Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #29603 Írta: Fujipapa
Fujipapa válaszolt a következő témában: Kérdés
Köszönöm szépen az infót!

Nagyon gondolkodom rajta, hogy megvegyem e a hajót! Már rongyosra néztem a videóit és nagyon komoly hajónak tartom.

Milyen vele menni Puma??? :woohoo:
mesélllljjj kérlek???

A Tirpitzet nagyon szeretem, de ez!!! ÁLOM HAJÓ
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja Fujipapa által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #29604 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés
Röviden és tömören válaszolok : szeretek vele játszani. :)
(Bár vannak akiknek nem jön be, de ez már megint más kérdés.)

Több
8 éve 5 hónapja #29605 Írta: Fujipapa
rendben!

Megveszem!

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #29606 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Kérdés

Szete58 írta: A repülőgép-hordozó valóban biztos pont, ott viszont arra kell ügyelni, hogy az elsődleges célpont akkor is az ellenséges hordozó, akárhány orosz ladik van is odaát. Ha az ember agyára rászáll a vörös köd, és ráküldi az elején a gépeit a Balti és/vagy a Fekete-tengeri Flotta büszkeségeire, könnyen süllyesztett szovjet hajó és repülőgépek nélkül marad a végjátékban.

Szerinted egy Chapajev mennyire volt ellenfele egy Taiho avagy egy Essex támadásának? :). Persze, a Shokaku támadását visszaverte, de második körben ő is pancsizott. Természetesen a nagy kalibereket békén hagytam, olyankor ellen cv vadásztam, vagy szegény bb-ket és dd-ket kergettem :evil:
A nagyon durva a szerencsétlen orosz 7-es cirkáló volt, szerencsétlennek bement mind a 12 torpedó. persze annyi nem sebzett, mert hamarabb felrobbant, de mint betalált.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja GaiusHun által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 5 hónapja #29607 Írta: Fujipapa
Puma rád hallgattam!

Megvettem!

Ime az első csatám vele!!! :woohoo:

Nagyon kemény ez a hajó!!!
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: PzPuma, Benign_Wolf33, Szete58, leopardusz, pkrusi

Több
8 éve 5 hónapja #29614 Írta: metalrobi
metalrobi válaszolt a következő témában: Kérdés

Szete58 írta: Ha tudsz, menj közelebb, még közelebb, másodlagos lövegek célra, és torpedózd ki a p...csába. A Tirpitz igazi közelharcos. Majd ha minden fölfejlesztés/modul a helyén lesz, és tapasztaltabb lesz a kapitányod, nem lesznek ilyes gondjaid.

A modulok fent vannak, a kapitány 7 pontos.
Ezt a taktikát követem, bízok a vasban, csak a 2 NC-vel nem akartam szembe menni, ráadásul nem messze tőlük voltak még páran, így tartottam a távolságot.
A japán cirkálókon nevelkedtem, megszoktam, hogy amíg nem alakul ki egy kép a csatáról addig távolról lövök, és ha rést látok akkor mások bele az ellenfél képébe :) Tirpitzel talán óvatosabban csinálom, mert összehasonlíthatatlanul lassabban fordul, ha a helyzet változik.

Első sorban engem az lepett meg, hogy 5 sortűzből semmi, ráadásul ami célzás legelőször elé ment, az utána eltalálta. Ezt eddig csak nagyobb távolságból tapasztaltam.
Hihetetlen az RNG, van, hogy fordulóban kapáslövéssel 19km-ről citadelláztam japán BB-t, és volt, hogy 8km-ről japán cirkálónál szinte semmi sebzés.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.386 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.