Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 5 hónapja #29615 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés

GaiusHun írta: Szerinted egy Chapajev mennyire volt ellenfele egy Taiho avagy egy Essex támadásának? :)

Gaius, gőzöm sincs, még nem tartok ott, de gondolom, semennyire. Azt tudom, hogy Lexingtonnal kikapom, ha egyedül van – már ha a csapat nem lövi ki hamarabb, mielőtt odaérnék –, de aki orosz vonalon eljutott a Csapajevig, már ritkán van egyedül.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #29616 Írta: Flaged
Flaged válaszolt a következő témában: Shopban vásárlás.
Sziasztok!
Nem tudjátok,hogy a shopban miért tünt el a forint?Arra gondolok,hogyha veszel valamit a shopban,akkor az ár fel van tüntetve Angol fontban és forintban is.Legalábbis eddig forintban is ott volt az összeg.De már nincs csak font.Remélem visszarakják,mert akkor nem kell átszámítgatni a fontot.Esetleg nem tudja valaki,hogy ez már végleges vagy esetleg csak valamilyen technikai malőr miatt van így?

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #29617 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Shopban vásárlás.

Flaged írta: Sziasztok!
Nem tudjátok,hogy a shopban miért tünt el a forint?Arra gondolok,hogyha veszel valamit a shopban,akkor az ár fel van tüntetve Angol fontban és forintban is.Legalábbis eddig forintban is ott volt az összeg.De már nincs csak font.Remélem visszarakják,mert akkor nem kell átszámítgatni a fontot.Esetleg nem tudja valaki,hogy ez már végleges vagy esetleg csak valamilyen technikai malőr miatt van így?

Euroban van megadva nem fontban. Lehet ahhoz van köze hogy Europában az az elfogadott fizetőeszköz és nem a forint. Végülis fizetni eddig is euroban kellett, csak forintban volt feltüntetve az ár. De lehet hogy csak valami hiba. Ha az akkor ugyis javitják.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja Phaser által.

Több
8 éve 5 hónapja #29618 Írta: Flaged
Flaged válaszolt a következő témában: Shopban vásárlás.
Jogos!Euro az!Benéztem. :)

Több
8 éve 5 hónapja #29626 Írta: metalrobi
metalrobi válaszolt a következő témában: Kérdés
Ha bejelentkezel átvált forintra. Legalábbis nekem...

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #29631 Írta: llw99
llw99 válaszolt a következő témában: Kérdés
Most néztem meg gyorsan, nem vagyok bejelentkezve a Premium Shop-ba, nekem már így is Ft, forintban mutatja az árakat...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja llw99 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.336 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.