igaz hogy co csatában de azért már időnként eltalálok egy két hajót.
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja nagyfater által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #3897 Írta: Kisokka
Kisokka válaszolt a következő témában: Kérdés
Ez mi már, amikor egyszercsak beáll minden, amivel tüzelni tudnék??? Értem ezalatt, mintha fixálnám a pozíciót egy irányba(Ctrl+x), ott megáll az összes löveg azzal a különbséggel, hogy még bezoomolni sem tudok. Csinálhattam bármit, egyszerűen kész, ottmaradt, meg se mozdult.
A faszom eldurran az ilyen baromságoktól, nem lopom én az időt, hogy ilyen köcsögségekre vesztegessem. Már vagy 10 perce ment a csata, semmi baja nem volt, aztán egyszercsak kész, menjek a picsába.

Több
9 éve 3 hónapja #3901 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdés
nagyfater: Mindent jól csinálsz szerintem és érted is nagyjából a lényeget. Innen látszik, hogy mégsem annyira egyszerű hatékonyan CV-vel játszani. Sokat kell gyakorolni, különösen az előretartást. Ezt egyszerűen képeken, videókon megnézni meglehet, de megtanulni csak magadtól tudod. PVE-t javaslom, vagy ha még az is sok, akkor meg nem kell szégyellni bemenni gyakorló szobába és beállítasz egy-két Bot ellenfelet és lehet gyakorolni.

Kisokka: Nem tudom, mi lehet nálad ez a hiba. 500+ csata alatt nálam még nem fordult elő ilyesmi.

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #3903 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Kérdés
Pedig baromi egyszerű. Úgy közelíted meg a hajót, hogy vele párhuzamosan repüljenek, aztán amikor vonalban picit elé ér, átkattintassz a másik oldalára a hajónak, hogy merőlegesen forduljanak rá a hajó útvonalára. A támadott hajóra egyáltalán nem kell rákattintani. Amikor már merőlegesen repülnek, nyomod az altot, és picivel a hajó útvonala elé, és az oldala elé rakod a zöld sávot. Aztán mehetsz a köv. rajra, ezek csinálják a dolgukat. Arra kell figyelni, hogy az alt megnyomásakor is megjelenik a kör, azon kívül kell az altot felengedni, különben katyvasz lesz. Minél merőlegesebben repülsz annál jobb, de picit még ott is lehet a sávval korrigálni. Nehéz így elmagyarázni, de ha 1x ráérzel, onnan már könnyű. Itt egy lassított videó, az elejében mutatja hogy kell csinálni.

Érdemes végignézni a videót, a csávó pl. dobás után azonnal vissza is húzza a támadórajt, hogy még addig se repüljenek az AA védelemben, meg csinál fals támadást, hogy nekimenjen a csóka a szigetnek, és utána torpedózza péppé, amikor épp nekimegy a jéghegynek.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Krisztian által.

Több
9 éve 3 hónapja #3906 Írta: Jacktor
Jacktor válaszolt a következő témában: Kérdés
Aha, ez így nagyon jól hangzik, csak mikor 3 cirkáló van közelben, plusz lő maga az ellen CV is és a vadászai is, olyankor nem igazán van lehetőség manőverezgetni, újraráfordulgatni, stb.
Tegnap egy tierrel kisebb amerikai szopatott úgy, hogy én sem értem mi történt. Ráküldtem a 2! vadászomat a torpedósára. Ahogy odaértek, a torpedós kapásból lelőtte az egyiket. Mondom wtf. Pár perccel később 2! vadászt küldtem 1 vadászára és nem voltak képesek leszedni a rajt (hazamentek tölteni).
Arról már nem is beszélek mikor szemben eggyel több CV van, ráadásul az egyik még egy tierrel is nagyobb. Itt a tegnapi stream-em felvétele, vannak benne finomságok :)
www.twitch.tv/wowshu/b/682173447

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #3910 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Kérdés
Én 2 napja fulloztam ki a bogue-m, fighter setup, látszik is az eredményemen, nincs 10K átlagsebzésem sem. 3/4 csatában vagy +1 hordozó ellen, vagy nagyobb hordozó ellen rakott be...És 3 csatám volt ahol bántam a fighter setupot, amikor egyedül voltam. 65-ből. Épp tegnap volt 1, arra elmékszem, 2-en is megköszönték a csapatból, végig spottoltam mindent, kb. 3 hajót veszítettünk. De egyébként bármilyen hajómmal rendszeres, hogy nem nálunk van a légifölény, ami még annyira nem is zavar, tekintve hogy amerikai cirkálózok, vagy murmanskozok, dehát ez a wg random ugyebár. Azért +1 hordozó bazi nagy előny alapjáraton, főleg amikor a másik oldalra rak egy csatahajót, amit 1 körrel ki is szed, nem beszélve, hogy spottolnak mindent, dd-vel gyakorlatilag semmit nem lehet csinálni, amikor ilyen szitu van, és nem totál retardált az ellen hordozósa.
Belenéztem a streambe, ott az történik, hogy a 2 bombázója is ott van, szerintem azok szedik le. Mintha lenne ilyen, hogy a bombázó elég jól védi a környékét, de ennek utána kellene olvasni.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Krisztian által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.386 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.